marți, 1 noiembrie 2016

RUGĂCIUNE PENTRU SCOP ÎN VIAŢĂ

Doamne Dumnezeule,
Am încredere în Tine m-ai trimis aici, pe pământ pentru a avea un scop. Am încredere viaţa mea are un scop şi eu am o menire. Am încredere Tu contezi pe mine pentru a crea miracole atât în viaţa mea cât şi a celor din jurul meu, pentru noi toţi te iubim, Doamne, chiar dacă de multe ori nu ştim cum Ţi-o arătăm. Eu sunt aici aici pentru Tine, Domnul meu, pentru a-mi îndeplini misiunea cu care sufletul meu a venit la reîncarnare.

Am o singură voce, dar vocea mea vibrează cu ajutorul Tău. Doamne în aşa fel încât vocea mea fie dulce, amabilă, şi aducă confort şi linişte în inima tuturor celor cu care vorbesc. în aşa fel încât ofer siguranţă şi pace tuturor celor care ascultă, şi ajungă la mine toţi cei care trebuie ajungă la Tine.
Am încredere sunt aici pentru a accepta binecuvântările Tale, şi pentru a vindeca atât pe mine, cât şi pe cei din jurul meu. Am încredere Tu vei avea grijă de toţi, şi până la urmă se va instaura pacea pe pământ.
Am încredere Tu, Doamne, m-ai trimis pe pământ pentru a face o diferenţă, şi pentru trebuie contribui la miracolele pe care Tu le vei înfăptui prin mine. Am încredere viaţa mea are un scop, şi pentru asta îţi mulţumesc Doamne.
Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu