duminică, 11 decembrie 2016

CONSACRAREA UNEI DORINȚE
Dăruieşte-i Lui Dumnezeu  şi El îţi dăruieşte înmiit
Mulţumeşte-I Lui Dumnezeu pentru belşug chiar dacă acum nu îl ai!

În tot ce ceri spune: În toate Facă-se Voia Ta! Astfel îţi pui sub protecţie divină cererea. 

Ai un vis?! Visează-l mereu. Cu bucurie, cu încredere. Ține-l în căușul mâinilor tale ca pe cea mai de preț ofrandă pe care vrei să i-o dai lui Dumnezeu. Atunci știi că nimeni nu te poate împiedica în realizarea lui, pentru că, nu-i așa, nu vei renunța la fericirea prezenței dumnezeiești în viața ta.
Așa reușim să facem tot ce dorim fără să rănim pe nimeni, fără să ne rănim pe noi! Oferiți-vă pe voi înși-vă lui Dumnezeu spre a fi vindecați. Veți fi!
Oferiți-I abundența și armonia din viața voastră! Mulțumiți! Mai ales pentru cât aveți. Lăsați nemulțumirile să plece. Lăsați-le libere. Ele au nevoie de noi pentru a exista, nu noi de ele. Alegem dacă le păstrăm sau nu.
Bucurați-vă că există Dumnezeu care vă ocrotește în fiecare secundă. Nu mai lăsați nici un alt gând să trăiască înafară de acesta. Bucuria existenței Lui vă va umple deplin, înlăturând blând totul. Merită să încercăm asta. Nu cu resemnare ci cu toată forța vieții. Este singura ,,încrâncenare” de care e bine să dăm dovadă. Ai întreaga zi la dispoziție. E ziua ta, numai a ta și tu alegi în fiecare secundă. Când nu poți, oprește-te în clipă, și ia-o de la capăt. Merită!
Zi binecuvântată în înțelepciune și putere!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu