miercuri, 17 februarie 2016

PROGRAMUL DE VINDECARE AL LUI Metatron. Introducere
Modificările care au loc în corpul uman, în timpul tranziție Luminii, pot influenţa mintea sau emoţiile/sentimentele persoanei.
Dacă prezentați următoarele simptome, metodele descrise vă vor ajuta energic să echilibraţi energiile și să rezolvați disfuncţiile ce apar.  

1. O minte derutată și anxietate.
Acest sentiment poate apărea atunci când memoria celulară excesivă este în câmpul auric și prin sistemul de chakre. Acesta va fi cu siguranță manifestă dacă lucraţi cu lumina şi activarea ei. Ceea ce urmează este un proces scurt de integrare a acestor noi energii, timp necesar pentru a echilibra aceste energii (atunci când nu există lumină excesivă și nu este suficientă dragoste în inima și mintea persoanei, crearea acestei energii poate da o stare de anxietate).
Respiraţi raza de platină (doar cereţi să vină de la sursă) în inima dvs, completând chakra inimii și trimiteţi-o prin chakra inimii în sus, în partea din față a chakrei frunții, respiraţi și completaţi energia chakrei frunții și trimiteţi în partea din spate a frunții și în jos, prin partea din spate până în partea din spate a chakrei inimii. Repetaţi acest circuit de trei ori și prezenţa sentimentelor și gândurilor derutante se vor dizolva rapid cu grație. În cazul în care acest lucru continuă să apară în activitatea viitoare, repetaţi acest circuit cu inima plină de dragoste, în fiecare zi.
2. O minte fixă și o stare de non-sentiment - o deconectare de la emoţii. Un sentiment că este nevoie de a stăpâni realitatea şi mintea.
Această experiență este posibil să fie experimentată în cazul în care dețineţi multe amintiri șocante și trauma, care ajung şi în câmpurile energetice și în memoria celulară. Acest lucru va fi activat dacă nu a fost încă vindecată complet rana principală în corpul de lumină. Va fi nevoie de timp pentru a se vindeca, deoarece implică deconectarea de la Sursă prin toate viețile. În procesul de vindecare, în perioada de trezire, se poate experimenta eliberarea amintirilor karmice care sunt „congelate” în interiorul celulelor. Pentru persoanele care prezintă această deconectarea de la sentimente şi rigiditate în idei, este important să fiţi foarte activi fizic pentru a ajuta procesul de vindecare. Dragostea, atenţia și compasiunea pentru sine va vindeca cele mai adânci amintiri ale traumei și șocul din alte vieți. Următoarea tehnică vă va ajuta:
Conectaţi-vă cu inima dvs și revărsaţi raza de iubire de platină în inima dvs., astfel vor scade emisiile și transmută șocul. Respiraţi prin toată fiinţa, prin deschiderea inimii la sufletul dvs și la Sursă. Respiraţi și vă imaginaţi că primiţi o cupă de aur cu lichid din Sursă, care vă va turna lumina iubirii prin toată ființa. Deci, deschideți-vă inima, inspiraţi şi vedeţi cum Sursaumple prin partea de sus, a chakra coroanei, vă umple încet creierul cu lumină şi energie și apoi aceasta se scurge/picură în jos prin chakra frunții în chakra gâtului apoi în chakra timusului până în inimă. Aici lăsaţi să o umple din nou. Puteţi inspira această energie de platină a iubirii în tot corpul apoi pe expiraţie toate reziduurile le vedeţi cum ies prin picioare în pământ.   
3. O minte deschisă, dar cu inundații covârșitoare de emoții spontane. O dorinţă de schimbare imens și nici un sentiment de control al realității sau în ce direcție să o luaţi.
Dacă vă confruntați cu asta, sufletul manifestă o nouă cale pentru dvs și cere să renunțaţi complet la toate și să fiţi pustnici până când vă „naşteţi din nou”. Nu este important pentru dvs în acest moment să știţi direcția în care vă reînnoiţi cu noua naștere. Eliberați amintiri adânci din organism, care au blocat conexiunea cu Sursa și ați cerut ca această conexiune să aibă loc din nou în voi. Ceea ce aveţi nevoie profund este împământarea și conectarea la energiile conştiinţei de masă.
Următoarea tehnică vă va ajuta:
Apelaţi la ajutorul Pământului și respiraţi energia Pământului prin chakrele și în inima dvs, extindeţi-l prin în câmpul de energie. Acest lucru va stabiliza corpul dvs energetic. Respiraţi din nou energia Pământului în chakra coroanei și umpleţi chakra coroanei până când este plină şi se revarsă, apoi simţiţi cum energia Pământului inundă fiecare chakra ca o cascada ce revarsă în jos și umple următoare chakra. Rugaţi Mama Divină și Mama Pământ să vă plaseze într-un cocon permanent până când vă naşteţi din nou. În orice moment în care vă simțiți copleșiţi apelaţi la energia Pământului pentru a vă ajuta la eliberarea tuturor emoțiilor vechi din ființa dvs.
Deschiderea corpurilor energetice la Sursă și refacerea conexiunii la sacru, aduc modificările de Lumină care afectează fiecare nivel al vieții energetice.
Dacă doriți să primiți mai multă înțelegere și asistență în legătură cu aceste modificări, care pot apare, Arhanghelul Metatron oferă un program de asistență pentru toți cei care doresc să o primească.
Arhanghelul Metatron poate oferi asistenţă, dacă i se solicită sprijinul, ajută energic la echilibrarea energiilor experimentate.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu