luni, 5 octombrie 2015

Redresarea puterii personale (RPP)

Tehnica cuprinde lucrul pe corpurile subtile. Este o terapie energetică puternică. Lucrul pe corpurile subtile se poate face în cadrul fiecărei sesiuni Reiki, întrucât RPP este o sesiune pe cont propriu. Veţi dezvolta o înţelegere care vă permite să ştiţi atunci când această tehnică este necesară.
RPP utilizează o stare modificată de conştiinţă pentru ca vindecarea să fie realizată cu succes. Pentru ca imobilizările necorporale nesănătoase să fie recunoscute şi eliberate, conştiinţa şi viziunea asupra altor posibilităţi trebuie să fie extinse.
Conceptul general al RPP-ului este gestionarea puterii personale sau al energiei. (Energia fizică, care este de carburant al tuturor activităţilor, este inclusă şi ea în concepul RPP, contând calitatea şi starea de vitalitate, armonia inimii, mintea concentrată şi iluminarea sufletului.)
Un deficit de putere personală, distribuirea necorespunzătoare a energiei personale şi de putere, sau lipsa totală, împiedică vindecarea şi procesul regenerării.
Sufletul este atotputernic. Ne-am născut cu această putere intactă. Sufletul este: demn, vesel, iubitor, frumos, creativ, fără limite, o bucată de Dumnezeu, are originea în adevăr şi lumină.
Prin jocul karmei sufletul continuă să evolueze şi participă în planul universal prin întruparea fizică. Fiecare încarnare colectează karma (fiecare acţiune are o consecinţă, bună sau rea). Aceste seminţe karmice vor încolţi în vieţile viitoare şi stabilesc anumite aspecte ale acestor vieţi, dar seminţele sunt reversibile, transmutabile şi complet reglementate de alegerea personală. Cu alte cuvinte, avem putere totală peste viaţa şi destinul nostru. Pentru a activa şi a aplica această putere este nevoie de o cale spirituală.
Este un proces care poate fi derutant, dureros, şi greu. Cu toate acestea, sufletul şi Dumnezeu sunt întotdeauna cu noi întotdeauna. Din moment ce adevarata noastră natură este natura sufletului, toate aspectele fiinţei noastre fac parte din suflet. Prin urmare, scăderea puterii personale, ar putea fi numită „pierderea sufletului” sau „pierderea unor piese de suflet”. Pierderea sufletului se poate întâmpla la orice vârstă, în orice circumstanţă.
Atunci când o parte de suflet (sau orice parte a psihicului nostru sau soma) este pierdut, furat, negat, abandonat sau abuzat, acesta creează o anumită energie şi un deficit de putere în sistemul nostru global. Fie parte fragmentată ia o anumită unitate de putere cu ea, sau o parte din energia noastră continuă să fie hrănită de ea, chiar dacă nu mai serveşte unui scop. Deci, există această entitate fără trup, care trebuie să fie adusă „acasă”, sau eliberată complet şi transmutată. În caz contrar, aceasta cauzează probleme serioase în disponibilitatea şi gestionarea puterii personale.
Vindecarea este abilitatea de a schimba conştiinţa. Conştientizarea pierderi puterii este primul pas. Alegerea este cea care controlează energia noastră. Odată ce alegerea este aliniată cu armonia, atunci conştiinţa poate fi rafinată şi stabilizată într-un nou standard şi vindecată.

PROCEDURA

1. Curățați corpul fizic şi eteric.
Efectuaţi exerciții fizice minim 5 minute pentru a curăța și a da energie corpului eteric. Energia reziduală va fi expulzată din corpul eteric cu exerciţii fizice. Exerciţiile fizice reduc congestia pranică (acumularea efectelor negative asupra organismului). Meditația deasemenea, generează o cantitate mare de energii subtile în corpul eteric.
2. Invocaţi binecuvântări cereşti. (Puteți face rugăciunile care vă plac.)
Acesta este un exemplu:
„Doamne, eu implor cu umilință harul tău!
Pentru protecție, îndrumare, asistență și iluminări,
Mulțumesc cu dragoste și cu încredere deplină!

Invocarea Lui Dumnezeu sau a Ghidului spiritual este foarte importantă. Toţi avem un îndrumător spiritual, un Supervisor spirtual, fie că ştim sau nu de prezenţa lui. Este nevoie de rugăciune pentru protecție, asistență și îndrumare. Fără rugăciune, tehnicile de meditație pot fi uneori periculoase.

3. Activarea Chakrei Inimii şi Binecuvântarea întregului Pământ cu dragoste.
Puteţi intra în stare de meditaţie, vă concentraţi pe chakra inimii, vizualizaţi Pământul ca fiind foarte mic în fața dvs., și binecuvântaţi Pământul cu dragoste. O sugestie de binecuvântare a Pământului cu iubire: „Tot Pământul să fie binecuvântat cu dragoste, întreg Pământul să fie binecuvântat cu bucurie, fericire și pace cerească, cu înțelegere,
armonie, bună-credință și dorința de a face bine. Din inima lui Dumnezeu, şi din inimile tuturor ființelor simțitoare, Pământul să fie umplut cu dragoste și bunătate cerească. Multumesc!”
Pentru începători, această binecuvântare se face maxim de două ori. Nu faceţi această binecuvântare excesiv de la bun început. Unii pot simți o congestie pranică ușoară în jurul zonei inimii. Acest lucru se datorează faptului că corpul eteric nu este destul de curat. Se aplică câteva lovituri pe chakra inimii pentru a elimina congestia.
Această binecuvântare nu ar trebui să fie făcută sec şi mecanic. Ar trebuie să fiţi pe deplin conștienți de implicațiile fiecărei exprimări. Puteți utiliza şi vizualizarea. Când binecuvântaţi Pământul cu bunătate, vizualizaţi aura Pământului într-un orbitor albastru-roz. Când binecuvântaţi Pământul cu bucurie, fericire și pace, vizualizaţi oameni cu feţe zâmbitoare, inimile lor pline de bucurie, încredere, speranță și pace. Vizualizaţi problemele lor devenind mai ușoare și sufletul lor mai luminos. Când binecuvântaţi Pământul cu armonie, bună-credință și dorința de a face bine, vizualizaţi oameni sau națiuni care s-au luptat, au depus armele și se îmbrățișează reciproc. Vizualizaţi-i plini cu intenții bune și punând în aplicare aceste bune intenții. Această binecuvântare poate fi direcționată către o țară, o familie sau un grup de țări. Nu direcţionaţi binecuvântări pentru sugari, copii sau persoane, deoarece acestea pot fi lezate de o energie foarte puternică generată de această meditație.

4. Activați Chakra 7 şi Binecuvântaţi Pământul cu iubire.
Apăsați coroana cu degetul pentru câteva secunde, pentru a facilita concentrarea pe chakra coroanei și binecuvântaţi tot pământul cu dragoste. Când chakra coroanei este suficient de deschisă, veti simţi ceva în partea de sus a capului, de exemplu o presiune pe coroană. După ce chakra coroanei este activată, vă concentraţi simultan pe chakra coroanei și chakra inimii, și binecuvântaţi Pământul cu iubire, de mai multe ori. Acestă metodă va combina chakra inimii și chakra coroanei, făcându-le astfel mult mai puternice.

5. Realizarea Iluminării - Meditația cu Lumină, AUM și distanța dintre două Aum.
Pentru a atinge Iluminarea (expansiunea conștiinței) vizualizaţi un punct strălucitor de lumină albă pe partea de sus a capului și cântăţi simultan Aum (sau Amin). Păstraţi o distanță de timp între două Aum (moment de reculegere), în timp ce menţineţi punctul de lumină în vizualizare. Faceţi această meditație timp de 10-15 minute. Dacă vă puteți concentra pe deplin simultan pe punctul de lumină și distanța de timp dintre două Aum, veți experimenta „explozia de lumină”. Tot trupul va fi plin de lumină! Pentru a experimenta conștiința Buddha sau iluminarea trebuie să experimentaţi și să înțelegeţi sensul a ceea ce a spus Iisus: „Ochiul este lumina trupului tău. Dacă ochiul tău este sănătos, tot trupul tău este plin de lumină, dar, dacă ochiul tău este rău, trupul tău este plin de întuneric”. (Luca 11:34). „...căci Împărăția reală a lui Dumnezeu este înlăuntrul vostru” (Luca 17:21).
Pentru unii oameni, este nevoie de ani întregi de practică înainte de a experimenta o bucăţica inițială de iluminare sau conștiință Buddha, alţii o pot experimenta de la prima încercare.
Când faceţi această meditație ar trebui să fiţi neutri. Nu trebuie să aveţi obsesia de a avea rezultate sau prea multe speranțe, deoarece în acest caz  meditaţi asupra așteptărilor sau rezultatelor mai degrabă decât pe lumină, Aum și diferența dintre cele două Aum.

6. Înlăturarea excesului de energie.
După meditația de la punctul 5, excesul de energie trebuie să fie eliberat prin binecuvântarea pământului cu lumină, iubire, pace și prosperitate pentru câteva minute, până când simțiți că „corpul devine normal”. În caz contrar, corpul eteric va fi congestionat și veți avea dureri de cap și piept. Corpul fizic uneori nu poate suporta prea multă energie.

7. Spuneţi: Mulţumesc!
După meditație, întotdeauna mulțumiţi Lui Dumnezeu și Ghidului Spiritual pentru binecuvântarea divină.

8. Eliminarea energie excesive, consolidarea corpului fizic prin masaj şi exerciţii fizice.
După meditație, masaţi-vă corpul şi faceţi exerciţii fizice timp de aproximativ cinci minute pentru a elimina sau a elibera energia excesivă din organism, pentru a curăţa și consolida corpul fizic. De asemenea, acestea facilitează asimilarea energiei pranice şi energia spirituală, sporind astfel frumusețea și sănătatea practicanţilor. Masajul și exerciţiile fizice, după această meditație, vor reduce congestionarea pranei în anumite părți ale corpului care poate duce la boală.
Exerciţiile fizice după meditație sunt foarte importante, altfel corpul fizic va slăbi. Deşi corpul eteric va fi foarte ușor și puternic, corpul fizic va deveni slab, pentru că nu este capabil să reziste unui  exces de energie generată de meditația pe termen lung.
Unii oameni au tendința de a nu face exercițiile după această meditație şi continuă să se bucure de starea de fericire. Această tendință trebuie să fie abordată în cazul în care sănătatea fizică nu se va deteriora. Experimentaţi!
Uneori, atunci când un aspirant spiritual meditează, el poate experimenta mișcări fizice neobisnuite pe termen scurt. Acest lucru este foarte normal, deoarece canalele eterice sunt curăţate.
Instrucțiunile pot părea destul de lungi, dar meditația este scurtă, simplă și foarte eficientă! Meditația durează doar aproximativ 20 de minute plus timpul necesar pentru exerciții fizice.
Există mai multe niveluri de iluminare: intuiție, cunoaştere directă, etc., dar necesită o meditație continuă pentru o lungă perioadă de timp.
Binecuvântarea pământului se poate face în grup, prin chakra inimii și apoi prin chakra coroanei și apoi invers, chakra coroană și chakra inimii. Apoi se îndepărtează excesul de energie de la sfârșitul meditației. Binecuvântarea poate fi direcționată și la o anumită țară sau grup de țări. Puterea de binecuvântare este crescută atunci când se realizează într-un grup comparativ cu cea individuală.
Aceste binecuvântari atunci când sunt făcute de un număr mare de persoane pot vindeca miraculos întregul pământ, făcând astfel întreaga planetă mai armonioasă și pașnică.

Referitor la meditația zilnică sau periodică asupra a două chakre, dimensiunea chakrei şi a aurei va creşte, corpul devine mai dinamic și cu o energie puternică. Un expert vă poate măsura diferenţa dintre dimensiunea chakrelor şi a aurei, de dinainte şi de după meditație. Crescând energia corpului veţi simţi o senzaţie de furnicături, curenți electrici uşori sau vibrații, în corp şi la nivelul mâinilor şi degetelor.
Un vindecător, un maestru puternic poate avea o aură pe o rază de cel puțin 50 de metri.
 Persoanele care au chakre mari și aura mare, au o personalitate convingătoare, sunt carismatice și tind să aibă o influență puternică asupra multor oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu