joi, 4 mai 2017

Protejați-vă de pierderi de energie și atac psihic!
Uneori, în atacuri psihice și pierderi de energie, pot începe brusc senzații de foarte rău, cu simptome neclare ciudate precum:
- Dureri de cap insuportabile,
- Amețeli sau greață,
- Tremurături în membre,
- Slăbiciune extremă,
- Febră care crește,
- O senzație bruscă, profundă de depresie,
- Impresia că pur și simplu sunteți pe moarte.

Cel mai adesea s-ar putea întâmpla după-amiaza, sau la sfârșitul zilei, iar această stare bolnăvicioasă, bruscă, această slăbiciune ciudată și dispoziție depresivă sumbră care se dezvoltă în mod neașteptat vă imobilizează la pat.
  Medicul negăsind o cauză fizică va spune că sunteți pur și simplu obosiți sau stresați.
Dacă vă confruntați cu această stare bolnăvicioasă bruscă, ciudată, înseamnă că ați pierdut pur și simplu foarte multă energie într-o perioadă scurtă de timp, sau cu alte cuvinte, au fost „storși” energic, ceea ce înseamnă că cineva a „supt” o mare parte din energia dvs, sau ați „donat-o” cuiva.
Aceasta nu înseamnă neapărat că cineva vă atacă în mod intenționat.
Se poate întâmpla dacă ați intrat în contact cu multe persoane, cu o persoană foarte neplăcută sau ați ematizat cu persoane „plângărețe” și toate sentimentele și emoțiile lor s-au lipit de dvs ca un praf.
Dacă ați petrecut ceva timp în jurul oamenilor care se confruntă cu emoții negative, care manifestă agresivitate, furie, gelozie, invidie sau agitație, vibrațiile lor negative, vă pot crea stări debilitante, vă pot afecta și determina o scădere a propriilor dvs energii.
Acest lucru se întâmplă de multe ori la persoanele sensibile, care nu știu să se protejeze energic și astfel energia lor este destul de fragilă și ușor penetrabilă.
Dacă sunteți o persoană sensibilă, sunteți predispusă la a absorbi totul ca un burete, luând din emoțiile devastatoare a tuturor celorlalți. În timp ce acele persoane pot începe să se simtă mai bine, mai ușurate și confortabil după petrecerea timpului în compania dumneavoastră, pentru că și-au ușurat povara negativității lor în câmpurile dvs.
Există și posibilitatea ca cineva să vă atace în mod intenționat. 
Un atac psihic intențional nu vă va ucide, cu excepția cazului când vine vorba de un practician antrenat, dar vă puteți destabiliza emoțional, fizic, psihic, simțind toate simptomele care indică atacul.
De asemenea, este posibil să observați că obiectele din propria casă încep să vă pună în pericol. S-ar putea să vă loviți dureros de lucruri, să vă loviți la coatele, să crape cristalele scumpe sau să scăpați din mână ceașca preferată.
Puteți încerca, detașați, să vă gândiți la posibile persoane care v-ar putea dori bolnav/ă, se simte în competiție cu dvs, sau pur și simplu vă displace pentru ceva, și dacă ghiciți corect, puteți începe să vă simțiți  mai bine, imediat.
Ar fi bine să minimilizați sau să evitați interacțiunile cu oamenii care nu „privesc cu ochi buni” sau care se plâng, critică sau sunt furioși.
Dacă nu se poate tăia în totalitate contactul cu astfel de persoanele, pur și simplu, nu vă implicați emoțional cu ceea ce vă povestesc în timpul discuțiilor. Nu acceptați cadouri sau favoruri de la aceste persoane.
De asemenea, este posibil să pierdeți o cantitate critică de energie dacă ați fi fost obsedat/ă de cineva pentru o perioadă de timp, ați pierdut brusc o persoană dragă sau o relație cu cineva și ați suferit un șoc, pregătiți pentru o pierdere. Dacă cineva v-a abandonat, v-a părăsit, v-a rănit, și ați fost puternic implicați cu acea persoană din punct de vedere emoțional.
Starea dvs poate pare ca o cădere nervoasă, dar, de fapt, pur și simplu ați cedat o mare cantitate de energie, persoanei care a „plecat”/părăsit. Dacă vă tot gândiți obsedant la acea persoană, veți continua să pierdeți energie.

Cum vă recuperați când ați pierdut o cantitate critică de energie?
Recuperarea începe imediat după ce realizați ce vi se întâmplă.
Energia este ceea ce ne menține în viață și funcționali și poate fi reglată în mod eficient cu intenția noastră și prin imaginație.
Uneori, pur și simplu prin realizarea că ați pierdut multă energie undeva sau la cineva, ați putea începe să vă întorceți la simțuri și la câteva minute după „cădere”, să fiți în stare să vă ridicați, să zâmbiți din nou să vă plimbați în aer liber, să vă uitați la televizor ca și când nimic nu s-a întâmplat.
Semne pe care le primiți la pierderi de energie de șoc este atunci când izbucniți în lacrimi și să simțiți apoi un sentiment de ușurare. Plânsul va elimina stresul și va aduce unele realizări surprinzătoare și utile.
Un alt semn bun de recuperare este dorința de a avea oameni apropiați în jurul dvs și de a face lucruri simple, confortabile (o seară în sânul familiei sau de a bea un ceai în fața televizorului).
Brusc, poate apărea „o foame de lup”, care va ajuta să se compenseze pierderile de vitalitate. Mâncați pâine, cereale, ceva nutritiv și simplu. Beți ceai fierbinte pe bază de plante pentru a vă putea relaxa sau adormi. Ar trebui să vă dezvoltați propriile modalități de protecție energetică și să vă consolidați câmpurile energetice și chakra III.
Empaticii și persoanele sensibile sunt rănite cu ușurință acolo unde oamenii normali abia simt un disconfort. Deci, aceștia, ar trebui să aibă grijă deosebită de energia lor și să învețe să se protejeze în integritatea sa, astfel încât sensibilitatea lor naturală nu ar fi o barieră care împiedică socializarea normală cu oamenii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu