sâmbătă, 6 mai 2017

Rugăciune de eliberare de sub jugul ereditar negativ
(Puteți adapta următoarea rugăciune la propria persoană.)

Tatăl nostru Ceresc, te rog ai milă de (spuneți numele de botez al persoanei pentru care vă rugați), este fiul tău/fiica ta. Înainte de a se naște în familia sa pământeană, a fost deja fiul tău/fiica ta. Știi nevoile sale. Știi tot ce îl/o  asuprește.
Părinte Ceresc al tuturor, te rog cu smerenie să anulezi tot răul din viața (spuneți numele de botez al persoanei). Dezleagă și anulează, Doamne, orice fel de jug ereditar negativ (spuneți numele de botez al persoanei), care a căzut pe el/ea. Rupe blestemul, jurământul, vraja, fermecătura, care ar fi putut fi aruncate pe fiul tău/fiica ta.
Doamne Dumnezeule, Atoatefăcătorului, cu puterea sângelui Lui Iisus, rupe fiecare pact sau alianță pe care strămoșii lui/ei, l-ar fi putut face cu Satan sau cu oricare forță a răului. Iartă-i Doamne și eliberează pe (spuneți numele de botez al persoanei) de păcatul acesta strămoșesc, ereditar pentru ca el/ea să te slăvească în veci. Amin!
Iisuse, ai venit să ne salvezi. Sângele Tău a fost vărsat pentru mântuirea noastră. Te rog. Iubite Iisus, curăță mintea lui/ei (spuneți numele de botez al persoanei) de toate blocajele, temerile, traumele, prejudecățile, gândurile, programele și informațiile negative care sunt ascunse acolo în mod conștient sau inconștient, de care știe sau de care nu știe. Îndepărtează din mintea lui/ei toate problemele, îngrijorările, obiceiurile negative (bulimie, anorexie, drog, alcool, tutun). Te rog, Iisus, dezleaga, anulează tot jugul ereditar negativ care a căzut asupra (spuneți numele de botez al persoanei). Astfel, eliberează pe fratele Tău pământean/sora Ta pământeană, așa cum ai mai făcut-o cu puterea Ta și cu scump sângele Tău Răscumpărător. Amin!
Duhul Sfânt, este Lumină și energie Sfântă ! Lumina Duhului Sfânt pătrunde în adâncul ființei noastre, ne vindecă de orice rău. Te rog, Duhule Sfânt, varsă lumina asupra (spuneți numele de botez al persoanei), eliberându-l/o din toate lanțurile răului și din fiecare laț, poticnire și capcană a Satanei.
Fie ca Dumnezeu Întreit în fețe, Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt, să fie întotdeauna lăudat și închinat în viața (spuneți numele de botez al persoanei). Fie ca prin puterea Sfintei Treimi, inamicul să fie legat și în imposibilitatea de a reveni la el/ea să îl/o chinuie.
Mă rog Ție, iubită Fecioară Maria, Maica Domnului Dumnezeului nostrum, Iisus Hristos. Te rog dezleagă din orice jug ereditar negativ pe (spuneți numele de botez al persoanei) acum și în vecii vecilor Amin!
Slavă Ție Preasfântă Treime! Slavă Ție Preasfântă Născătoare de Dumnezeu!
Vă mulțumesc că mi-ați ascultat rugămintea mea smerită!

Uniune Spirituală


Un comentariu: