marți, 3 ianuarie 2017

Învață să te iubești înainte de a intra într-o relație


Cum să devii propria ta dragoste adevărată

O relaţie nu este niciodată răspunsul la singurătatea cuiva.
Nimeni nu este responsabil de starea ta interioară, doar reacția ta îți crează interioarul sufletesc. Nimic din afara ta, nici o relaţie, nici o altă persoană, nu îți vor aduce vreodată fericirea adevărată, împlinirea sau pacea în inimă dacă nu eşti deja fericit/ă cu tine.
Sentimente de goliciune, nefericire, depresie sau ură de sine poate exista în tine înainte de a-ți întâlni partenerul.
Majoritatea oamenilor au tendinţa de a crea noi relaţii fără a se baza pe ceea ce vor, ci pe ceea ce percep ca lipsă.
Se axează în afara lor spunând:  „când voi găsi pe cineva, voi fi fericit/ă, mulţumit/ă şi îndeplinit/ă.”
Când vor găsi pe cineva cu care să aibă o relaţie, dacă nu își curăță fiecare starea interioară, își vor aduce în noua relație, vechile frici, dureri, traume, depresii și vor cere de la celălalt energie, timp, lumină, și schimbarea personalității celuilalt.
Eşti propriul tău erou, iubitul tău, iubita ta, propriul tău răspunsul la toate rugăciunile tale, şi propria ta dragoste adevărată.
Azi e ziua în care începi să devi propria ta dragoste adevărată! 
Începe să te iubești în fiecare aspect al tău, inclusiv cu toate părțile tale de întuneric şi de lumină. Iubește-te în întregime!
Începe să te apreciezi şi să-ţi iubeşti propria personalitate; să devii cel mai bun prieten a tău.
Întreabă-ți sufletul ce și-ar dori: o plimbare, un film bun, muzică, poezie, artă....
Începe să accepți tot ce eşti în divinitatea ta. Nu mai aştepta ceva sau pe cineva din afara ta. Nu te mai critica.
Esti ceea ce ai căutat şi ce ai aşteptat tot timpul. Nu mai cauta. Fiecare dintre noi este un spirit liber, suveran, menit doar să împartă și să sărbătorească adevăratele noastre esențe unite.
Îngrijeşte-te şi ascultă-ţi vocea interioară. Cunoaște-te! Acordă-ţi tot ce ai nevoie şi fii conştient/ă de tine.
Fii propriul tău stăpân, fii propriul tău maestru.
Simte propriile emoţii care sunt blocate în câmpul energetic, recunoscându-le, dă-le drumul prin plâns, respirație...
Fă-ți introspecţie, vezi cine eşti şi de ce faci ceea ce faci.
Ascultă-ţi propria intuiție. Fă schimbări în viaţa ta și începe să-ţi trăieşti „calea” adevărată, cea care te face pe tine şi pe alţii să prindeți viaţă!
Nu mai da vina pe trecut, trăiește în prezent.
Găseşte-ţi pasiunea şi un scop, şi începe să te bucuri de fiecare moment!
O relaţie va fi „satisfăcută” doar atunci când cei doi parteneri sunt dispuşi să accepte că sunt suflete individuale care au venit pe pământ pentru propria lor călătorie, că au propriile intuiții şi propriile lecţii.
Nu-ţi fie teamă că cealaltă persoană va pleca... O persoană stă sau pleacă dintr-o relație datorită/din cauza propriului liberul arbitru. Un sclav nu poate fi într-o relaţie de dragoste cu un om liber. Doi oameni liberi într-o relaţie de dragoste dă unul altuia aripi!
Dacă iubeşti o persoană, ea nu poate fi liberă din cauza temerilor tale, oprește-ți frica acum, oprește-ți gândurile, concentrează-te asupra ta. Nu-ţi mai proiecta asupra persoanei iubite, temerile și durerile trecutului şi speranţele pierdute. Ajută-ți persoana iubită șă-și transforme durerea şi suferinţa în fericire şi iubire. Fă același lucru și pentru tine. Așa deveniți stăpânii propiei energii!
Când îţi faci griji pentru altul, tu eşti energic blocat/ă. De asemenea, sunteţi într-un spațiu de teamă şi îndoială, care este un indiciu că eşti în afara credinţei şi încrederii. Nu eşti doar în iluzia că persoana este incapabilă să-și gestioneze viaţa, dar ești, de asemenea, în iluzia că lucrurile ar putea vreodată să se desfăşoare fără perfecţiunea divină,  sau că sunt fără sprijinul iubitor al Universului.
Ce-ar fi dacă, atunci când ai văzut pe cineva în ceea ce tu consideri a fi o luptă, prima ta reacţie ar fi să crezi ca este complet capabil/ă? Dacă ţi-ai aminti că, la fel ca tine, ceilalți au o întreagă echipă de ajutoare, asistenți şi călăuze? Ce ar fi dacă i-ai încuraja să-și amintească de propria lor capacitate divină când au avut un moment temporar de auto-îndoială?
Ce minunat ar fi dacă mila şi teama ta pentru ei ar fi înlocuite cu încurajare şi credinţă!

Fii liber într-o relaţie
Acordați-vă libertate și străluciți în „zborul” vostru pământean.
Amândoi sunteţi transformarea pe care lumea trebuie să o vadă.
Sunteți fiecare, „unul/una” care poate schimba lumea prin propria sa călătorie pământească.
Celălalt ar putea fi un înger în calea ta dacă te-a condus la o anume conştientizare și pace, astfel încât, acum, poţi să-ţi găseşti drumul spre sine. La fel și tu poți fi un înger în calea lor care le dă conștientizare și pace.
Fiecare este adus lângă celălalt pentru un motiv în viaţa asta, deși de multe ori nu este motivul pentru care ai crezut iniţial: „să te fac fericit/ă și împlinit/ă”.
Divinul te-a ajutat să descoperi lumina și iubirea prin legăturile rupte şi prin conştientizarea rezultată.
Rezonează cu oameni care vibrează la un nivel înalt pentru a-ți complementa viaţa.
Dacă jumătatea ta nu este dispus/ă să-şi facă partea sa, dacă îți consumă energia, cel mai bun lucru pe care-l poţi face pentru amândoi, este să pleci.
Înconjoară-te de oamenii care ascultă şi îți onorează sufletul şi cunoaşterea interioară. Înconjoară-te de oameni care au o mare vibraţie, care rezonează cu inima ta, care nu te „fură” energic şi care nu-ți îngrădește libertatea de manifestare! Aceşti oameni emit lumină și iubire prin entuziasmul şi pasiunea lor în propria lor călătorie!
Acestea sunt relațiile care îți vor consolida încrederea în sine şi educaţia, în timp ce tu vei păşi în propria ta stăpânire de sine! Astea sunt legăturile pe care le-ai visat mereu pentru tine!
Acum. Astăzi. Eşti cea mai mare dragoste a vieţii tale!

Sursa de inspirație: Leda/ scriitor5 comentarii:

 1. Mulțumesc, eram exact in punctul in care uitasem că doar eu sunt responsabilă de fericirea mea și că toți ceilalți sunt in viața mea cu un motiv anume, dar în niciun caz acela de a mă face pe mine fericită. Uitasem că tot ce mă poate împlini e in mine și că din mine iese in afară ce e mai bun și mai frumos. Uitasem că o relație te duce intr-un punct în care te poți defini ca fiind tu însuți, dar nu e responsabilă de fericirea ta. Mulțumesc că mi-ați reamintit.

  RăspundețiȘtergere
 2. Respectul de sine nu inseamna sa te iubesti ca un mare egoist. Toate teoriile din dezvoltarea personală ale mai multor scriitori nu descriu corect acest fundament de baza in psihologie. Si anume, dragostea si respectul de sine inseamna sa nu faci lucruri de care sa-ti fie rusine, care sa-ti deterioreze sufletul.Aceasta este sănătatea sufletului,acțiunile tale nu sunt făcute pentru a-i răni pe cei din jur.Totul inseamna dăruire celorlalti semeni, dragoste.Chiar daca uneori de aici rezulta si suferința.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevarat! ("dragostea si respectul de sine inseamna sa nu faci lucruri de care sa-ti fie rusine, care sa-ti deterioreze sufletul.Aceasta este sănătatea sufletului,acțiunile tale nu sunt făcute pentru a-i răni pe cei din jur. Totul inseamna dăruire celorlalti semeni, dragoste. Chiar daca uneori de aici rezulta si suferința.")

   Ștergere
 3. N-am citit acest articol. Vreau doar sa pun urmatoarea intrebare: daca n-ai nevoie de nimeni sa fi fericit, atunci ce rost mai are sa intri intr-o relatie?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai citit macar titlul poti sa tragi concluzia ca iubindu-te, avand grija de nevoile tale fizice (hrana, somn, etc), sufletesti, spirituale, respectandu-te, vindecandu-ti ranile din relatiile trecute si intrand intr-o noua relatie nu iti retraiesti emotiile vechi punand in "cârca" noului partener frustrarile, otravurile emotionale si mentale, geloziile etc create in trecut. Este un nou om in viata ta, o noua relatie, o noua lectie, fara trecut, o noua baza pe care poti construi ceva minunat. Si daca spui ca starea ta interioara depinde de comportamentul celorlalti sau de vremea de afara... nu este bine pentru sufletul tau. Aminteste-ti ca ceilalti nu si-au vindecat ranile si tu i le poti vindeca sau daca iti creaza nefericire doar tu decizi daca vrei sa traiesti asta si ramai pentru ca, ceva nu ai asimilat sau nu ai invatat in plan emotional si spiritual. O relatie te completeaza, te inalta, te ajuta sa evoluezi. Orice traiesti negativ, e doar o corvoada, un lagar, doar tu poti scrie biletul de libera trecere.

   Ștergere