miercuri, 30 noiembrie 2016

Câteva rânduri despre conectarea la sursă prin rugăciunea în nemișcare sau rugăciunea receptivă


În cele mai vechi timpuri, toate ființele nu au avut nici o dificultate în reconectarea cu Sursa. De fapt, ei au trăit în conformitate cu principiile divine care par să fi fost pierdute de-a lungul timpului. În acele vremuri, a existat un concept de „merge în nemișcare”, adică să se reconecteze la Sursa Divină. Cu multe mii de ani în urmă, atunci când aceste concepte au fost naturale pentru omenire, a existat o nevoie ca oamenii să fie aproape de „cele” sau să se asocieze cu ceea ce și-au proiectat în noua reîncarnare.
Acest lucru se referă la acordarea ființei umane la sursă, sau ideea de a avea abilitatea de a se conecta cu sursa ei, nu numai în caz de nevoie, dar și în viața de zi cu zi, și, de asemenea, cel mai mult, în meditație. Este extrem de util pentru oricine să mediteze astăzi, pentru a intra în cea care a fost numit cândva ATAVA. Am putea-o numi rugăciunea în nemișcare sau rugăciunea receptivă, comuniune profundă. Într-o persoană care meditează, și cere apropierea de sursa ei, există o combinație de energii, care curge prin ea în diferite moduri.
Rugăciunea în nemișcare sau rugăciunea receptive, aduce un extraordinar acordaj a diferitelor tărâmuri în fiecare meditator care merge „în nemișcare” de două ori pe zi, pentru o scurtă perioadă distinctă de orice altă meditație. Aceste energii benefice au un efect de echilibrare în orice moment.
Există o abilitate a părintelui Energiei să comunice cu copilul său și, desigur, vice-versa.
O cale de reușită este rugăciunea sau meditația profundă.
Fiecare meditator ar trebui să conștientizeze capacitatea de a face conexiunea în sine însuși cu sursa de energie însăși, părintele Energiei. Deci, aceasta este esența, reconectarea la Sursă.

* Părintele Energiei, echivalează aproximativ cu Sufletul, Sinele Superior, Sinele Divin, Maestru, chiar dacă există mai multe niveluri pentru acest termen de părinte al Energiei.Rugăciune pentru vindecare fizică


Preaiubită Fecioară Maria,
Eu ştiu că Dumnezeu mi-a creat trupul după chipul şi asemănarea
Lui, deci în lumina adevărului spiritual sunt deja perfect sănătos. Mă rog iubirii tale purificatoare să mă ajute să îmi vindec corpul inclusiv la nivelul experienţei mele terestre, astfel încât să mă pot bucura de o sănătate şi de o vitalitate perfectă. Te implor să mă iei în braţele tale pline de iubire şi să reverşi lumina ta vindecătoare în fiecare celulă a corpului meu fizic, restabilindu-mi astfel sănătatea şi echilibrul, în acord cu arhetipul divin. Amin.


Profeţii şi mărturii creştine – pentru vremea de acum
„S-a observant că dacă se rosteşte Rugăciunea Domnească şi se face semnul crucii asupra apei, numărul de bacterii dăunătoare scade chiar de mii de ori.
În urma studiului privind impactul rugăciunii „Tatăl nostru” şi al semnului crucii asupra bacteriilor patogene, oamenii de ştiinţă au constatat că toate monstrele conţineau anumite bacterii.
„Am stabilit că vechiul obicei al facerii semnului crucii deasupra mâncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificată efectiv instantaneu. Este un mare miracol, iar aceasta se întâmplă în fiecare zi”, a declarat fizicianul Angelina Malahovskaia.
Aceasta a studiat puterea semnului crucii timp de zece ani. A făcut numeroase experimente descoperind proprietăţile unice ale apei, după ce este binecuvântată prin rugăciunea ortodoxă şi cu semnul crucii. Studiul a mai observat un nou şi necunoscut efect al Cuvântului lui Dumnezeu, de transformare a structurii apei, în special în densitatea ei optică în spaţiul spectral ultraviolet.
Semnul crucii făcut corect îmbunătăţeşte starea de sănătate a oamenilor.
S-a observat că dacă semnul crucii este făcut neîngrijit şi fără să atingă punctele corespunzătoare – centrul frunţii, centrul plexului solar şi umerii – rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe, sau chiar absente.
Şi pune mâna întâi la frunte: „În numele Tatălui”, la buric, „şi al Fiului”, umărul drept, „şi al Sfântului Duh, Amin”. Asta-i crucea dogmatică, după canonul 92 al Sfântului Vasile cel mare.
Bucuraţi-vă şi slăviţi pe Dumnezeu! Căci aveţi sau aţi găsit mărgăritarul de mult preţ, rar şi unic. Şi dacă vă uitaţi puţin în voi înşivă şi cultivaţi acest mărgăritar, veţi descoperi slava lui Dumnezeu. În afara ei nu mai e nimic altceva. Aţi aflat plinătatea. Şi această plinătate o avem chiar şi în sărăcia noastră, în cele mai grele împrejurări. Ni s-a dat totul. Harul e în noi. Dar numai prin tăgăduirea noastră de sine, prin renunţarea la egoismul nostru vom descoperi că avem deja totul pentru ca acest tot este Trupul lui Hristos. E prezenţa tainică a Împărăţiei lui Dumnezeu!''
Profeţii şi mărturii creştine – pentru vremea de acum


Afirmații de eliberare de sub influența altora


Trec ACUM, dincolo de toate fricile şi limitările altor oameni.
Eu nu sunt limitările şi fricile mamei mele şi nici limitările şi fricile tatălui meu.
Nu sunt nici măcar propriile mele frici şi limitări.
Acestea sunt doar gânduri false, care s-au agăţat în mintea mea.
Pot să le şterg la fel precum aş curăța o fereastră murdară.
Când geamul minţii mele devine curat, pot vedea clar, gândurile negative şi le pot elimina uşor.
Mintea mea este cea care îmi crează experienţele.
Sunt capabil şi am toată puterea să creez binele în viaţa mea.
Merit să mă bucur de iubire infinită.
Mulţi dintre noi am fost învăţaţi iubirea condiţionată.
Eliberez şi dau drumul ACUM tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte.
Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea.
Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.
Îmi creez propria realitate şi tot ceea ce se manifestă în ea.
Gândurile mele sunt suportive, sunt în favoarea mea şi spre binele meu Superior cel mai Înalt.
Plantez ACUM în mintea mea gânduri de pace, de iubire necondiţionată, bucurie, încredere şi credinţă infinită.
Sunt în pace!
Sunt în siguranţă!
Sunt în iubire!
Mulţumesc
Mulţumesc!
Mulţumesc!


(Louise Hay)

Afirmații de zi cu zi pentru a energiza propria viațăAstăzi dragostea face minuni în viața mea;
Astăzi am o relație armonioasă și iubitoare cu familia mea;
Astăzi am ales gândurile care mă susțin și mă hrănesc;
Astăzi am mers mai departe cu încredere și ușurință;
Astăzi eu sunt încrezător/încrezătoare în mine în toate situațiile;
Astăzi și în fiecare zi, sănătatea mea este din ce mai bine în tot timpul;
Astăzi Pacea Divină și armonia deplină, mă înconjoară pretutindeni;
Astăzi sunt în siguranță pentru a lăsa iubirea să intre;
Astăzi începe o nouă eră de prosperitate și de securitate.
Astăzi fiecare organ și glandă, fiecare mușchi sau os și fiecare celulă, raspunde la iubirea ce i-o port, oferindu-mi sănătate radiantă.
Astăzi îi voi permite Universului să găsească cea mai bună soluție pentru mine.

Aceasta este o modalitate ușoară și simplă pentru a implementa schimbări pozitive în propria viață.


Împământarea energetică


Următorul exerciţiu este foarte practic, ajutându-ne să scăpăm de energiile reziduale, dar şi contribuind la vindecarea planetei. Când facem acest schimb de energii trimitem planetei energii reziduale, pe care le transformă imediat, dar şi energii benefice, vindecătoare, diferite de cele pe care ni le oferă ea.
1. Staţi cu tălpile ferm pe podea, cu umerii drepţi, cu genunchii uşor îndoiţi.
2. Relaxaţi-vă şi respiraţi liniştit, fiind conştienţi că tălpile stau pe podea şi că picioarele vă ţin vertical.
3. Fiţi atenţi Ia tălpi, imaginându-vă că se scufundă în pământul de sub dumneavoastră. Plantaţi-vă tălpile în pământ.
4. Imaginaţi-vă că sunteţi copac şi că rădăcinile vă pătrund adânc în pământ de la nivelul tălpilor. Lăsaţi rădăcinile să coboare în adâncime, printre soluri şi roci, spre centrul fierbinte şi topit al planetei. De îndată ce rădăcinile au ajuns în centrul fierbinte al pământului, imaginaţi-vă că vă ancoraţi de ele, rămânând conectaţi cu pământul.

Dacă doriţi să continuaţi, canalizând energia pământului, continuaţi după cum urmează:
1. Simţiţi cum şira spinării şi rădăcinile sunt deschise energiei pământului, permiţând acesteia să curgă cu uşurinţă şi fără efort prin ele. Vă puteţi imagina că odată cu fiecare nouă inspiraţie primiţi un nou flux de energie.
2. Permiteţi energiei să urce de-a lungul şirei spinării, inundându-vă întregul corp şi curgând spre vârful capului.
3. Permiteţi energiei să vă cuprindă pieptul şi inima, coborând în braţe şi în mâini, prin care energia curge ca prin nişte tuburi.
4. Atunci când simţiţi că energia urcă pe şira spinării şi coboară prin braţe, atingeţi podeaua cu palmele, retrimiţând energia spre pământ, ştiind că energia hrăneşte şi vindecă planeta.marți, 29 noiembrie 2016

RITUAL PENTRU LUNĂ NOUĂ ȘI LUNĂ PLINĂ


Luna nouă este atunci când Soarele și Luna se află în conjuncție în același semn astral. Sunt nopțile cele mai întunecate, în care Luna nu este vizibilă deloc pe cer.
Luna plină are loc în momentul în care Soarele și Luna se află în opoziție, în două semne astrale opuse. De exemplu, Luna plină în Leu înseamnă că, la momentul respectiv, Soarele se află în Vărsător, iar Luna în Leu. Acestea sunt cele mai luminoase nopți, în care satelitul natural al Terrei este vizibil integral, în toată splendoarea sa.

Luna Nouă - noi începuturi, manifestarea dorințelor, transformare și atragerea banilor sau a dragostei în viața dvs.

Lina Plină este pentru eliberarea negativității, a karmei negative, a relațiilor / situațiilor nepotrivite, pierdere în greutate, probleme cu banii, tot ceea ce nu vă mai este de folos.

Se pot face anumite ritualuri pentru îndeplinirea dorințelor, pe termen scurt, până la 3 luni, nu mai mult, având în vedere că se poate face acest lucru în fiecare lună.

Se folosesc lumânări, tămâie și cristale clare de cuarț pentru aceste ritualuri.
Pentru a simplifica, folosiți o mică lumânare albă și un cuarț.
În primul rând, se scrie biletul (biletele) cu dorința (dorințele).
Formulați biletele cu dorințe în funcție de ciclul Lunii. Deci, pentru atragerea de lucruri în viața dvs, faceți acest ritual în timpul Lunii Noi și pentru eliberare, faceți acest ritual în timpul Lunii Pline. Acest ritual va crește, de asemenea, fluxul energiei dvs.
Desenați simbolurile  Reiki pe partea din spate a biletului și în aer în  jurul dvs. Acest lucru vă va proteja și vă va împământa.
Stați într-o poziție în care să puteți vedea lumina Lunii, fie în casă fie în aer liber.
Respirați în lumina Lunii, astfel vă veți purifica aura, chakrele și va realiza o legătură cu Luna.
Utilizați simbolul  Hon Sha Ze Sho Nen (Simbolul Reiki al Vindecării la Distanță) pentru a vă conecta cu Luna Nouă/ Plină.
Citiți-vă dorințele direct spre Lună, spunând: „Îmi doresc să se manifeste acestea începând de luna viitoare și voi reveni din nou pentru mai multe dorințe. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!”
Apoi ardeți biletul (biletele).


Sursa: reikirey

Cele cinci elemente


Chinezii acordă o importanţă foarte mare celor cinci elemente fundamentale care intră în compoziţia universului: metalul, apa, lemnul, focul şi pământul. Ele sunt interdependente, înfluenţându-se reciproc. 
Sunt folosite şi în astrologie, definind caracteristici importante. 
Astfel: 
Elementul metal dă un caracter dur, inflexibil, încrezător în sine, încăpăţânat, sub semnul lui sunt persoane care nu se lasă copleşite de probleme, dar care pot să opereze modificările şi transformările pe care şi le doresc. Metalului îi corespunde simţul auzului, iar dintre organele corpului, plămânii. 
Elementul apă lucrează neîntrerupt şi în tăcere, persoanele aflate sub influenţa ei, putând, precum apa să erodeze stâncile. Sunt persoane care doresc să se infiltreze nu să domine, care sunt flexibile şi maleabile, dar în extremă indecise. Apei îi corespunde simţul văzului, iar dintre organe rinichii. 
Elementul lemn pune mare preţ pe etică, sub semnul lui sunt persoane expansive şi generoase, care au spirit de echipă, cu o înaltă ţinută morală, buni executanţi, care progresează constant. Slăbiciunea constă în a-şi asuma sarcini prea numeroase, împrăştiindu-şi resursele în prea multe direcţii. Lemnului îi corespunde simţul mirosului iar dintre organe ficatul.
Elementul foc dă personalităţi conducătoare, hotărâte şi sigure pe ele. Sub semnul focului sunt persoane dinamice, întreprinzătoare, deschizătoare de drumuri. Ei atrag cu căldura şi strălucirea pe care le emană, dar pot deveni şi distrugători prin impulsivitate. Focul corespunde simţului tactil iar organul specific este inima. 

Elementul pământ se caracterizează prin muncă, simţ practic, organizare şi obiectivitate. Sub semnul pământului sunt oameni care lucrează serios şi metodic, indicaţi pentru a organiza, care nu întreprind nimic fără un motiv întemeiat. Pământului îi corespunde simţul gustativ iar organul asociat este splina.

duminică, 27 noiembrie 2016

Pildă despre Iluminare


Un maestru înţelept şi discipolul său. Discipolul locuieşte departe şi scrie scrisori lunare privind progresele sale pe calea iluminării.
Prima scrisoare:
„Am vedenii ale Raiului, sunt ridicat de îngeri, mă simt aşa de uşor încât pot zbura, pot vedea întreaga lume.”
Maestrul bombăne şi rupe scrisoarea.
Scrisoarea următoare, o lună mai târziu:
„Am văzut toate universurile, am creat lumi… Am văzut interiorul sinelui meu.”
Maestrul bombăne şi rupe scrisoarea în bucăţi şi mai mici.
Scrisoarea următoare de la discipol:
„Am stat în meditaţie timp de o lună, drept, fără a mânca. Mintea mea este o mare secată. Pot vedea aura tuturor. Văd tot trecutul şi tot viitorul într-o clipită…”
Maestrul spune ca pentru sine: „astea sunt rahaturi.” Şi pune scrisoarea în tocătorul de hârtie. Maestrul oricum, primea o mulţime de scrisori de la discipoli.
Trec şase luni şi nici o scrisoare de la discipol. În cele din urmă Maestrul, curios să afle noi veşti, îi scrie acestuia şi îl întreabă ce se întâmplă.
Discipolul îi trimite răspunsul: „Cui îi pasă?”
În sfârşit, Maestrul zâmbeşte: „Aceasta este Iluminarea.”

 

.....Detașarea de roadele practicii spirituale. Detașarea de roadele acțiunilor.... Detașarea....

PILDA SmereniaÎntr-o dimineaţă un băiat împreună cu tatăl său se plimbau prin pădure. La un moment dat, tatăl s-a oprit, a stat câteva secunde ascultând, apoi îşi întrebă feciorul:
– În afară de ciripitul păsărelelor, mai auzi şi altceva?
Băiatul după câteva secunde, îi răspunse:
– Aud zgomotul unei căruţe…
– Aşa este, spuse tatăl. Este o căruţă goală.
Copilul întrebă:
– Cum de ştii că este o căruţă goală, dacă încă nu o putem vedea?
Iar tatăl îi răspunse:
– E foarte uşor să ştii când o căruţă este goală, e din cauza zgomotului. Cu cât este mai goală, cu atât face mai mult zgomot.

În viaţa de zi cu zi când vedem o persoană care vorbeşte prea mult, întrerupând conversaţia celorlalţi, dovedindu-se inoportună, lăudându-se cu ceea ce posedă, simţindu-se atotputernică şi dispreţuindu-i pe cei din jurul ei, trebuie să ne amintim ca: „Cu cât este mai goală căruţa, cu atât mai mult zgomot face”.
Smerenia constă în a trece sub tăcere virtuţile noastre şi de a le permite altora să le descopere. Nu uitaţi că există oameni atât de săraci, încât nu au nimic altceva decât bani. Nimeni nu este mai gol la suflet, decât cel care este plin de sine însuşi. Să fim ca ploaia liniştită şi blândă, care pătrunde în tăcere până la adâncimea rădăcinilor, hrănindu-le.
OFRANDA
„Fiţi senini. Seninătatea e ofranda ce poate fi făcută sistematic. Un gând bun este şi el o ofrandă. Dacă te uiţi la un om şi-ţi spui în gând: „Mutra acestuia cere palme…“, i-ai introdus un program subconştient agresiv. În el se crispează ceva şi în ziua aceea el va înjura, va violenta pe cineva, fără să ştie de ce.
Cenzurează-ţi gândurile rele. Gândul rău, de altfel, îţi poate produce o migrenă dacă este direcţionat spre cineva. Fereşte-te să adresezi gânduri rele — dimpotrivă, contracarează-le cu cele bune.
Dacă îţi vine să spui ceva rău, imediat, ştiind ce te aşteaptă, formulează o urare de bine. Până vei învăţa să faci din suflet acest lucru, fă-l ca şi când ţi-ai lua o precauţie.
Ofranda verbală este iarăşi foarte importantă. Iată un alt mod de-a da ceva: un cuvânt bun. Este şi aici un meşteşug - nu e totul să-ţi propui, trebuie să te şi mobilizezi, trebuie un pic de empatie.
Mila este un sentiment extraordinar. Compasiunea şi mila - sentimente mari, care ard multă negativitate în soartă.
Aşa cum încrederea în sine este un element constructiv pentru sine, mila este un element constructiv pentru alţii. Nu mila în sensul jeluirii, ci mila în sensul participării empatice - te pui în situaţia lui, să îţi închipui că în acel moment tu eşti el.
Empatia declanşează imediat o dinamică a cerinţelor şi a egalizării câmpurilor.
În lumea aceasta, câmpurile biotice tind spre o comunicare între oameni şi spre un răspuns, spre o conectare unul la altul.”

  VASILE ANDRU - „RUGACIUNI CU PUTERI VINDECATOARE”


vineri, 25 noiembrie 2016

Omraam Mikhaël Aïvanhov – Trebuie să știți cum să folosiţi ce primiți
„Chiar dacă vi s-ar oferi toate comorile din lume, pentru a putea beneficia cu adevărat de ele, trebuie să ştiţi să le folosiţi, altminteri veţi rămâne în interior la fel de săraci ca şi când nu aţi avea nimic.
Închipuiţi-vă că vă aflaţi în faţa unei mese cu platouri din cele mai gustoase: chiar şi acolo, trebuie să vă străduiţi să întindeţi mâna pentru a lua hrana şi a o duce la gură, apoi a o mesteca. Orice vi s-ar da, depinde mereu de voi să depuneți niște eforturi fizice, afective, intelectuale, ca să îl însuşiţi cu adevărat.

Mulţi dintre voi şi-ar dori să găsească o metodă extraordinară care să dea rezultate spectaculoase în scurt timp! Dimpotrivă, în viaţa spirituală aveţi nevoie de niște metode foarte simple şi de mult timp. Desigur, sunteți decepționați... Eu regret, dar așa stau lucrurile. Pentru a obţine lumina, pacea, iubirea, forţa, faceţi câteva gesturi, câteva respiraţii profunde, pronunţaţi o formulă sau o rugăciune, şi încet-încet veţi simţi că pătrundeţi în ritmurile armoniei cosmice. În acel moment, natura vă va spune: „Eu recunosc aceste cuvinte, aceste gesturi: ele vibrează în armonie cu tot ce există mai frumos şi mai luminos în mine. Iată, eu vă ofer binecuvântările mele.”
Omraam Mikhaël Aïvanhov

Importanța pentru sănătate a purtării inelelor cu cristale pe degete
Mâna dreapta este transmitatoare de energie, mâna prin care energia este eliberată, degajată, deci purtaţi bijuterii pe mâna dreaptă când doriţi o eliberare de energie negativă sau transmiterea energiei benefice spre altă persoană (mângâiere, alinare, dragoste, vindecare).
Cristalul va prelua surplusul de energie negativă care vă creează stări de furie, oboseală, mâhnire.
Mâna stângă este receptoare de energie benefică, deci purtaţi bijuterii pe mâna stângă atunci când aveţi nevoie de un surplus de energie pozitivă, de protecţie, de energizare, de activare, cel mai probabil permanent. Schimbaţi pe mâna dreaptă când simţiţi că energia dv. este în surplus şi se manifestă agresiv.
Degetul mare are legătură cu trupul fizic, deci e bine să purtaţi inele cu cristale cu efect asupra organelor interne, pentru o stare de sănătate mai bună. În planul sănătăţii, este conectat direct la sinusuri, ureche, rinichi, sistemul limfatic.
Degetul arătător are legătură cu planul conştientului, deci purtaţi inele pe acest deget pentru că influenţa cristalului să se resimtă în plan mental şi intelectual (gândire, judecată, raţiune, logică, decizie, studiu, învăţare, educaţie, cunoaştere). Este degetul orgoliului, al puterii, al impunerii asupra altora. În planul sănătăţii, este conectat direct la sistemul nervos şi colon.
Degetul mijlociu are legătură cu lumea emoţiilor şi a sentimentelor, deci e bine să purtaţi inele cu cristale specifice laturii emoţionale a vieţii. În planul sănătăţii, este conectat direct la creier, rinichi, limfă, glanda pineală.
Degetul inelar are legătură cu planul subconştientului, deci e bine să purtaţi inele pe acest deget pentru a primi mesaje din astral, pentru vise, intuiţie, presentimente, avertismente, eliberare de frustari, de anxietate, de temeri ce sunt ascunse în subconştient. În planul sănătăţii este conectat direct la aparatul reproducător, sistemul endocrin, hipotalamusul.
Degetul mic are legătură cu destinul uman, deci e bine să purtaţi inele pe acest deget pentru a aduce schimbări în destinul dv., pentru împlinirea propriului destin, pentru evitarea evenimentelor dure ale sorţii şi pentru atingerea menirii personale. În planul sănătăţii este conectat direct la inimă, intestin subţire, piept şi sâni.


Sursa: acvaria.com

joi, 24 noiembrie 2016

Întărirea rinichilor, Dragonii – Qigong


Tehnica aceasta, pe lângă întărirea energetică a rinichilor, crește și forța gândurilor și a imaginației.
Această formă de Qi Gong mobilizează și întărește energia originală adăpostită în rinichi. Secvența completă formează o energie puternică, care dezvoltă rezistența și imunitatea organismului. 


Şezând pe scaun, corpul relaxat, respirția naturală, picioarele depărtate la o distanţă egală cu lăţimea umerilor şi talpile pe sol, vârful limbii în cerul gurii, fruntea este destinsă, pe faţă apare un uşor surâs, ochii sunt închişi, palmele aşezate în dreptul abdomenului inferior, palmele una peste alta lipite de abdomen, bărbații țin palma stângă sub dreapta, femeile invers. Relaxați-vă.
Inspirați întreaga energie adevărată a Universului prin Mingmen, până în zona ombilicului, fără să iasă din corp. Pe expirație energia se întoarce în zona Mingmen și rinichi umplându-i de energie, fără să iasă din corp. Mingmen este zona aflată la mijlocul distanței dintre cei doi rinichi.
După un timp, treceți la următorul pas.
Contemplați zona Mingmen, cultivând energia aici, 15 minute.

Apoi, vizualizați că în această zonă apare o lumină care se transformă într-o perlă strălucitoare. Imaginați-vă că rinichiul stâng se transformă într-un dragon galben, iar cel drept într-un dragon albastru.
Acești dragoni, ca într-o luptă pentru perlă (fără să o ia) se mișcă în sus și în jos, stânga-dreapta, în față și în spate.
După ce apare o căldură puternică în această zonă, nu vă mai gândiți la imaginea dragonilor și coborâți căldura la baza coloanei vertebrale.
Apoi, pe inspirație ridicați rinichii, contractând în sus, zona organelor genitale și a perineului, zona Huiyin. Pe expirație relaxați contractura. Faceți de 20 de ori această acțiune de contractare-relaxare.
Masați zona rinichilor și a oaselor bazinului.
Efectuați Forma de încheiere: Deschideţi uşor-uşor ochii, frecaţi palmele până se încălzesc, masaţi faţa (spuneţi: faţa mea e din ce în ce mai tânără, netedă, catifelată), zona părului, bateţi uşor capul având palmele relaxate. Masaţi ceafa, urechile, zona umerilor, rotiţi capul, băteţi părţile laterale ale trunchiului, zona rinichilor şi picioarele pe toate părțile.
Ridicați-vă în picioare, aplecați-vă ușor în față și în jos pentru relaxarea coloanei vertebrale. Maha Mrityunjaya, mantra biruitoare a morțiiDe la început vă spun că scriu aceste rânduri cu titlu informativ, de dragul cunoașterii. Nu vă sfatuiesc să încercați fără îndrumarea unui consilier spiritual experimentat.


Mantra este o putere mistică. Acesta este încărcată cu energia divină.
Maha Mrityunjaya este Imnul, Rugăciunea care îmbunătățește calitatea vieții.
Maha Mrityunjaya se spune ca ar fi benefică pentru sănătatea mintală, emoțională și fizică și că ar fi o mantra moksha care conferă longevitate și nemurire.
Această mantra de vindecare emite vibrații pozitive divine și creează o armură divină care te salvează de puterile negative. Astfel mantra dă un sentiment de întărire pe plan intern.
Această rugăciune puternică și revelatoare este un medicament minune, panaceu pentru toate boli, o formulă pentru o sănătate bună, viață lungă, ferește de moarte prematură, accidente, ghinioane și calamități, îmbunătățește sănătatea mintală, vindecă suferințele psihice și toate temerile sunt depășite. Accelerează procesul de vindecare, întinerește sufletul și hrănește energetic corpul.
În particular, racticantul este eliberat de frica de moarte.
Dar, mai presus de toate, este un mijloc puternic pentru o experiență Divină (conștiință puternică, trezește energii înalte, înalță, sublimează, rafinează și transformă puterile inferioare, prin vibrare întreaga ființă interioară cu conștiința divină).
Aceasta este o mare mantră oferită de Domnul Shiva pentru binele omenirii și poate ajuta la prevenirea morții premature a celui care o cântă dar și a celor dragi lui.
Este un cântec devoțional dedicat Domnului Shiva și necesită pronunția corectă a versurilor dar și un mod corect de a cânta această mantra.

Utilizați următorii pași pentru a aduce instantaneu putere și energie
Se poate spune de 108 ori, de două ori pe zi, dimineața și seara.
Puteți recita această mantra pentru protejarea masculinității.
Recitând-o atunci când faceți baia de zi cu zi, poate îmbunătăți bunăstarea dumneavoastră fizică generală.
Tradiția afirmă că incantând înainte de a bea un pahar de lapte poate influența în mod pozitiv sănătatea fizică.
Ar trebui recitată cu fața la Soare, nivelul de energie va fi mult amplificat.
Păstrați această mantra în minte atunci când mergeți într-o călătorie, indiferent pe ce distanțe, deoarece vă va proteja de rău și de nenorocire.
Intonarea nu trebuie întotdeauna să fie făcută cu voce tare.
O puteți recita în minte atunci când îi vizitați pe cei dragi care sunt bolnavi sau în suferință.
Oferiți apă pacientului în timp ce te rogi - acest lucru poate ajuta la accelerarea procesului de recuperare a acestora.

Origine:

Această cântarea de vindecare a fost citată în Scriptura antică, Rigveda. Se consideră că originea acestei mantra este legată de austeritatea riguroaseă efectuată de Shukracharya. Care s-a supus unei practici dure, a stat agățat cu capul în jos într-o ramură de copac, timp de 20 de ani. Se spune că Domnul Shiva a fost mulțumit de această austeritate severă și la binecuvântat, dăruindu-i această mantra de vindecare.

Istoria și semnificația Mahamrityunjaya Mantra
În conformitate cu cele mai comune versiuni ale poveștii acestei mantra, inițial Rishi Markandeya, a fost singura persoană care știa această rugăciune. Povestea spune că într - o zi Chandra/ Luna, Dumnezeul lunar, avea probleme, după ce a fost blestemat de regele Daksha. Rishi Markandeya a dat Mahamritryunjaya mantra fiicei lui Daksha, o fată numită Sati, care era în măsură să se roage pentru Lună, și astfel blestemul de moarte nu și-a făcut efectul.

Maha Mrityunjaya:

Om Tryambhakam Yajamahe
Sugandhim Pushtivardhanam
Urvarukamiva Bandhanan
Mrityor Mukshiya Maamritat

Traducere Maha Mrityunjaya Mantra:

Noi ne închinăm Celui cu trei ochi (Shiva).
Care este parfumat (esența spirituală) și care hrănește bine toate ființele.
Fie ca El să ne elibereze de moarte de dragul nemuririi, (să ne elibereze de Samsara, de viața lumească),
Așa cum castravetele este rupt din robia vrejurilor prin har, să ne lase pe noi în stare mântuirii (Moksha) și să fim salvați din ghearele morții înfricoșătoare (și, astfel, să ne elibereze de frica de moarte, făcându-ne să ne dăm seama că noi nu sunt separați de natura nemuritoare).

Făcând aluzie la cei trei ochi a lui Shiva înseamnă, că „Noi ne închinăm Domnului Shiva, care este extrem de milostiv, al cărui parfum străbate întregul univers, care dă tărie și hrană pentru trup și minte. Fie ca toate necazurile și suferințele mele se fie dezrădăcinate similar cu căderea fructelor coapte din copac fără efort. Fie ca și cătușele tuturor sclaviilor (atașamentelor) să fie rupte, să mă elibereze pentru totdeauna. O, Doamne, dă-mi eliberarea din acest ciclu nesfârșit de naștere, suferință, moarte și renaștere. O, Doamne, dă-mi nectarul unui astfel de elixir”.

Explicații cu privire la sensul Mantrei date de Swami Omkarananda

„OM” este o revelație universală și expresie a ființei divine, un nume adevărat al Divinului. Ea poartă în sine: trup, inimă și suflet al divinității infinite. Atunci când spui „OM”, această energie purifică atmosfera din jurul tău. În cadrul acestui-corp energetic există un corp de lumină, și în acest corp de lumină trăiește Conștiința Dumnezeirii Supreme. Astfel, prin repetarea „OM” se eliberează din atmosferă lipsa de armonie, se purifică întreaga ta ființă interioară, au loc modificări ale oamenilor din jurul tău.

TRYAMBAKAM” înseamnă trei ochi (Acești 3 ochi sau surse de iluminare sunt Trimurti sau trei zeități primare, și anume Vishnu, Brahma și Shiva și de asemenea 3 „AMBA” (adică mama sau Shakti) care sunt Lakshmi, Saraswati și Gouri. Astfel, în acest cuvânt, ne referim la Dumnezeu ca Omniprezent)
Divinitatea supremă are trei ochi. Al treilea ochi este ochiul Omnisciență, ochiul de cunoștințe infinite, Cunoștințe fără sfârșit, cunoașterea Adevărului suprem, cunoașterea de orice fel. Este o plenitudine copleșitoare de cunoștințe, Cunoașterea de nedescris, focul de cunoștințe infinite. Ea vede peste tot în același timp, știe totul dintr-odată.
Pentru o ființă umană, este imposibil să se recunoască două lucruri în același moment. Divinitatea cunoaște nenumărate lucruri în același timp. De exemplu, dacă vă aflați în Zurich puteți vedea doar Zurich, nu puteți vedea în același timp, ceea ce se întâmplă în Londra, la New York și în toate lumile invizibile. Dar Dumnezeu este martorul tuturor lucrurilor - totul în același timp. Ochiul său este peste tot în același timp, în timp ce ochii tăi sunt doar pe un singur loc. Urechea lui este peste tot, în timp ce urechile tale sunt doar la un singur loc. Acesta este sensul „tryambakam”, trei ochi.

YAJAMAHE” înseamnă, medităm, invocăm, „Noi cântăm lauda Ta”.

SUGANDHIM”: se referă la parfumul cel mai bun (de cunoaștere, prezență și tărie, adică 3 aspecte) care se răspândește mereu în jur. Parfum se referă la bucuria pe care o primim prin cunoaștere, văzând sau simțind faptele Sale virtuoase. „Sugandhim”, astfel, înseamnă că Dumnezeu este parfumul cel mai prețios, Divinul este plin de mirosuri excelente, plin de parfum de dragoste nelimitat, o iubire fără distorsiune, o iubire lipsită de egoism.


PUSTIVARDHANAM”: se referă la El ca susținătorul al acestei lumi, Tatăl (Pater) al tuturor, Dumnezeirea care susține toate formele de viață. Nu există nici o dorință sau necesitate care nu poate fi săturată. Numai El hrănește toată creația și toată viața, căci totul își are izvorul în El.

„URVAROOKA” înseamnă boli mortale și copleșitoare.
„BANDANAAM”: înseamnă legat în jos. Astfel împreună cu URVAROOKAMEVA, înseamnă „Eu sunt legat în jos de boli mortale și copleșitoare”. „Bandhanan Urvarukamiva”: castravete este eliberat din tulpină prin smulgere atunci când este copt...

„MRITYORMOOKSHEYA”: înseamnă să ne elibereze de la moarte (atât moartea prematură în această lume fizică cât și din ciclul fără sfârșit de decese ca urmare a renașterii) de dragul Mokshya (Nirvana sau de emancipare finală de la renaștere).
„Mrityor-mukshiya„: ... în acest fel, Doamne, eliberează-mă de moarte, eliberează-mă de toate limitările, de orice întuneric și nefericire. Moartea nu este numai moartea fizică, ignoranța spirituală este moartea, lipsa de devotament și iubire este moartea.
„MAAMRITAAT”: semnifică „te rog să-mi dai niște Amritam (viață, nectar de întinerire, de nemurire), aceasta înseamnă că ne rugăm pentru unele „Amrit” pentru scăpa de bolile cauzatoare de moarte, precum și de ciclul renașterilor.

Amritat”: nemurire, fără moarte. Dumnezeu ne hrănește cu nectarul nemuririi. El revarsă asupra noastră sănătate, putere și calități divine, Înțelepciunea divină, valorile eterne care ne fac „copți” pentru experiența lui Dumnezeu. Multă răbdare, putere de rezistență, altruism, puritatea și libertatea de ego sunt condiții esențiale pentru realizarea lui Dumnezeu. Aceste calități sunt nectarul nemuririi.

Urvarukamiva bandhanaan mrityor mukshiya ma mritaat: „Când voi muri sufletul meu ar trebui să părăsească corpul la fel de ușor (fără atașament) ca un castravete cade de pe tulpina sa”.
Astfel, cu această mantra noi spunem:... „O, omnisciență Divinitate, noi te adorăm Doamne plin de parfum excelent, ești Hrănitorul, susținătorul întregii vieți, și precum castravete este eliberat din tulpină, astfel, să ne eliberezi de moarte și ne dă nectarul nemuririi”.

Meditați pe înțelesul acestei mantra în timp ce o repetați. Întreaga atenție interioară să fie spre minunata, atotvăzătoarea și atotștiutoarea divinitate. Dumnezeu este acolo chiar în fața voastră, în spatele vostru, deasupra și dedesubtul vostru, peste tot în jurul vostru. El este acolo în interiorul vostru. El este în ochii voștri. El este în sufletul vostru. Oriunde vă uitați Dumnezeu este acolo înaintea voastră. Îl puteți vizualiza ca imagine, ca soarele radiant, ca o flacără, sau ca o rază de lumină. Lăsați acest soare să se apropie de voi, concentrați-vă pe lumina Lui, deveniți una cu iradierea omniprezentă.

Dacă repetați mantra în acest mod, mari binecuvântări vor veni în viața voastră. Întreaga voastră ființă interioară va fi transformată. Veți deveni o persoană cu totul nouă. Acestă Mantra vă va oferi cea mai bună sănătate și vă va feri de tot felul de nenorociri. Chiar dacă există un cutremur care rupe pământul de sub voi în bucăți, nici un pericol nu te poate ucide. Veți fi protejați oriunde vă aflați.

Beneficiile repetiției Mantrei:

Aceasta mantra este o mare binecuvântare. Deci, se repetă cu mare devotament fără încetare și cu concentrare. În cazul în care apare distragerea, transformați-o imediat într-un mijloc de prezență a lui Dumnezeu. De exemplu, în loc de a vă gândi la Dumnezeu, puteți vedea dintr -o dată imaginea unei mașini sau a mamei voastre, transformați această imagine într-o floare frumos mirositoare și oferiți-o la picioarele divinității.
Când vă ridicați de la meditație, nu începeți gâlceava, bârfa sau alte activități lumești, țineți tăcerea interioară și meditați conștient la divin sau continuați repetiția mentală a mantrei, chiar și în timp ce sunteți ocupați cu rutina de zi cu zi.
Devotamentul și credința în Dumnezeu cresc, cu atât mai puternică devine repetiția mantrei. Cultivăm, astfel, relații intime cu Divinitatea.

Măsuri de PRECAUȚII:
Mantra este legată de o formă agresivă a lui Shiva. De aceea, ar trebui practicată cu mare atenție sau trebuie facută sub supravegherea unor persoane cu experiență (Guru, consilier spiritual sau profesor).
Este extrem de puternică și erori în timpul rugăciunilor sau scandărilor poate provoca reacții adverse.
Trebuie să mențineți credința completă, dedicare și respect total atunci când incantați.
Rugându-vă într-o stare de puritate fizică și mentală va spori foarte mult beneficiile pe care le culegeți de la aceasta, în timp ce dacă nu se asigură acest lucru, mantra poate provoca daune.
Fiecare Mantra este unică și oferă beneficii speciale celor care le cânta cu credință deplină și dăruire. Mahamrityunjaya vă oferă puterea infinită.
Imposibilitatea de a adopta cele mai bune condiții poate aduce rezultate negative. Astfel, este recomandabil să se cânte sub supravegherea unui consilier spiritual.
Repet: Recitarea de zi cu zi a acestei mantra ar trebui să fie făcută cu cea mai mare devotament și credință. Mintea și corp trebuie să fie curățate și curate. Recitare trebuie făcută în timp ce este așezat pe un covor curat, coloana vertebrală trebuie sa fie dreaptă, iar ochii sunt ținuți închiși. Respirația trebuie să fie lentă și profundă. Aveți grijă la pronunție. Fiți concentrați și recitați din inimă, cu integritate și devotament deplin, astfel ca milostivul Domnul Shiva vă vabinecuvânta pe toți cu harul și compasiunea Lui!

Cum puteți obține mai multe beneficii de la Mahamrityunjaya Mantra?
A începe rugăciunile într - o zi de bun augur spiritual așa cum este subliniat în scripturi. Zilele de Mahashivratri, Pradosh, zi de luni sunt cele mai bune opțiuni.
Cu toate acestea, ziua care vi se potrivește cel mai bine depinde de stilul vostru de viață și de preferințele personale. În ziua selectată, stați pe o pânză de lână sau „kushaasan” cu fața spre est sau nord. „Diya”, lumânare sau lampă de ceremonial, și folosiți ghee vacă pură.
Mantrele sunt mai eficiente atunci când sunt cântate într-o postură yoghină. Pentru Mahamrityunjaya Mantra, adoptați „Sukhasana” sau „Padmasana”. Utilizarea „Rudraksha” (de numărare). Mărgelele vă ajută în contotizarea numărătorii și vă permit să vă concentrați asupra incantării.
Deoarece această mantra este extrem de puternică și invocă o formă deosebit de agresivă a lui Shiva, trebuie să vă asigurați că atunci când scandați, sunteți într-o stare de devoțiune completă și zona de rugăciune este curată.
Trebuie să vă asigurați, de asemenea, că aveți timp zilnic de rugăciune. Acest imn trebuie să fie cântat 125.000 ori. Dacă nu aveți nici un ajutor, ar trebui să încercați să-l recitați de 1000 de ori pe zi și astfel rugăciunile se sfârșesc cu succes complet, în 125 de zile.
În mod ideal, rugăciuni trebuie să fie completate în 84 de zile. Astfel, este recomandabil să fiți lângă brahmi sau preoți pentru a vă ajuta să atingeți acest obiectiv în timp util. În ultima zi, trebuie să efectuați, de asemenea, un „hawan” ( un ceremonial) sau „Tarpan”.
Adresați-vă unuiguru sau consilier spiritual pentru a vă învăța pronunția corectă pentru a spori eficiența și pentru a reduce posibiltatea de a face greșeli.
Găsiți pe you tube clipuri cu această mantra.

Numărul total al cântecelor variază în funcție de scop:

Pentru a scăpa de frică: 1100 de ori.
Pentru a îmbunătăți sanatatea și elimina boala: 11000 de ori.
Pentru copii, pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă, precum și o protecție împotriva unei moarți premature: 125000 de ori.

Scurte informații suplimentare despre practica mantrelor:
Un mala este un șirag de mărgele rugăciune de 108 mărgele. Cu toate că există 108 de mărgele pe un mala, pentru calcularea numărului de mantre făcut presupui să fie de 100 de margele. Extra 8 sunt pentru pronunția neglijentă, sărind peste perle în meditație, etc.
Nu sari peste nici o zi, sau sadhana (disciplina spirituală) este ruptă! În acest caz, va trebui să începeți de la zero.
A se spune mantra în camera dvs. personală, cameră de meditație sau într-un loc liniștit în natură.