luni, 13 februarie 2017

Reiki: Vindecarea relațiilor vizualizând un trandafir.


Trandafirul reprezintă dragostea nemuritoare, prin urmare, este floarea cel mai frecvent dăruită de Ziua Îndrăgostiților.
El are proprietăți de vindecare profundă, la nivel fizic, emoțional și psihologic.
Trandafirul simbolizează nu doar dragostea, senzualitatea și pasiunea dar și echilibrul, frumusețea, devotamentul, atemporalitatea, înțelepciunea, etc.
Fiind un simbol al iubirii pure nemuritoare are puterea uimitoare de a vindeca relațiile.
Următoarea metodă poate fi folosită pentru a vindeca orice tip de relație, fie că este vorba cupluri, prieteni, părinți-copii...
Veți simți iubirea crescând în dvs., atunci când efectuați această tehnică.
TEHNICA:
Închideți ochii și vizualizați un frumos boboc de trandafir de orice culoare doriți.
Desenați simbolurile Reiki știute pe bobocul de trandafir. Infuzați trandafirului Reiki timp de 5 minute. Imaginați-vă energia iubitoare și divină cum umple trandafirul. Imaginați-vă bobocul de trandafir înflorind într-o floare frumoasă și diafană, emanând iubire și energie.
Acum vizualizați fața persoanei căreia doriți să-i trimiteți vindecare. Imaginați-vă situația pe care doriți să o vindecați. Vizualizați rezultatul dorit (ca și cum aceasta s-a și întâmplat).
Trimiteți inaginatic acest trandafir înflorit persoanei la care v-ați gândit și  vizualizați-o cum acceptă trandafirul cu un zâmbet imens pe față. Vizualizați cum îl introduce în inima ei.
Vedeți trandafirul dispărând în inimă și cum persoana este umplută cu energie iubitoare și divină, uitând toate neînțelegerile și disputele.
Se închide sesiunea de vindecare a relației cu un mare Cho Ku Rei pe chakra inimii.

Uniune Spirituală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu