luni, 8 mai 2017

Câteva recomandări pentru tratamentul ReikiReiki vine de la Sursa Divină nelimitată și conține înțelepciunea iubitoare a celei mai mari puteri spirituale. Beneficiile obținute prin Reiki sunt nelimitate. Simțiți în inimă buna intenție de a fi un canal de vindecare și veți obține rezultate nemaiîntâlnite.
Pentru a vă crește puterea Reiki și valoarea tratamentelor Reiki sunt câteva lucruri pe care le puteți face înainte de a începe ședința Reiki.
 Calitatea energiei din camera în care se fac tratamentele Reiki este importantă pentru a obține rezultate bune.
  Asigurați-vă că în încăpere nu este nici prea cald, nici prea rece și că există aer proaspăt (printr-o fereastră deschisă). O cameră curată și ordonată face ca energia psihică negativă să fie eliminată.
Afumați camera cu salvie, înainte și după un tratament pentru a elibera orice energie negativă lăsată de clienți. Această acțiune se manifestă ca o binecuvântare. Utilizarea de tămâie, uleiuri esențiale sau flori proaspete vor acționa pentru a ridica vibrația. Muzica liniștitoare în timpul tratamentului va ajuta la aducerea clientului într-o stare de spirit mai receptivă.
Invocați prezența strămoșilor, îngerilor, maeștrilor înălțați și ghizilor Reiki cerându-le să vă ajute în timpul tratamentului.
Așezați poze cu Dr. Usui, dr Hayashi, și d-na Takata în jurul camerei și să le puteți cere să fie prezenți.
Puteți cere clientului să binecuvânteze tratamentul energetic pe care îl faceți pentru vindecarea sa.
Înainte de a veni clientul, intrați într-o stare de meditație Reiki, cu mâinile pe picioare. Apoi, după câteva minute, folosiți mâna dominantă pentru a desena simbolul Reiki de putere în lumină pe fiecare perete, pe tavan și podea. Pe măsură ce faceți acest lucru spuneți: „Binecuvântez această cameră cu lumină”, de trei ori pentru fiecare loc unde plasați simbolul. Apoi desenați simbolul puterii în centrul camerei cu intenția de a trimite Reiki în cameră, pentru a umple camera cu energie de vindecare.
Desenați-vă un simbol de putere mare pe partea din față a corpului dumneavoastră și pe fiecare chakră desenați-vă simboluri de putere mai mici pentru a vă proteja și fortifica.
De asemenea, puteți trimite Reiki la distanță clienților, în timp ce aceștia sunt în drum spre sesiune, pentru a fi relaxați și într-o stare de receptivitate atunci când sosesc.
Înainte de a începe tratamentul, puneți simbolurile și simbolul maestru  pe chakrele clientului, pentru a le deschide, curăța și energiza. Plasarea simbolurilor în chakra coroanei și în inima clienților ridică vibrația tratamentului. 
O caracteristică interesantă a Reiki, atunci când dați un tratament, este că energia va continua să curgă, indiferent de ceea ce faceți cu mintea dvs. Puteți vorbi cu clientul chiar și chestiuni banale.
Eu consider că tratamentul Reiki este o experiență spirituală căreia trebuie să i se acorde respect. În tăcere și interiorizare, ținând atenția asupra fluxului de energie care, de la Sursă, trece prin terapeut și este transmis clientului/pacientului, calitatea și cantitatea energiei cresc.
Menținând atenția asupra energiei Reiki, mintea se unește cu ea și câmpul energetic vă intră în rezonanță și în armonie cu fluxul Reiki, permițându-i astfel să curgă mai liber.
Se pot simți curenți de energie care curg prin diferite părți ale corpului, inclusiv coloanei vertebrale, chakrele, brațele și mâini. Se poate simți caldură, răcoare, vibrații, pulsații sau valuri de energie. Prin intermediul ochiul interior, cu timpul, prin practica Reiki, ați putea vedea energia Reiki. Se pot vedea, prin intermediul vederii interioare, particule minuscule de lumină albă sau aurie sau alte culori de energie care curg prin sau de la dvs.  
Sentimente de bucurie, pace și iubire spirituală vor fi experimentate. Se pot experimenta viziuni din planuri spirituale înalte.
Dacă vă interiorizați și priviți în sus prin chakra coroanei, este posibil chiar să vedeți la nivel psihic Sursa Reiki și să fuzionați cu ea. Totul va fi în beneficiul dvs dar și al clienților.
Dacă și clientul va medita asupra curgerii energiei, acest lucru va îmbunătăți calitatea Reiki.
Adăugarea de rugăciune în tratamentele Reiki este o altă modalitate eficientă de a crește calitatea Reiki, a vibrațiilor și a rezultatelor tratamentelor de vindecare. În timp ce dați Reiki, vă puteți ruga cu voce tare sau în gând. Apelați la maeștrii Reiki ascensionați, Iisus, Saint - Germain, Buddha, Krishna, Babaji, sau alți maeștri înălțați, îngeri, ghizi spirituali, sau vă rugați  direct la Dumnezeu sau la energia Reiki în sine. După ce vă rugați, cereți ca Reiki- ul să fie întărit și clientul să fie binecuvântat și vindecat. Puteți cere să binecuvânteze și să ghideze practica Reiki, să vă ghideze în creșterea puterii energetice și spirituale pentru a putea oferi tratamente eficiente.
Acceptați faptul că nu există nici o limită în puterea de vindecare, care este disponibilă pentru dvs și cereți să fiți binecuvântați cu abundență în capacita tea de a fi un canal de energie de vindecare, de energie blândă și iubitoare, de energie spirituală, astfel încât să fiți de mai mare folos altora. Concentrați-vă pe dragoste și compasiune. Aveți încredere în ghidarea interioară.
Combinați rugăciunile cu tehnica (de mai sus) de a fuziona cu energia și simți cum curge prin dvs. Rugăciunile, combinate cu Reiki, devin mai puternice și primesc răspuns mai rapid deoarece sunteți conectați direct la o putere mai mare, la Sursă.
Atragerea unui ghid special de vindecare cu care să lucrați va îmbunătăți, de asemenea, tratamentele. Ghizii spirituali specializați în vindecări pot adăuga energii suplimentare. Mulți terapeuți au simțit mâinile ghizilor asupra lor și prezența altei persoane în cameră în timpul unui tratament Reiki.
Având o dorință sinceră de a ajuta și cerând asistența, îndrumarea, ajutorul unui ghid de vindecare/unui înger, acesta va veni pentru a vă ajuta să puteți realiza acest lucru.
Nu uitați: este important să vă oferiți și vouă înșivă tratament!
Unii practicanți Reiki spun că simt că au pierdut Reiki, că nu mai simt energia curgând. Maestrul William Lee Rand spune că dând Reiki, practicantul/terapeutul primește, de asemenea, tratament și astfel energia negativă este slăbită și începe să se miște prin sistemul practicantului „căutând ieșirea”. Această energie poate, uneori, bloca temporar, astfel încât energia Reiki tinde să lucreze pe practicant mai mult decât să curgă spre altă persoană. Este necesar în acest caz ca practicantul să primească sau să își facă (auto)tratament pentru a elibera energia blocată și de a restabili fluxul de Reiki. Trebuie să se mențină un echilibru în a da și în a primi Reiki.
Capacitatea de a da Reiki poate crește, de asemenea, atunci când primiți inițieri suplimentare pentru același nivel pe care îl aveți deja sau luați următorul nivel de instruire Reiki și utilizați noile simboluri. În unele locuri se practică inițierea unii altora. De exemplu: un grup de 5 proaspeți maeștri Reiki, își fac inițiere unii altora, obtinând astfel, fiecare, 4 inițieri pe grad de maestru, dar și oferă 4 inițieri, consolidând Reiki în același timp. Practicați meditația în mișcare. Rostiți afirmații pentru a vă îmbunătăți Reiki-ul, sugerându-vă că acum capacitatea dvs de a da și a primi Reiki este din ce în ce mai puternică. Puteți folosi Antakarana în timpul tratamentelor.
Acestea sunt câteva metode de îmbunătățire a capacității de a oferi Reiki. tău.
Amintiți-vă că Reiki are propria conștiință și prin simpla intenție va găsi modalități de a îmbunătăți calitatea tratamentelor.

Energia Reiki vă va ghida spre alte moduri de a o folosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu