vineri, 10 martie 2017

RUGĂCIUNE PENTRU A AFLA MISIUNEA PERSONALĂ:Următoarea rugăciune am primit-o pe drumul căutărilor mele spirituale, de la o Maestră Reiki.


Doamne Dumnezeule şi îngeri dragi, cred că am uitat de ce am venit pe Pământ. Vă rog să mai îndrumaţi limpede şi pe înţelesul meu, astfel încât să pot şti ce paşi să fac astăzi, care să mă aducă mai aproape de amintirea şi îndeplinirea menirii vieţii mele. Ştiu că în acest fel mă voi integra în marele plan divin al iubirii. Vă mulțumesc. Amin.
Arhanghele Metatron, ştiu că tu cunoşti sufletul, gândurile şi faptele mele mai bine decât mine, pentru că le notezi în Cartea Vieţii mele. Ajută-mă, te rog, să înţeleg sensul fiecărei experienţe prin care este necesar să trec, pentru ca astfel să mă pot apropia de cunoaşterea sensului vieţii mele în această lume. Ajută-mă să-mi identific şi să recunosc potenţele fiinţei mele şi creează-mi oportunităţi prin care să le pun în valoare. Îţi mulțumesc. Amin.
Înger păzitor, însoţitor şi călăuză a mea, îndreaptă-mi paşii pe drumul potrivit mie şi nu mă lăsa să rătăcesc.
Ajută-mă să am mereu inima deschisă şi mintea limpede pentru a asculta vocea interioară şi a avea puterea de a o urma, să am discernământul necesar atunci când am de făcut alegeri, să am încredere în mine însumi/însămi şi în alegerile pe care le fac să am curajul să fac schimbările necesare fără să-mi fie teamă de rău sau de necunoscut. Ajută-mă să nu cad în tentaţia competiţiei sau invidiei, pentru că fiecare are locul său potrivit în această lume. Îţi mulțumesc. Amin!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu