luni, 21 noiembrie 2016

MEDITAŢIE PENTRU REZOLVAREA PROBLEMELOR


Stai într-un loc liniştit, în poziţie de meditație, inspiră pe nas timp de 4 secunde, ţine suflul în corp 4 secunde şi expiră pe gură 4 secunde. Repetă de 3-4 ori. Trebuie să fii atent să respiri prin abdomen în timpul meditaţiei şi nu prin piept, pentru că doar aşa vei putea atinge un nivel mare de relaxare.
Începe prin a-ţi relaxa tot corpul, de sus, cu creștetul capului din zona chakrei coroană şi termină cu tălpile. La sfârşit este recomandat să faci şi o uşoară împământare, adică după ce-ţi relaxezi tălpile imaginează-ţi că din inima ta porneşte un val de energie albă care se scurge în pământ prin tălpi. Vizualizează cum din tălpi îți cresc rădăcini care se înfig în pământ şi se unesc cu energia grea a pământului.
Pot să-ţi apară tot felul de gânduri negative în legătură cu anumite situaţii din viaţa ta. Lasă-le să pătrundă în mintea ta, apoi te focusezi pe respiraţie şi vizualizezi cum un nor de energie albă înconjoară problema pe care o ai şi o trimite undeva în univers. Simţi şi conștientizezi că problema respectivă se diminuează şi că în următoarele zile se va rezolva, fie vor apărea din neant tot felul de sincronicităţi menite să te ajute să o rezolvi sau să vezi mai clar totul.
Dacă la un moment dat vezi că se aglomerează prea multe probleme, poţi pur şi simplu să le înlături cu gândul sau le ştergi cu un burete. Asta nu înseamnă că nu vor reapărea, ci doar că acum nu poţi să le găseşti rezolvare şi va trebui să ai răbdare.
Meditaţia ne poate ajuta să rezolvăm multe probleme, trebuie numai să atingem acel prag în care putem să comunicăm cu Eu-l nostru superior şi să ne desprindem puţin de densitatea joasă a pământului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu