luni, 13 martie 2017

Trezirea INIMII SACRE
EXERCIȚIUL 1
Atingeţi uşor, cu trei degete, mijlocul sternului, imaginați-vă şi concentraţi-vă pe flacăra din lăuntrul dvs. Vizualizarea combinată cu atingerea va atrage energie în acest centrul energetic, realizându-se astfel o conexiune între cele două lumi, fizică și spirituală.
Trezirea timusului este corespondentul fizic pentru activarea Inimii Sacre.
Efectuaţi acest exerciţiu de mai multe ori pe zi până când veţi începe să simţiţi o curgere a energiei în acest centru. Apoi treceți la următorul exercițiu.

EXERCIȚIUL 2
Se știe că dăruind veți primidaruri... Dedicați aproape o oră pe zi, timp de trei zile consecutiv, vizualizând Inima Sacră trezită în alţii.
Păstrați secret acest lucru, nu vorbiți despre acest dar pe care îl oferiți prin această vizualizare.
Astfel inima/centrul inimii dvs se va uni cu Inima Divină și se va umple de Lumină și compasiune.
   
EXERCIȚIUL 3
Prin acest exercițiu se face ultimul pas al comunicării Divine prin Inima Sacră.
Câmpurile de energie care ne înconjoară şi conectează Curgerea Divină a Creaţiei cu inima şi mintea noastră.  
Când inima vi se deschide veți simți că instinctiv „știți”. Veți ști „Cine Sunteți”, ce misiune aveți și veți fi în stare să împliniţi Sarcina Sfântă pentru care v-aţi născut. Îi veți realiza că nu sunteți separați de ceilalți, îi veți simți în inimă și veți oferi compasiune tuturor fiinţelor.

EXERCIȚIUL 3. a) Comunicarea Dragostei
Eliberați-vă mintea de orice gând.
Alegeți o persoană cu care doriți să lucrați. Dvs hotărâți dacă îi spuneți sau nu despre acest lucru. Fiind o binecuvântare nu se încalcă nicio regulă etică.
Închideţi ochii şi imaginaţi-vă că în faţa dvoastră stă persoana aleasă. Imaginaţi-vă persoana în Lumină strălucitoare, având inima plină de dragoste şi vibrând de energie. Vizualizaţi o coardă de Lumină care conectează inima dvs de sus cu inima de sus a acelei persoane. Imaginaţi-vă un cristal violet care pluteşte în înăuntrul Inimii dvs Sacre. Vedeţi flacăra Inimii dvs Sacre şi cristalul în înăuntrul sau în jurul flăcării.
Respiraţi adânc, respiraţi încet şi inspirând trageţi persoana în interiorul cristalului. Imaginaţi-vă acea persoană că este în înăuntrul vostru, înăuntrul Inimii voastre Sacre. Nu este nici un spaţiu între cele două inimi. Dvs și acea persoană sunteți una. Două inimi au devenit una şi astfel Comunicarea Divină în această inimă Unită se face firesc şi uşor. Simţiţi asta. Puteți simţiţi valuri de Lumină curgând prin inima dvs. şi că orice este Sfânt. Cu cât mai mult puteţi simţiţi aceast lucru, cu atât mai mult Uniunea, sau Comunicarea Divină, curge către persoana aleasă. Ea va simți dragostea și o stare de fericire, deşi nu o ştie conştient de unde vine astă stare.

EXERCIȚIUL 3. b) Comunicarea gândurilor.
Alegeți o persoană cu care doriți să lucrați și care vrea să participe la acest exercițiu. Nu contează dacă faceţi exerciţiul în acelaşi timp sau nu, nu contează dacă persoana este în aceaşi cameră sau la capătul lumii.
  Pentru început este bine ca și persoana cu care efectuați acest exercițiu să fi citit cele 3 exerciții.
 Găsiţi un timp când ambii vă puteţi concentra energia voastră împreună.
Imaginaţi-vă persoana în faţa dvs. Imaginaţi-vă persoana în Lumină strălucitoare, având inima plină de dragoste şi vibrând de energie. Vizualizaţi o coardă de Lumină care conectează inima dvs de sus cu inima de sus a acelei persoane. Imaginaţi-vă un cristal violet care pluteşte în înăuntrul Inimii dvs Sacre. Vedeţi flacăra Inimii dvs Sacre şi cristalul în înăuntrul sau în jurul flăcării.
Respiraţi adânc şi trageţi persoana în inima dvs cristalină. Conectaţi-vă în dragoste pe care vi-o împărţiţi pentru câteva minute. Apoi, alegeţi un singur cuvânt pe care doriți să îl transmiteți partenerului din acest exercițiu. Alegeți un cuvânt cu o conotație spirituală: dragoste, bucurie, pace. Imaginaţi-vă acel cuvânt şi simţiţi ceea ce exprimă el şi vedeți cum acesta trece prin coarda Luminii care conectează acele două inimi, şi atunci ştiţi că mesajul a fost primit. Cu cât sunteți mai siguri de acest lucru cu atât mai multă energie puneți în spatele acestuia.
După un timp de practică, veți putea trimite fraze mai lungi partenerului dvs.
Puteți discuta, după terminarea exercițiului cu persoana către care ați făcut această transmisie. Chiar dacă nu reușiți de prima dată cu timpul veți avea succes.
După ce ve-ţi stăpâni această tehnică cu o persoană, veți putea comunica și cu alte persoane.

 Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu