marți, 27 octombrie 2015

Simbolul infinitului
Simbolul infinitului este un opt pe care-l puteţi desena în mod repetat de câte ori vreţi cu scopul de a dizolva durerile.
Se desenează cu degetul arătător începând de la centrul optului, la dreapta pe partea de sus, în jos, centru, sus pe partea stângă, din nou la punctul de plecare. Desenat pe zona afectată se elimină boala şi problema din partea aceea de corp.
Când se face această mişcare în mod repetat, veţi simţi ca şi cum aruncaţi energia spre exterior.
De asemenea, se poate folosi pentru a armoniza locuri sau persoane.
 Opt este numarul echilibrului cosmic, conţine energia Yin şi energia Yang, fluxul energetic va circula prin cele două cercuri magnetice.
Vindecarea relațiilor cu una sau mai multe persoane se poate face aplicând acest simbol. Dvs într-o buclă, persoana cealaltă în a doua buclă. Se pot face simboluri pentru fiecare relaţie: dvs şi o altă persoană. vreţi aplicând câte o persoană  așeza persoanele formând alte bucle. Dar ni se atrage atenţia: „Atunci când atragem pe cineva în cercul nostru de Putere este manipulare. Cel cu putere mai mare va domina şi s-ar putea să nu fii tu acela ! Intenția se plătește!ˮ 
Simbolul infinitului desenat de mai multe ori formând o piramidă conică sau desenat într-o astfel de piramidă poate fi folosit ca undă de comunicare cu persoane celebre din orice timp și spațiu.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu