joi, 9 martie 2017

ANGEOLOGIE. INVOCARE pentru împlinirea unei dorințe
Arhanghelul Gabriel reprezintă: Luna, Chakra Rădăcină, Corpul Fizic. Are putere asupra mărilor, asupra sentimentelor și a subconștientului. Ne ajută atât fizic cât și spritual. Luna: energie maternă.
Arhanghelul Rafael: Mercur, Chakra Subombilicală, Corpul Vital. Arhanghelul Rafael este reprezentat deseori ca un bătrân cu barbă lungă, purtând în mână un toiag veșnic înfrunzit cu care poate transforma orice boală în praf cosmic.
Arhanghelul Uriel: Venus, Chakra Plexului Solar, Corpul Astral. Venus – iubitor. Arhanghelul Uriel este reprezentant al iubirii și al artei. Este adesea reprezentat sau apare sub forma unui  băiat blond în vârstă de 12 ani și cu fața luminoasă.  El este și păzitorul lumii astrale.
Arhanghelul Michael: Soarele, Chakra Inimii, Corpul Mental.
Soarele este conducător. Arhanghelul Michael reprezintă însuși lumina Soarelui și deseori stă călare pe un falnic dragon de culoare galben aurie ajutându-ne să ne învingem demonii interiori.
Arhanghelul Samuel: Marte, Chakra Gâtului, Corpul Cauzal. Marte este un războinic. Arhanghelul Samuel lucrează Fierul și muncește la marile cuptoare ale lui Marte.
Arhanghelul Zakariel: Jupiter, Chakra Celui de al Treilea Ochi, Corpul Atmic. În fața lui tremură atât demonii cât și îngerii. Îi ajută pe cei care lucrează în economie pentru a lua deciziile cele mai înțelepte. Arhanghelul Zakariel este reprezentat ca un om îmbrăcat în tunică și mantie albă. Jupiter este stăpânul oamenilor înălțați.
Arhanghelul Orifiel: Saturn, Chakra Coronară, Corpul Buddhic.
Saturn este melancolic și determinant. Arhanghelul Orifiel deține putere atât asupra vieții dar și asupra propietățiilor noastre. Apare deseori sub forma unui tânăr cu o Spadă foarte mare pe care o ține pe genunchi iar lângă el se află Maestrul Anubis, Arhonte și Leguitor al Karmei.

X
Trebuie știut că timpul tridimensional al unei planete este diferit de cel Astral sau cel Atmic și este nevoie de răbdare și perseverență în practicile spirituale.

Ritual pentru Invocarea unui Arhanghel sau un Înger al Divinității

-Se aprind trei lumânări albe sau de alte culori reprezentative pentru Arhanghelul (sau Îngerul) invocat.  Lumânările se așează sub formă de triunghi cu vârful orientat spre Est.
-Se stă în genunchi cu fața orientată spre Est și se rostește următoarea rugăciune:
„Te invoc mare maestre al Luminii, Arhanghele (Îngere) ….numele acestuia….în Numele lui Christos, prin Puterea lui Christos, prin Măiestria lui Christos. Amin. Amin. Amin.”
-Apoi,  într un mod respectuos și umil, se cere Arhanghelului (sau Îngerului) invocat, ceea ce se dorește împlinit.
-Se oferă un târg, o plată, un sacrificiu pentru a se îndeplini dorința: hrană sau haine unei persoane sărace, donații de bani pentru o cauză nobilă, sacrificiul timpului personal.... etc.
-Se mulțumește Ființei de /lumină invocate pentru că ascultat cererea și că va primi sacrificiul oferit.
- Se lasă lumânările aprinse până când ard în întregime.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu