joi, 16 iulie 2015

Exercitul de activare si curatare a chakrei ochiului al treilea cu ajutorul unui cristal de cuart roz (metoda Doreen Virtue)

Obiectul de care va folositi este un cristal din cuart roz, dupa ce a fost curatat inainte printr-o metoda de purificare pe care o puteti gasi pe internet sau aplicand o metoda usoara pe care eu vi-o dau acum si care se poate folosi nu doar la purificarea cristalelor, ci si a mancarii, a apei, a bijuteriilor etc. Se deseneaza mental sau cu degetul un cerc in jurul obiectului. Se deseneaza mental sau cu degetul o sageata orientata dinspre obiectul aflat in mijlocul cercului, catre exterior, in afara cercului. Se trage aer adanc in piept si se expira apoi cu putere, vizualizand in acelasi timp cum toate energiile negre ies in afara cercului catre exterior, exact pe directia sagetii. Aceasta este o metoda de purificare utilizand puterea gandului. Credeti-ma, functioneaza perfect si pentru cine stie sa utilizeze un pendul, poate masura rezultatul cu ajutorul acestuia. Va scuteste sa mai tineti cristalul trei zile ingropat in sare. Acest exercitiu are mai multe etape:
1.   Prima oara spuneti de mai multe ori ca este sigur si bine pentru voi, sa vedeti cu al treilea ochi, ca nu aveti nici o frica in acest sens. Va atrag atentia ca prin Ajna se vad si demoni, nu doar ingeri. Trebuie deci sa va simtiti pregatiti sa primiti si astfel de imagini.
2.     Luati cristalul de cuart purificat si il tineti in mana dominanta. Va imaginati apoi cum vine o Fiinta de Lumina, se face mica de tot si intra in el.
3.     Asezati cristalul deasupra ochiului al treilea si il tineti pe pozitie cu ajutorul degetului mijlociu al mainii dominate.
4.     Degetul mijlociu al celeilalte maini se aseaza pe zona opusa, occipitala.
5. Vizualizati un flux de lumina aurie care va iese din degetul mainii dominante, trece prin cistal, intra prin frunte, va strabate capul si iese prin spate, prin degetul celeilalte maini, ce a fost pus in acea pozitie. Se inchide in acest fel un circuit energetic. Stati in aceasta pozitie 1-2 minute. Veti simti presiune in frunte si poate chiar o stare de ameteala. Daca sunt foarte accentuate senzatiile, va opriti si reluati mai tarziu. Nu este bine sa se produca o activare a ochiului al treilea in mod brusc.
6.   Puneti apoi mana dreapta pe urechea dreapta, mana stanga pe urechea stanga si cristalul intre degetul mijlociu al mainii dominante si cap. Plimbati usor mainile, respectiv cristalul, dinspre fata catre spate, inspre ceafa, vizualizand in acelasi timp acelasi flux luminos care tasneste din degetul mainii dominante, intra in cristal, apoi prin cap si iese catre degetul celeilalte maini. Dupa cum vedeti, acest exercitiu nu mai este static. El este ca si un fel de maturare a intregii zone a capului, dinspre o parte laterala catre cealalta, cu fluxuri de lumina. Se repeta aceasta operatie de sapte ori.
7.  Se pune din nou cristalul pe ochiul al treilea si degetul mijlociu al mainii dominante pe cristal. Impingeti usor cristalul in lateral, imaginandu-va ca poarta cu el o pelicula subtire ce acopera ochiul al treilea. Repetati operatia de sapte ori.
Mentionez inca o data ca ochiul al treilea se deschide doar daca aceasta este si Voia Sfintei Treimi. Insa veti vedea oricum ca exercitiul nu este in zadar si va expilc in continuare de ce.
Din punctul meu de vedere este o diferenta mare intre a vedea in astral si a avea ochiul al treilea deschis. A avea ochiul al treilea deschis presupune sa vezi aura energetica si multe din informatiile pe care le poarta ea, din toate vietile si cea actuala, la orice om. Am precizat multe din informatii si nu toate. Este vorba doar de acele informatii catre care da acces Sfanta Treime. Asa ca orice persoana care are ochiul al treilea deschis nu poate vedea totul de la A la Z, in cele ce va priveste. Vede doar atat cat ii este permis de Sus. Vederea psi sau vederea in astral presupune ca pot fi captate diverse imagini energetice, de asemeni atat cat este permis, fara a conta timpul sau distanta si nu este obligatoriu pentru asta sa vezi si aurele corpurilor. Insa si pentru vizualizarea aurei se pot face exercitii si acestea ajuta de asemeni foarte mult la dezvoltarea clarviziunii. Daca veti cauta prin arhiva articolelor postate de mine in anul 2012, veti gasi acolo unul foarte util, in care se explica ce trebuie facut ca sa puteti vizualiza aura.
Deci ochiul al treilea deschis reprezinta maximul la care poate ajunge capacitatea clarviziunii. La multe persoane se suprapune peste vederea lor in astral, capacitatea telepatica si atunci, aceste persoane primesc informatii privind practic prin ochiul al treilea al Entitatilor de Lumina. Ceea ce nu li se permite sa cunoasca, nu li se transmite, este foarte simplu. Cam pe aici ma situez eu, nu am propriul meu ochi al treilea deschis. Exista insa un mic impediment si va spun asta din experienta personala. Iti folosesti capacitatile telepatice daca si ai cu cine. Daca nu ai, informatiile sunt aproape zero, ramai doar cu vederea in astral si atat. Entitatile Celeste sunt implicate deseori in proiecte divine atat de importante, incat nu vin cu zilele ca sa poarte o comunicare. De asemeni, cel putin Fiintele Angelice, Sfintii sau Maestrii Inaltati nu comunica in situatia in care iti este dat sa treci printr-o incercare grea. Asa cum am mai spus esti lasat ca orice om normal sa iti duci crucea. Abia dupa ce ai trecut de greu, poti primi anumite explicatii care te pot ajuta sa intelegi mai bine de ce s-a intamplat asa.
In concluzie, exercitiul cu cristalul de cuart poate ca nu duce la deschiderea ochiului al treilea dar in mod sigur dezvolta capacitatea de clarviziune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu