joi, 10 noiembrie 2016

Raspunsul pentru toate cate exista, este iubirea.


„Aveti nevoie de iubire ca de aer, iubirea este hrana ce mentine sufletul la vibratie inalta. Faceti obisnuinta din a da iubire tuturor, faceti obisnuinta din a binecuvanta planeta si oamenii, simtiti unitatea. 
Turnati iubire peste durerile voastre si ele vor disparea ca prin minune, trimiteti iubire celor care sunt indurerati, necajiti, cu diferite lipsuri si nu ezitati in a ajuta pe toti cei care va cer ajutorul, pentru ca nimeni nu este separat de nimeni, ci noi suntem in unitate. 
Deschideti larg inima si trimiteti iubire universului; va va recompensa cand va asteptati mai putin. Faceti obisnuinta in a darui din preaplinul inimii voastre. Energia daruita din inima vindeca orice. Energia iubirii, atinge, transforma, spala, reconstruieste din cenusa tot ce a fost intinat de iluzie si intuneric. 
Trimiteti iubire animalelor, asa dupa cum si ele va trimit voua. Cand sunteti implicati in situatii care necesita atentia si actiunea voastra, tratati totul cu iubire. Fiti schimbarea pe care o doriti. 
Fiti doar iubire si restul nu conteaza, caci veti fi inteles principiul vietii si al unitatii. Dati iubire, pentru ca sunteti iubire.

Noi suntem Unul, Noi suntem Iubire!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu