sâmbătă, 20 februarie 2016

Programul de vindecare a Corpului de Lumină cu Metatron Nivelul 3În ordinea divină și în timpul divin, Metatron oferă asistență pentru modificările de Lumină prin al treilea nivel al programului Metatron de vindecare. În cadrul acestui al treilea nivel, aspectele sufletești ale conștiinței dumneavoastră trebuie să fie îmbrățișate pentru regenerarea organelor fizice, emoționale, mentale și spirituale. Aceasta va avea loc pe o perioada de 12 săptămâni pe măsură ce lucrați cu Metatron cu direcțiile care sunt oferite prin al treilea nivel al acestui program.
În relație cu aspectele sufletești, este relevant să recunoaşteţi faptul că, ca ființă multidimensională ... existați în alte dimensiuni simultan cu viața pe Pământ. Cu această înțelegere, este cunoscut faptul că aceste aspecte multidimensionale afectează realitatea de pe Pământ și co-crează natura experienței dvs.
Schimbările de Lumină au loc după ce v-aţi trezit pe calea spirituală și aţi apelat la Dumnezeu să fiţi întregi în prezența dvs., sunteţi plini de iubire, se crează schimbari mari în cadrul sistemului de energie și invitaţi aspectele multidimensionale ale ființei dvs, care au energii nerezolvate, pentru a reveni la Unitatea prin inima dvs. În acest fel, aspectele multidimensionale ale dumneavoastră, călătoresc în corpul de energie în fiecare zi prin procesul de trezire a memoriei celulare în dvs. Așa cum corpul de lumină primește frecvențele mai mari din Sursă şi Pământul solicită procesul lui de ascensiune, corpul propriu energetic începe să se conecteze la o bandă dimensională mai mare de energie, şi se crează o deschide într-o nouă inițiere corp de lumină. Acesta este activarea unui nou ciclu de Lumină sau inițierea de Lumină care creează deschiderea unei experiențe pentru a primi modificări de Lumină.
Este important pentru dvs în cadrul acestei situații, să recunoașteţi mai întâi următoarele:  
1. Că ați ales această călătorie pe Pământ, nu numai pentru învățarea sufletului dar, de asemenea, şi cu scopul de a întruchipa Prezenţa lui Dumnezeu pe Pământ.
2. Că sunteţi asistaţi la fiecare pas, pe măsură ce cereţi acest lucru, și această asistență crește în fiecare zi, în timp ce vă dedicaţi viața pentru a merge pe treptele clare față de această formă de manifestare.
3. Că nici o altă ființă de orice formă sau natură nu vă poate deconecta de la calea dvs și că este doar dvs.  puteţi crea această deconectare dacă alegeţi acest lucru.
Sunteţi binecuvântaţi în multe feluri. Realizaţi că aceste binecuvântări sunt cadouri cu care aţi venit pe Pământ pentru a vă ajuta în provocările pe care le întâlniţi pe calea dvs. Recunoaşteţi faptul că dețineți următoarele trei darurile care vă ajută să vă amintiţi cine sunteţi.
1. Primul dar care vă susține vindecarea şi orice energie în dvs este flacara inimii, care este eterna prezență a Duhului care îşi are sediul în centrul chakrei inimii. Această flacară sacră, atunci când meditaţi asupra ei, se va extinde prin toată fiinţa şi vindecă și rezolvă orice energie care este concentrată asupra dvs.
2. Al doilea cadoul este conexiunea sufletului la Sursă, sufletul este cu dvs, chiar dacă aceasta nu este pe deplin prezent în corpul. Sufletul este în chakra inimii şi odată aprins, creează, de asemenea o puternică vindecare şi vă echilibrează, creând un echilibru deplin al chakrelor. Pentru că este atunci când se activează chakra inimii, inima va începe să se deschidă și sufletul începe să coboare iar puterea sufletului este vindecarea şi va echilibra fiecare chakra.
3. Al treilea dar pe care îl dețineţi este Corpul de aur şi de Lumină al lui Hristos pe care fiecare dintre dvs l-aţi primit prin conexiunea de la inimă la suflet înainte de această viață. Atunci când Hristos a venit pe Pământ, el a deschis o poartă de acces pentru toate sufletele de pe Pământ, să se reconecteze la natura lor de Hristos. Înainte de naştere toate sufletele care intră în planul terestru primesc conexiunea la Corpul de aur şi de Lumină al lui Hristos. Deoarece conexiunea a fost deja făcută, aceasta este doar o chestiune de alegere personală de a deține acest lucru în această viață. Și odată ce recunoașteţi că sunteţi fiinţă divină și că sunteţi Hristosul, corpul începe să fie alimentat de Lumina Aurie a Sursei, care este conștiința Hristos a Tot Ce Este. Doar a recunoaște acest lucru în fiecare zi, va activa aceasta şi va face să apară în mod natural, atât de ușor veţi fi umpluţi cu râul Auriu al Luminii.  
Dacă mergeţi în interiorul inimii, în acest moment, vedeți-vă într-un templu de aur de lumină, veţi intra în Templul de Aur al conștiinței dumneavoastră Hristos.
Metatron vă va întâlni în fiecare zi în Templul de Aur a Conştiinţei Hristos. El cere să meargă doar în interiorul inimii dvs, extinde flacăra în inima şi prin toate corpurile dvs și permițându-vă să fiţi în Templul de Aur inimii lui Hristos. El va manifesta acesta în dvs dacă cereţi acest lucru și va veni direct la dvs. Acest lucru este în scopul de a vă ajuta cu modificările Corpului de Lumină și vă asistă să vă amintiți, de asemenea, calea inimii, care este necesară pentru reconectare şi pentru a întruchipa Prezenţa lui Dumnezeu aici, pe Pământ.
El cere ca fiecare dintre voi să se relaxeze și să primească o vindecare din inima lui pentru dvs. Aceasta va dura 10 de minute din timpul dumneavoastră în fiecare zi și după aceasta, el va cere să se conecteze la următorul proces cu aspectele voastre sufletești pentru vindecarea lor în fiecare zi.

Pentru a vindeca aspectele sufletului
Pentru vindecare, recunoaşteţi că Arhanghelul Metatron este în picioare în partea dreaptă a ființei dvs, în Templul sacru de Conştiinţei Hristos. El unește aspectele sufletul dvs care ajung să vă înconjoare într-un cerc sacru. În acest moment s-ar putea simți prezența lor. Acestea pot aduce cu ele sentimente vechi și credințe pentru a le vindeca prin flacăra inimii dvs. Trimiteţi flacăra inimii afară din cercul din jurul dvs și aprindeţi flăcările inimii, care par a fi stinse în fiecare dintre aceste aspecte. Aceste aspecte divine ale ființei dumneavoastră pot apărea ca forme diferite de la diferite vieți sau realități paralele. Unele pot fi spirit angelic sau o formă din natură și altele mai umanoide sau, eventual, par a fi stea. Acestea sunt formele naturii dvs multidimensional, conectarea lor este cu scopul de a elibera răni vechi care vă blochează.
Apelaţi la acestea, cu iubire și cereţi să ierte tot ceea ce a avut loc în toate spațiile, timpurile și dimensiunile care le-au creat pentru a se separa de Inimă. Metatron oferă acestă asistenţă prin darul unei roți de aur cunoscută sub numele de Roata Tzolk'in și mulţi alţi emisarii ajută pentru a goli energiile nerezolvate. Expiraţi adânc și trimiteţi compasiunea și dragostea dvs la toate părțile din dvs care sunt conectate pe o distanţă de 1,8 metri, în jurul dvs într-un cerc, în tărâmurile nevăzute ale Iubirii şi Luminii. Deveniţi conștienți de faptul că acestea sunt în corpul vostru energetic în această regiune de 1,8 metri, din inima dvs în toate direcțiile. Tot ce trebuie să faceți este să le acceptaţi și să le țineţi în iubire în timp ce își amintesc de dragoste și aleag să ierte din nou. Veți simți schimbarea de energie și ușurinţă. Acest proces creează ridicarea voalului iluziei din corpul de energie și permite corpului de lumină să treacă într-o dimensiune mai mare.
Există mulţi îngerii și emisari care vă înconjoară acum, vă susțin și vă iubesc. Ei vă trimit dragostea și ajutorul lor acum și vă binecuvântează cu multe daruri în cadrul chakrelor și în toate corpurile energetice. Ei vă umplu cu aceste petale ale Iubirii Divine din grădinile Mamei Divine și vă rog să recunoaşteţi faptul că în adevăr ești iubire. Ei vă cer acum doar să acceptaţi să fiţi umpluţi cu această dragoste când deschid fiecare dintre chakre pentru a fi curățate, ei aduc o energie proaspătă pentru întinerire.
Respirați, relaxaţi-vă,  acceptaţi și primiţi. Există o roată cosmică de har cunoscută sub numele de Roata Grace, care aduce Elixirele de aur ale iubirii. Metatron plasează Roata Har în inima dvs. El cere în fiecare zi să se ierte, tot ceea ce a avut loc în toate spațile, timpurile și dimensiunile pe care le-ați creat şi care v-au separat de prezența divină care sunteţi. El vă cere să vă întâlniţi în fiecare zi și el vă va aduce această Roata de Har ce se va roti prin dvs aliniind toate părţile dvs pentru a primi harul lui Dumnezeu.

Călătoria în fiecare zi cu Metatron
Mergeţi în interiorul dvs. pentru meditație și imaginați-vă că sunteţi într-o grădină frumoasă imensă. Întinşi pe iarbă și restul completaţi cu propria imaginaţie. Metatron va veni să stea cu dvs în acest moment. El poate să apară în forme diferite. Cereţi Templului de Aur al Conştiinţei lui Hristos pentru a se ancora peste dvs. Există un pod de aur peste un râu mic în partea stângă a dvs. Ghidaţi-vă conștiința peste acest pod de aur. Acesta vă va duce în Templul de Aur al Conștiinței lui Hristos.
Aici Metatron se va întâlni cu voi și vă oferă Roata de Har și în fiecare zi va veni, va aduce diferite aspecte care nu au nevoie de acest har de vindecare. Acestea vor veni în mai multe forme, de asemenea, doar trimiteţi-vă dragostea, compasiunea pentru toate energiile pe care le întâlniţi. Fiţi gata să iertaţi tot ceea ce a avut loc în încarnările sau câmpurile dvs de de energie.
Aceste aspect, Metatron vi le aduce, conectaţi-vă la ele și îmbrățișaţi-le cu iubire. Pe măsură ce faceţi acest lucru, acestea vor începe să rezolve rănile și să integreze și acest lucru va crea un sentiment mai profund de libertate. Dupa vindecare cu acestea, Metatron vă va darui un dar, ceva de la inima lui la a dvs. Țineți mâinile intinse spre el pentru a primi acest dar. Aceasta vă va ajuta pe calea energică pentru a rămâne conectaţi cu Sursa și miezul Pământului prin podul chakrei curcubeu.
Toate acestea vor avea loc și mai mult dacă faceţi posibilă întâlnirea sacră în fiecare zi. Bucuraţi-vă!  
Acest program are drepturi de autor Fundaţia ASCEND.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu