joi, 18 februarie 2016

Programul de vindecare a Corpului de Lumină cu Arhanghelul Metatron Nivelul 2

Acesta este cel de-al doilea nivel al Programului Metatron de vindecare al  schimbărilor din Corpul de Lumină.

Există 3 cicluri majore de energie, care efectează corpul de energie. În cazul în care corpul de energie vibrează în armonie cu aceste cicluri, schimbările de Lumină şi simptomele menționate în primul nivel al programului scad rapid.
În cadrul acestui nivel al programului, următoarele informații și exerciții sunt împărțite, pentru a permite corpurilor de energie să se armonizeze și să se ridice în vibrație cu aceste cicluri.
Ciclul de timp se schimbă pe Pământ iar corpul de energie al Pământului se schimbă într-o dimensiune mai mare. Acest ciclu de timp este modificat prin valuri de energie care vin pe planetă de la Sursă. Aceste unde sunt cunoscute și ca unde de ascensiune. Aceste unde de ascensiune sunt puternice în capacitatea lor de a transforma toată energia în corpul de energie al Pământului. Aceste unde au același efect, de asemenea, asupra tuturor corpurilor de energie umane. 
În cazul în care energia este lipsită de vitalitate sau lipseşte, dacă aveţi un sentiment de a avansa cu Pământul că ea curge prin univers; dacă uneori vă simțiți un pic pierduţi și fără direcție, sau sunteţi sensibili la problemele de timp în viața dvoastră, atunci este posibil să vă confruntați cu o deconectare de la adevăratul ciclul de timp de pe Pământ.  
Conectaţi-vă la timpul divin Pământ, faceţi apel la undele de ascensiune pentru a vă inunda corpul şi apoi inspiraţi în inimă și primiţi această energie prin inimă. Expirați și trimiteţi acest val prin corpul de energie și îi cereţi să ducă rezidurile în miezul Pământului.
În cadrul centrul Pământului, spuneau mayaşi,  este un ceas cosmic cunoscut sub numele de Tzolki'n, Roata Timpului. Cereţi să fiţi conectaţi energetic la acest ceas cosmic și ca acesta să activeze prin corpul de energie. Inspiraţi și în care acest lucru să se întâmple, corpul dvs energetic va fi adus înapoi în prezent, timp aliniament cu calendarul divin al Pământului.
Ciclul Ascensiunea este un ciclu natural care implică procesiunea a planetelor și stelelor într-o aliniere mare. În cadrul acestei procesiuni a noii ere, Pământul se dilată și se contractă pentru a elibera energii vechi şi a primi unele noi prin procesiunea în această aliniere. Acesta este un ciclu natural, care are loc la fiecare 26 000 de ani în cadrul Pământului. Noi am ajuns la sfârșitul ciclului 26000 ani, și Pământul se contractă pentru a primi energii noi, foarte rapid şi să fie capabil să se deplaseze în această aliniere universală.
Se cere să se elibereze energiile vechi. În cazul în care corpul de energie nu eliberează energiile vechi, atunci corpul energetic iese din timpul divin al Pământului și începe să rezoneze la o sincronizare trecută. Pentru a fi capabili să rămâneţi în rezonanță cu Mama Pământ și ciclul ascensiunii, trebuie să stăpâniţi trei lucruri pe care să le faceţi zi de zi pentru a avea grijă de corpul energetic.
1. Un sistem de curățare a corpului şi celulelor energetice în fiecare zi. Cereţi asistență şi folosiţi flacăra violet pentru a curăța și alinia, de exemplu. Respirați flacăra violet la fiecare chakră și fiecare organ de trei ori.
2. Un sistem de împământare a corpului de energie în miezul Pământului și în aliniament cu Soarele și Soarele Central de exemplu. Inspirați și vedeţi un tub de aur şi lumină de la chakrele în jos, în miezul Pământului și vedeţi cum se aprind chakrele și tubul apoi se extinde la Soare și apoi la Soarele Central (un soare de aur mai mare de dincolo de soarele nostru) și apoi la Sursă. Inspiraţi intenționând acest lucru.
3. Un sistem de ancorare a Prezenței Divine ex. prin recunoașterea divinităţii și făcând apel la Prezența Divină să fuzioneze cu dumneavoastră și să iradieze cu lumină şi iubire inima și chakre dvs. De asemenea, prin eliberarea la Sursă a rănilor care blochează această iubire și lumină, blocaje care provin de la fiecare chakră și corp energetic.
Aceste 3 activitățile zilnice permite corpului dumneavoastră de energie să rezoneze la ciclul ascensiunii în fiecare zi. În cazul în care acest lucru nu are loc, corpul energetic rezonează cu energiile nerezolvate din cadrul memoriei celulare care eliberează în chakrele dvs şi în corpul energetic în fiecare zi. Acest lucru creează un sentiment de non-prezență. Pentru a modifica acest lucru, trebuie curăţat şi ancorat corpul energetic și conectat cu prezența divină zi cu zi.  
Ciclul Rezoluției Karmice este un ciclu care este, de asemenea, crescut pe măsură ce ciclul ascensiunii și ciclul de timp crește în rata de vibrație. Acest lucru înseamnă că energia nerezolvată sau karma este adusă mai rapid pentru a o rezolva. Acest lucru se întâmplă, energia, toate situațiile care nu au fost rezolvate pe Pământ și în Univers, revin. Aceste situații nerezolvate vin ca memorii, se deplasează prin corpul de energie în fiecare zi, de multe ori se blochează și rămân în interiorul corpului de energie ca greutate, sau emoții adânc înfipte sau credințe rigide.
Este important pentru ca toți să păstreze corpurile de energie clare și deschisă circulația și fluxul acestor amintiri vechi care se miscă prin dvs. Dacă vă simțiți blocaţi în viață, aveţi amintiri vechi blocate în interiorul chakrelor, care au dus la blocarea fluxului de energie. Dacă vă simțiți întunecaţi, aceste amintiri plutesc în jurul şi în corpul energetic, şi întunecă. Dacă vă simțiți curgerea vietii, aceste amintiri curg prin dvs. Cheia pentru procesul de vindecare a acestor amintiri vechi este de a accepta karma și să învățaţi să lucraţi cu Consiliul karmic.
Să învățaţi să acceptaţi responsabilitatea pentru tot ceea ce se întâmplă în propria viaţă şi să opriţi proiectarea pe orice altă ființă, emoțiile și gândurile dvs. Dacă faceți acest lucru, atunci pe măsură ce începeţi să simţiţi amintirile veţi fi capabili să le eliberaţi prin respirație și prin cererea de ajutor de la familia de Lumină şi Iubire. Dacă nu, veţi crea o realitate falsă și nu veţi fi capabili să simţiţi curgerea iubirii prin dvs. Dacă sunteți blocaţi, spuneţi o rugăciune pentru a vă schimba şi să fiţi pregătiţi să vă asumaţi responsabilitatea pentru propria karmă.
Solicitaţi Consiliului karmic dezlegarea karmică, să fiţi pregătiţi să simțiţi energia și nu să proiectaţi asupra altora și să o elibereze prin coloana chakrelor, către Sursă. Acest lucru va permite fluxului de energie şi iubire să vă intre din nou în viață.
Toate aceste 3 cicluri lucrează împreună și dacă începeţi să aplicaţi aceste practici zi de zi, armonia se va instala şi în dvs şi pe planetă.  
Metatron v-a dăruit Cubul care deține geometria și structurile specifice pentru alinierea la schimbările Pământului din corpul de energie. Folosiţi-l! Inspiraţi şi cereţi să vă ofere cubul şi acesta să se rotească prin corpul dvs pentru a aduce lumina.


Un comentariu: