joi, 29 decembrie 2016

Un exercițiu pentru acceptarea părților mai puţin luminoase din noi:
Respirați profund de câteva ori, liniştiți-vă şi coborâți în interiorul inimii dvs, spunându-vă că sunteți de acord și deschiși să acceptaţi cu seninătate toate lucrurile mai puţin luminoase din dvs., că veți deveni conștienți de ele, fără a le judeca. Fiți conștienți că numai prin acceptarea lor, le puteţi elibera cu adevărat. Respirați natural, rămâneți câteva minute în linişte, doar fiți în acest moment.
Scrieți pe o coală de hârtie toate lucrurile care nu vă plac sau pe care le urâți, pe care deși nu le admiteţi despre dvs, sunteți conștienți de existenţa lor. Puteți scrie tot ce vă nemulțumește din toate sectoare vieți: comportament, iubire, relaţii, profesional, material, spiritual, sănătate, personal.
  Recitiți ce ați scris, priviți lista și spuneți:
  „Vă iert pentru toate durerile și suferințele pe care mi le-aţi cauzat. Vă iert şi vă eliberez în lumină. Vă mulţumesc că mi-aţi arătat că sunt puternic/ă. Vă mulţumesc pentru lecțiile pe care mi le-ați oferit chiar dacă a trebuit să le învăț prin suferinţă. Vă mulţumesc că prin voi mi-am aflat reacțiile și am aflat lucruri noi despre mine. Vă iert şi mă iert totodată şi pe mine. Îmi cer iertare sentimentelor mele pe care le-am reprimat.
Îmi cer iertare experiențelor din viața mea dacă le-am rănit la rândul meu, din cauza neacceptării mele. Vă iubesc cu adevărat, vă accept cu adevărat și vă mulțumesc! Vă înţeleg, Acum, cu adevărat rolul în viaţa mea.
Sunt pregătit/ă să merg mai departe acum. Sunt pregătit/ă să-mi recapăt libertatea şi bucuria pentru viaţă.
Sunt pregătit/ă să fiu liber/ă în a mă exprima cu sinceritate și deschis către toţi cei din jurul meu și către mine.
Sunt pregătit/ă să Fiu Ceea Ce Sunt.
Sunt pregătit/ă să accept iubirea și să-i primesc în inima mea pe toţi aceia cu care rezonez şi accept să îi eliberez pe aceia al căror rol s-a încheiat în viaţa mea.
Decid ca de azi înainte să fiu liber/ă şi să trăieşti tot timpul în iubire şi în sinceritate completă. Decid ca de azi înainte să îmi accept binecuvântările primite
Mulţumesc tuturor! Vă trimit lumină, iubire, pace şi binecuvântări.”

Rămâneți în liniște câteva minute. Respirați lumină, iubire, eliberare. Rămâneți în momentul ACUM, plini de bucurie. Simțiți eliberarea din adâncul inimii. Simțiți că puteți fi ceea ce sunteți în mod real. Simțiți că sunteți liberi să vă manifestați cum doriți, fără a cere aprobarea cuiva.
Rămâneți în liniște și bucurie.

Dacă doriți puteți discuta apoi cu familia sau prietenii despre ce v-a deranjat la ei, să le cereți iertare, să le mulțumiți...


U.S.

Omraam Mikhael Aivanhov - din Reguli de aurPentru că zici: „Domnul este locul meu de adăpost!” Şi faci din Cel Prea Înalt turnul tău de scăpare, de aceea nici o nenorocire nu te va ajunge, nici o urgie nu se va apropia de cortul tău. Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale; şi ei te vor duce pe mâini, ca nu cumva să-ţi loveşti piciorul de vreo piatră. Vei păşi peste lei şi peste năpârci, şi vei calca peste pui de lei şi peste şerpi. „Fiindcă mă iubeşte - zice Domnul - de aceea îl voi izbăvi; îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu. Când Mă va chema, îi vor răspunde; voi fi cu el la strâmtoare, îl voi izbăvi şi-l voi proslăvi. Îl voi sătura cu viaţă lungă, şi-i voi arăta mântuirea Mea”.


RUGĂCIUNE DE IERTARE ȘI DEZLEGARE/ELIBERARERog și invit toate Puterile cerești care vor, pot și trebuie să mă asiste și să ajute cu această rugăciune și pentru împlinirea ei!

MĂ IERT, MĂ IUBESC, MĂ ACCEPT ȘI MĂ ONOREZ EXACT AȘA CUM SUNT!
Îmi cer iertare sufletului meu că nu l-am lăsat să se exprime în felul în care ar fi vrut şi i-am distorsionat prin prejudecăţile mele felul în care ar fi vrut să experimenteze viaţa.
Mă dezleg şi de prejudecăţile mele.
Îmi cer iertare corpului meu, organelor mele, părţilor din corpul meu cărora le-am cauzat deteriorări prin comportamentul meu culinar, îmi cer iertare de la tot trupul meu pentru că am fost indiferentă cu el de multe ori şi nu l-am îngrijit când mi-a cerut, nu i-am dat somn, odihnă şi hrană potrivită atunci când a cerut şi a avut nevoie.
Îmi cer iertare sufletului meu că nu l-am hrănit cu suficientă iubire, cu plăcere, cu creativitatea de care avea nevoie, cu poezie, cu muzică, cu poveste.
Îmi cer iertare minţii mele că n-am sădit în ea mereu gânduri frumoase.
Îmi cer iertare şi mă dezleg de toţi oameni pe care i-am necăjit, faţă de care am greşit, sau care au greşit faţă de mine iar eu nu i-am iertat.
Îmi cer dezlegare de ei. Îi las pe toţi să îşi urmeze drumul cum vor, aşa cum şi eu voi fi liber/ă de-acum să merg, să plutesc nestingherit/ă în destinul meu, neînfrânat/ă de legături care mă trag înapoi.
Sunt iertat/ă, căci eu sunt iertare.
Sunt liber/ă în fiecare clipă să o iau de la capăt dacă asta îmi doresc.
Sunt liber/ă în fiecare clipă.
Sunt dezlegat/ă de orice fire inutile, de orice iubiri egoiste, de cerşetoria sufletului, de aşteptări. Nu mai aştept salvarea, iubirea, fericirea, ele sunt cu mine din această clipă în care sunt deja dezlegat/ă şi liber/ă.
Sunt liber/ă să iubesc, să fiu, să mă mişc, să creez, să plutesc, să fiu ce şi cine vreau să fiu. Sunt liber/ă să fiu...(numele tău)
MĂ IERT, MĂ IUBESC, MĂ ACCEPT ȘI MĂ ONOREZ EXACT AȘA CUM SUNT!
AȘA ESTE, AȘA ESTE, AȘA ESTE ȘI ASA VA FI , AMIN !
Mulțumesc tuturor Puterilor Cerești și tuturor entităților de lumină care m-au ajutat!


Sursa: slideshare

miercuri, 28 decembrie 2016

Rugăciunea eliberării - Părintele Arsenie Boca


Doamne, Tu ești mare,  
Tu eși Dumnezeu, Tu ești Tatăl, 
Pe Tine te rugăm, prin mijlocirea Sfinților Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail 
Să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit
De neliniște, de tristeți și de obsesii, 
Te rugăm, izbăvește-ne Doamne!
De ură, de desfrânare și de invidie,Te rugăm, izbăvește-ne Doamne!
De gândul sinuciderii ori al avortului,
Te rugăm, izbăvește-ne Doamne!
De orice formă de destrăbălare, 
Te rugăm, izbăvește-ne Doamne!
De farmece și de vrăjitorie
 Te rugăm, izbăvește-ne Doamne!
De destrămarea familiei și de orice rău ascuns, 
Te rugăm, izbăvește-ne Doamne!
Tu, Doamne, care ai spus:
,,Pacea Mea o las vouă, pacea Mea o dau vouă!”
 Dăruiește-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, eliberarea de orice formă a răului 
Și bucuria veșnică, întru împărăția Ta
 Amin!

De Părintele Arsenie Boca


Rugăciune de curăţare foarte puternică cu efect imediatRog și invit toate Puterile cerești care vor, pot și trebuie să mă asiste la această rugăciune pentru împlinirea ei!

Doamne Dumnezeule, Tatăl Ceresc, Creatorul Cerului şi al pământului, Facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ, Eu ... (numele de botez), mă prezint în trup de lumină Hristic în faţa Tatălui Ceresc şi te rog Doamne, în numele Domnului Iisus Hristos, să se curățe, să se dezlege, să se anuleze şi să se elibereze în lumină, toate programele negative, jurămintele, gândurile negative, blestemele, farmecele, amintirile dureroase, ... etc de la…….(numele) din această viaţă, din toate dimensiunile până la esenţa fiinţei mele. Mulţumesc Doamne. Aşa este, aşa va fi. Mulţumesc Doamne!


Mulțumesc tuturor Puterilor Cerești și tuturor entităților de lumină care m-au ajutat!

RUGĂCIUNE PENTRU PAZA CONTRA CUTREMURELORMiluieste-ne, Dumnezeule, miluieste-ne!
Izbăveşte-ne de cutremurul cel prea greu pe noi pe toţi şi nu da, Doamne, să piară cu to­tul moştenirea Ta, care cu mul­te răutăţi Te mânie pe Tine, Cel Îndelung Răbdător.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi.
Ca nişte robi strigăm către tine, Maica lui Dumnezeu: ara­tă îndurările tale cele obişnuite spre cetatea şi poporul tău; şi cu milostivire, izbăveşte-ne de cutremur cel greu şi de nimicire.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi.
Acum a venit vreme de aju­tor, acum trebuie împăcare, Preacurată, către Fiul tău şi Domnul; roagă-L să se îndure de noi, cei ce am păcătuit împotriva Lui şi să ne izbăvească de această mânie de acum.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi.
Sfântă Dumnezeiască Mirea­să, milostiveşte-te spre poporul tău cel strâmtorat acum şi cu rugăciunile tale cele de Maică, opreşte degrabă mânia lui Dum­nezeu ce este asupra noastră, rugămu-ne ţie.
Miluieste-ne, Dumnezeule, miluieste-ne!


Rugăciune pentru armonie cu întregul Univers
Urmați următorii pași:
Intrați în camera dvs, unde nu riscați să fiți deranjați. Aprindeți candela sau o lumânare. Relaxați-vă. Inspirați adânc de câteva ori și spuneți în ordine următoarele rugăciuni:

1.                Rugăciune pentru armonizare cu Principiul Creator, cu Domnul Dumnezeu
„Dumnezeul meu îmi văd greşelile şi sunt pregătit/ă să mă îndrept, Te rog, dă-mi iertarea Ta. Dă-mi înțelepciunea ca de acum înainte să fiu în armonie cu Voia Ta. Promit că Te voi asculta și voi împlini Voinţa Ta. Trimite-mi lumina Ta ca să nu calc poruncile Tale. De acum înainte vreau să fiu în armonie cu Tine. Îngăduie-mi să Te contemplez.”

2.                Rugăciune pentru armonizare cu Îngerii şi Arhanghelii:
„Dragi Îngeri şi Arhangheli, vă rog să îmi aduceți din partea Creatorului mesaje clare și pe înțelesul meu și ajutați-mă să le rețin, să le aud și să le pot aplica. Știu că adesea mi-ați adus mesaje dar cuprins/ă de tumultul vieții nu v-am auzit vocea și pentru aceasta vă cer iertare. Vă rog continuaţi să-mi aduceţi lumina, pentru că vreau să va ascult. Vă recunosc ca slujitori ai lui Dumnezeu și vă iubesc! Vă mulțumesc pentru ajutorul vostru!”

3.                Rugăciune pentru armonizare cu Maeștrii Ascenționați
„Dragi Maeştrii, binefăcătorii umanităţii, tuturor celor care v-ați sacrificat pentru cauza divină, vă rog trimiteţi-mi cunoaşterea şi cunoştinţele voastre. Știu că voi ne iubiți și noi vă iubim. Vă rog permiteți-mi să vă slujesc. Vă rog faceți din mine unealtă divină.”

4.                Rugăciune pentru armonizare cu Întreaga Umanitate  
„Dragii mei confrați, fie ca pacea şi armonia să domnească între noi! Să ne iertăm unii pe alții, să ne iubim și să conlucrăm pentru a transforma pământul într-o grădină a Domnului unde să trăim ca fraţii”.

5.                Rugăciune pentru armonizare cu animalele:
„Dragele mele animale, știu că la începutul creaţiei trăiam cu voi în armonie şi pace dar acum v-am invadat teritoriul și din vina noastră aţi devenit crude. Vă rog să ne iertați pentru că acum aveți condiţii grele de viaţă. Vă trimit lumină pentru a avansa rapid pe calea evoluţiei”.

6.                Rugăciune pentru armonizare cu plantele:
„Dragi plante, arbori, flori vă admir pentru stoicismul vostru în fața tuturor intemperiilor. Vă mulţumesc pentru ceea ce ne dăruiți, pentru hrană, pentru oxigen, pentru umbră, pentru frumuseţea şi parfumul florilor. Vă iubesc și vă trimit gânduri luminoase deoarece vreau să fiu în armonie cu voi. Vă rog dăruiţi-mi darurile voastre, prospeţimea şi puritatea voastră. Promit ca eu să am grijă de voi cu toată dragostea mea”.

7.                Rugăciune pentru armonizare cu pietrele:
„Dragele mele pietre vă mulţumesc pentru ceea ce ne dăruiți,  vă mulţumesc pentru sprijinul vostru, pentru solul pe care călcăm, pentru exemplu de stabilitate, pentru rezistența voastră, pentru capacitatea unora dintre voi de a ne vindeca... Vă rog dăruiţi-mi forţa voastră. Vă rog dăruiţi-ne forţa voastră. Promit să vă respect, să vă iubesc, să vă trimit lumină și gânduri bune pentru ca să vă puteţi trezi... Vă iubesc, vă respect și îmi doresc ca armonia să domnească de-acum între noi”.  

Închideţi ochii şi repetaţi către întregul Univers: „Drag Univers te iubesc, te iubesc, te iubesc, îți mulțumesc, îți mulțumesc, îți mulțumesc, sunt în armonie cu tot ce cuprinzi. Așa este acum și în veci. Amin.”

de Omraam Mikhaël Aïvanhov NOUL PĂMÂNT sau REGULI DE AUR


REGENERAREA FICATULUI ÎN MOD NATURAL
INGREDIENTE
2 mâini frunze de păpădie
3 morcovi
1 castravete
1/2 lămâie curățată de coajă

MOD DE PREPARARE AL TONICULUI PENTRU FICAT
Se amestecă toate ingredientele într-un blender şi apoi se consumă.
Se face o cură de 10-15 zile.

Efectul ingredientelor asupra ficatului

O cură de 10 – 14 zile, cu frunze puse în salată, cu tulpini, pot detoxifia ficatul.
Păpădia este un detoxifiant și un depurativ natural puternic. Este un diuretic puternic, curăţă sângele şi sistemul digestiv, elimină metalele grele din ţesuturi şi ajută la dizolvarea pietrelor de la rinichi, asigură un tonus bun, în general, al organismului.
Ajută la reglarea tensiunii arteriale prin conținutul său bogat în potasiu. În funcţiile cardiace are efecte venotonice, antidiabetice, antiplachetare şi depurative sanguin.
Păpădia este un ajutor esenţial în descompunerea grăsimilor care ajung în stomac.
La nivelul sângelui acţionează şi ca hipoglicemiant şi hipocolesterolemiant.
Are gustul amar, din cauza taraxacinei, prezentă şi în frunze. Ea îmbunătăţeşte funcţiile hepatice şi ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme şi stadii, dar şi a vezicii biliare, elimină constipația. Persoanele care au avut hepatită, își pot regenera celulele ficatului consumând păpădie.
Totodată, păpădia, are efecte tonifiante asupra pielii. Se prepară mai întâi o infuzie concentrată din 300 g de păpădie uscată şi doi litri de apă. După ce a dat în clocot, fiertura se mai lasă la foc mic încă 20 de minute, se filtrează şi poate fi turnată în apa din cadă. Îmbăierea durează aproximativ un sfert de oră şi este recomandată de două – trei ori pe săptămână.
Frunzele conţin vitaminele A, B, C, D şi H, luteina, betacaroten, elemente care ajută la pierderea în greutate.
Tulpinile de păpădie ajută la revitalizarea celor care se simt veşnic obosiţi şi bolnăvicioşi.
Rădăcinile de păpădie, spălate şi fierte în ceai au efect diuretic, eliminând constipaţia, transpiraţia abundentă, ajută la dizolvarea pietrelor la rinichi şi subţiază sângele.
Alte proprietăţi ale păpădiei, cunoscute în terapeutică medicală, sunt: antitumorale, antiinflamatoare, anticanceroase, antireumatice, sedative.
 Celebrul medic arab Avicenna, în „Cartea tămăduirii“, recomandă păpădia pentru tratarea bolilor de ficat şi stomac, pentru purificarea sângelui şi înlăturarea grăsimilor de prisos.

 CASTRAVEŢI
 În compoziţia lor se găsesc vitamine din gama B-urilor, vitamina C, caroten din belşug, o cantitate impresionantă de potasiu, fosfor, fier, siliciu asimilabil, magneziu si calciu, (cea mai mare parte sunt depozitate în coaja legumei) substanţe esenţiale pentru  sistemul osos. În coajă găsim şi cea mai mare parte a vitaminei C, a vitaminei A şi a vitaminelor din complexul B, a enzimelor care intervin în procesul digestiei şi al metabolismului, a compuşilor sulfuroşi. Castravetele este un excelent diuretic cu efecte antireumatice.
Cura cu castraveţi activează funcţiile renale, favorizând eliminarea ureei şi a acidului uric.
Castraveţii prin enzima erepsină pe care o conține, stimulează ficatul să digere proteinele şi să elimine toxinele din sânge.

MORCOVI
Conțin vitamine (A, B1, B2, B6, C, E, K, P, PP) și  săruri minerale (fier, potasiu, fosfor, calciu, magneziu etc.).
Sunt ideali pentru dietă: conţin puţine calorii, nu au grăsimi şi sunt o sursă bogată de vitamine şi minerale.
Morcovul îmbunătățește vederea. Util împotriva degenerescenței maculare.
Rădăcinile au un conţinut ridicat de carotenoizi (dau culoarea portocalie), beta-carotenul, care este transformat de organism în vitamina A, cu efecte directe pentru piele, inimă şi sistem imunitar.
Beta-carotenul acționează ca un antioxidant și previne distrugerea celulelor și încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor și a întregului organism.
Morcovul previne cancerul de colon, de sân, cât și pe cel pulmonar (prin conținutul de falkarinol, care are proprietăți miraculoase împotriva tumorilor canceroase).
Fibrele din morcovi contribuie la curăţarea optimă a colonului şi stimulează eliminarea eficientă a materiilor fecale.
Consumul regulat de morcovi cruzi este cea mai bună formă de curățare a dinților și se echilibrează nivelul acido-bazic din gură.
Cura de morcovi este ideală în caz de avitaminoze severe.
Ajută la eliberarea ficatului de toxine. Consumul de suc de morcovi ajută în refacerea ficatului după hepatită, ciroză şi ascită şi în mărirea secretiei biliare.
Vindecă acneea, prin curăţarea fluxului sanguin.
Arsurile pielii pot fi tratate prin comprese cu suc de morcov proaspat.
Pentru a elimina edemele, fierbeți pe foc mic 5g semințe de morcov în 500 ml apă, până când apa se înjumătățește.
Sucul de morcovi poate îmbunătăți semnificativ diureza.
Consumul de morcov proaspat poate fi de folos în orice inflamație  deci și în tratatmentul proceselor inflamatorii ale vezicii urinare și/sau al rinichilor.
Protejează împotriva accidentelor vasculare.
Consumul regulat de morcovi reduce nivelul colesterolului.

LĂMÂIE
O lămâie conține în jur de 15 calorii, 0,23 grame de proteine, 5,26 grame de carbohidrati si 0,24 grame de fibre, 1,46 grame de zahar, vitamine (C, A, E, D, K, și vitamine din grupul B), calciu, cupru, fier, magneziu, fosfor, seleniu și zinc, acizi organici și uleiuri esentiale, luteină. 
Lămâia este un antiseptic puternic. Stimulează procesele de digestie. Reglează nivelul colesterolului și al glicemiei din sânge. Elimină depozitele adipoase.
Sucul de lămâie dizolvă acidului uric şi alte toxine acumulate în ficat. Sucul proaspăt de la o lămâie adăugat într-un pahar mare de apă şi băut dimineaţă funcţionează ca un detoxifiant ideal pentru ficat.
Pentru steatoza hepatică (ficat gras) se taie cubulețe o lămâie cu tot cu coajă și se fiebe într-un litru de apă până când aceasta scade la jumătate. Se lasă la răcit și se consumă pe parcursul zilei. Cura aceasta se face până când prin ecografie se constată ca ficatul nu mai este gras (în funcție de gravitate…maxim 3 luni).
  
Acest elixir este recomandat și de doctorul OZ.marți, 27 decembrie 2016

Rugăciunea seninătăţii (Reinhold Niebuhr)


Doamne, dă-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba; curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba; şi înţelepciunea de a putea face diferenţa.
Trăind fiecare zi pe rând;
Bucurându-mă de fiecare clipă pe rând;
Recunoscând că încercările fac parte din drumul care mă conduce spre pace.
Acceptând, la fel ca El, această lume lipsită de credinţă, aşa cum este ea şi nu aşa cum aş fi considerat eu;
Având încrederea că El va face toate lucrurile juste, dacă mă abandonez Voinţei Lui;
Ca să pot fi îndeajuns de fericit în această viaţă şi extrem de fericit cu El.
De-a pururi, în cea viitoare.

(Reinhold Niebuhr)

luni, 26 decembrie 2016

Respiraţia Qigong inversă


Poţi exersa de pe scaun (sau, dacă vrei, tot din picioare). Pe marginea acestuia (adică nu sprijinit de spătar, vezi imaginea din dreapta), cu spatele drept, genunchii depărtaţi, începe să respiri în felul următor: inspiră şi aplatizează abdomenul, presând ombilicul spre coloană (pieptul se umflă automat), expiră umflând abomenul (pieptul se goleşte automat).
Fii atent doar la mişcările abdomenului, nu controla şi cutia toracică.
Odată cu fiecare inspiraţie şi aplatizare a abdomenului încordează şi muşchiul pubo-coccigian (perineul) pentru a păstra energia în interior.
Alături de respiraţia normală (sau „respiraţia foalelor”), respiraţia inversă este folosită pentru a activa focuri alchimice interne şi face parte din încălzirea de bază.
Sursa: Simplitao.
Respiraţia coloanei vertebrale - Qigong.


În picioare, cu tălpile depărtate, genunchii îndoiţi, inspiră şi adu spre spate bărbia, coatele şi bazinul.
Nu da capul pe spate, ci trage bărbia în jos, spre piept, extinzând ceafa, ca să-ţi protejezi vertebrele cervicale. Expiră şi adu în faţă bărbia, apropie coatele şi curbează zona lombară în spate, fără a forţa. Repetă de câteva ori şi aminteşte-ţi să armonizezi mişcarea cu respiraţia.
Încearcă exercitiul pentru 1-2 minute în diferite momente ale zilei când ai nevoie de energie şi ne vei da dreptate.
Sursa: Simplitao


sâmbătă, 24 decembrie 2016

Afirmaţie pentru protecţie


„Te invoc pe tine, Arhanghele Mihail, ca să mă înconjori şi să mă umpli cu măreaţa ta Flacără Albastră de protecţie şi vindecare. Îţi cer să mă acoperi (de 7 ori) în faţă, în spate, la stânga şi la dreapta, deasupra, dedesubt şi în interior. Te rog pe tine, Arhanghele Mihail, să mă umpli şi să mă înconjori cu măreţul tău câmp de forţă al Flăcării Albastre de protecţie şi vindecare şi fă ca nimic să nu poată trece de acest câmp, la nici un nivel al fiinţei mele, fără divina ta permisiune. Îţi mulţumesc, Doamne, şi aşa este. Cer ca matricea mea originară perfectă în care am fost creat/ă să fie complet activată şi restaurată.”

Sursa: majestateasanetul

Afirmație de centrare în Eu sunt
Eu sunt plin/ă de pace, iubire, armonie, cunoaştere şi înțelepciune. Eu sunt calm/ă şi în echilibru mental, emoțional, fizic și spiritual. Sunt centrat/ă în Sinele meu Divin.
Sunt deschis/ă și pregătit/ă pentru tot ceea ce îmi oferă Dumnezeu de aici înainte pentru că știu că toate sunt după Voia Sa spre binele meu suprem.
 Știu că eu sunt puternic/ă, știu că îmi manifest înţelepciunea, măreţia, talentele, iubirea și le radiez cu drag și în jurul meu.
Eu sunt ceea ce sunt, eu sunt ce trebuie să fiu, eu sunt!
Eu sunt nemărginit/ă în posibilități de manifestare!

 Uniune Spirituală


joi, 22 decembrie 2016

Binecuvântările și recunoștința
Binecuvântați tot ce faceți și tot ce dăruiți.
Fiți plini de recunoştinţă indiferent de ce se întâmplă în viaţa dvs.
Recunoştinţa atrage binecuvântări în mod continuu în viața dvs.
Recunoştinţa vă înalță instant vibraţia, veți începe să funcţionați pe frecvențe înalte răspândind în jur mai multă energie pozitivă, atrăgând în viaţa proprie mai multe binecuvântări.
Încercați să vedeți în spatele oricărei situații neplăcute trăite, motive pentru care trebuie să fiți recunoscători, măcar și pentru a vă schimba frecvența pe una pozitivă.
Când vă simţiți mânioși, temători, triști sau depresivi, numărați-vă binecuvântările din viaţă și veți vedea că starea emoțională se schimbă și situaţia nu mai pare atât de rea.
Fiecare situație neplăcută poate bloca un rău sau o neplăcere mai mare.

Ați putea face următorul exercițiu, în fiecare dimineaţă sau în fiecare seară: scriți sau enumerați mental, zece-cinsprezece lucruri pentru care sunteți recunoscători.
Nu este nevoie să fie lucruri „magistrale”, pot fi lucruri mărunte, care vă bucură zilnic sufletul.
De exemplu:
Sunt recunoscător/recunoscătoare că am unde locui.
Sunt recunoscător/recunoscătoare că mă pot hrăni.
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru serviciul meu perfect.
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru faptul că am suficienţi bani...
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru sănătatea copiilor mei.
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru sănătatea mea.
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru familia mea.
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru că pot conta pe dragostea şi sprijinul familiei mele în orice situaţie.
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru că sunt iubit/ă.
Sunt recunoscător/recunoscătoare oamenilor sau anumitor situații din viața mea pentru că mi-au dat şansa să evoluez spiritual.

Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru că azi mi-am putut cumpăra...
Sunt recunoscător/recunoscătoare că am putut termina cu bine treaba x....
Sunt recunoscător/recunoscătoare că am apă caldă.
Sunt recunoscător/recunoscătoare că am citit această carte.
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru odihnă.
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru că am această saltea confortabilă.
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru că sunt în siguranță.
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru
Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru faptul că am sevit această prăjitură......


Cu cât veți fi mai recunoscători, cu atât veți primi mai multe motive pentru recunoștință. Atrageți ca un magnet binecuvântări...