luni, 23 ianuarie 2017

Mantră de protecţie înainte de meditație:


„Nici o influenţă negativă, nici un gând negativ nu poate pătrunde pe nici unul din nivelele conştientului, subconştientului şi supraconştientului meu, nici în alfa şi nici în beta...”.

RUGĂCIUNE DE ELIBERARE de magie neagră și alte tipuri de energii negative


Se începe cu semnul Crucii spunându-se:
În numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin.
Apoi se spune Crezul.
Doamne Dumnezeule, Tatăl, Fiul, și Duhul Sfânt; o, Fecioară Neprihănită; o, îngerilor și Arhanghelilor; și voi sfinți ai Paradisului; coborâți asupra mea.
Preasfântă Treime, umple viața mea cu prezența ta divină. Ajută-mă să fac voința ta pentru a fi cât mai asemănător cu Iisus.
Îndepărtează de la mine toate forțele răului, nimicește-le, pentru ca eu să pot face binele. Îndepărtează de la mine vrăjile, magia neagră, liturghiile negre, făcăturile, legăturile, blestemele, deochiatul; riturile și cultul satanic, consacrările la diavol. Rupe orice legătură cu satana, cu magiile și cu toate persoanele diabolice: vii sau morți. Îndepărtează de la mine orice influență, chinuire, posedare, obsesie diabolică, piedici de ordin afectiv și spiritual, orice formă malefică care împiedică munca, studiul, căsătoria, sănătatea și pacea în familie; tot ceea ce este rău, păcat, orgoliu, invidie, gelozie, ură, răzbunare, perfidie; boală fizică, psihică, morală, spirituală, diabolică. Alungă toate aceste rele în infern ca să nu mă mai atingă vreodată pe mine și pe nicio altă făptură din lume.
Prin puterea lui Dumnezeu Tatăl, în numele Mântuitorului nostru Iisus Christos, prin mijlocirea Neprihănitei Fecioare Maria, a tururor Sfinților, să fugă de la mine toate duhurile necurate și cei care mă chinuiesc; în numele lui Iisus. Îndepărtați-vă de la mine, lăsați-mă acum în pace pentru totdeauna și duceți-vă în iadul cel veșnic, înlănțuiți de sfinții Arhangheli Mihail, Gabriel și Rafael, de îngerii noștri păzitori și striviți de călcâiul Sfintei Fecioare Neprihănite. Amin.
Se spune: Tatăl nostru...


A dărui - Omraam Mikhael Aivanhov


„Dacă doriţi să rămână cu adevărat ceva bun din trecerea voastră prin lume, obişnuiţi-vă să dăruiţi. Priviţi un izvor. Animalele vin aici să-şi potolească setea, lângă el cresc plantele şi arborii, iar oamenii îşi clădesc locuinţele. De ce? Fiindcă el nu încetează să ofere tuturor apă curată. Izvorul ne invaţă că există o singură metodă adevărată pentru a crea şi intreţine viaţa, aceea de a dărui, de a da ce avem mai bun în inima şi sufletul nostru. Veţi spune: „Dar de ce să dăm mereu? Atâţia oameni sunt nerecunoscători! Ei nu recunosc nici măcar ce li se dăruieşte.” Ei bine, este păcat că sunt ingraţi: ei vor rămâne săraci; şi cu atât mai bine pentru voi dacă sunteţi un izvor abundent: vă veţi imbogăţi”.

Omraam Mikhael Aivanhov

Emoțiile și organele afectate


Bucurie
În cadrul celor şapte emoţii, bucuria se caracterizează prin excitabilitate mărită. Această condiţie afectează inima şi poate duce la insomnie, anxietate, gândire confuză, accese de râs sau plâns, convulsii, isterie şi nebunie.

Furie
Resentimentele, frustrarea, iritabilitatea, furia, indignarea, amărăciunea, animozitatea şi mânia afectează ficatul şi produce dureri de cap, tinitus, ameţeli, vedere înceţoşată, confuzie mentală, vomă, hipertensiune arterială, sindroame premenstruale, depresie, umflarea sânilor înainte de menstruaţie, menstre neregulate sau dureroase şi dereglări digestive.

Tristeţe
Tristeţea afectează atât plămânii cât şi inima şi provoacă dispnee, depresie sau accese de plâns, oboseală, amenoree, dificultăţi de respiraţie, rezistenţă redusă la răceli şi gripă, palpitaţii, ameţeli, insomnie şi anxietate.

Melancolie
Melancolia este, de asemenea, cunoscută sub numele de caracter meditativ sau obsesie. Ea perturbă funcţiile splinei şi provoacă lipsa poftei de mâncare, oboseală, umezeală, digestia slabă, distensie abdominală, scaune moi, anemie şi imunitate scăzută.

Durere
Durerea afectează plămânii şi duce la dificultăţi de respiraţie, expectoraţie de mucus, transpiraţie, oboseală, tuse, alergii, astm, pneumonie, bronşită şi alte boli pulmonare, anxietate şi sensibilitate la răceli şi gripă.

Frică
Nesiguranţa, paranoia şi frica afectează rinichii şi glandele suprarenale şi poate cauza enurezis nocturn, urinare frecventă, incontinenţă urinară, dureri de spate şi genunchi, infecţii ale urechii, infertilitate, un libidou redus, semne de îmbătrânire prematură şi imunitate scăzută.

Spaimă
Spaima afectează atât rinichii cât şi inima şi provoacă palpitaţii, dispnee, insomnie, ameţeli, tinitus, transpiraţii nocturne şi oboseală cronică.

În medicina tradiţională chineză, tratamentul emoţiilor exprimate excesiv sau reprimate (viciile) se face punând accentul pe viciile corespunzătoare virtuţilor emoţionale. În antichitate, medicii încurajau pacienţii să-şi schimbe viciile în virtuţii. Acest proces a fost numit “cultivarea virtuţii.” Acei medici au folosit o emoţie pentru a suprima/ trata alta. Mai jos este indicată relaţia dintre anumite organe şi emoţiile lor specifice:
Ficat
Viciu: furie, frustrare
Virtute: bunăvoinţă, iertare, stimă, respect
Inima
Viciu: supraexcitare; supra-realizare
Virtute: compasiune, grijă de sine
Plămâni
Viciu: durere, tristeţe
Virtute: conştiinciozitate, împăcare de sine
Splina
Viciu: obsesie, analiză peste măsură
Virtute: empatie, egocentrism
Rinichi
Viciu: Frică, paranoia, griji
Virtute: curaj, înţelepciune

Reciproc, organele pot fi de asemenea tratate prin compensarea emoţiilor sau cerinţelor lor esenţiale. Mai jos sunt enumerate câteva cerinţe fiziologice şi psihologice corelate cu un organ specific:
Ficat: relaxare, pace, plante medicinale
Inima: iubire, bucuri, frumuseţe
Plămâni: încredere, timp şi spaţiu
Splina: ocrotire, nutriţie
Rinichi: linişte, meditaţie, odihnă, somn, consumul de apă.

Extras din cartea: „Trataţi-vă cu plante chinezeşti ” de Lesley Tierra
Sursa: diverse bloguriduminică, 22 ianuarie 2017

Rugăciune pentru curățarea casei


Mă conectez cu Spiritul Divin și-l rog ca întreaga mea casă/gospodărie să fie curățată de toate gândurile, sugestiile și energiile negative, de orice formă de energie care poate locui aici și care nu provine din iubire și lumină. Cer ca toate acestea să fie trimise spre purificare și transmutare în lumina vindecătoare și să se anuleze orice efecte negative lăsate asupra oricărui membru al familiei sau în această casă/gospodărie.
Cer ca energia Sursei Universale să umple căminul meu doar cu lumină vindecătoare și să fie sigilat pe un nivel energetic superior de tripla protectie, a Tatălui, a Fiului și a Duhului Sfânt. Multumesc!

Rugăciune se spune o dată pe zi, timp de 30 de zile.

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Efetele flăcării violet
Tesla afirma că, odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin sedentari şi ca urmare, circulaţia sângelui încetineşte. Consecinţa cea mai importantă este o acumulare din ce în ce mai mare a deşeurilor metabolice stagnante depozitate în ţesuturi. Organele încep să funcţioneze tot mai greu şi aşa apar bolile cronice. 
„Aportul de oxigen (ozon) adus de Violet Ray însemna o ardere rapidă a acestor deşeuri urmată de uşurarea ţesuturilor şi de revenirea la starea de tinereţe a organismului. Oxigenul ajuns în sânge prin intermediul capilarelor, curăţă de pildă, arterele de depunerile minerale care stau la baza bolilor coronare ischemice”, explică kinetoterapeutul severinean Dan Alexoae. 
Lumina emisă de Violet Ray trezeşte celulele la viaţă, ele începând să vibreze la un nivel superior şi absorbind mult mai eficent nutrienţii din sânge. Acestui procedeu Nikola Tesla i-a dat numele de „masaj celular cu lumină”, mai spune Dan Alexoae.
Sursa: Adevărul

Reiki pentru o relație armonioasă cu diferite persoaneDacă vă doriți o relație armonioasă cu diferiți membrii ai familiei, cu amicii, șefii sau colegii, etc., puteți folosi următoarea metodă Reiki.
Pe o coală albă de hârtie se desenează, poziționate în formă de triunghi echilateral, trei simboluri CKR, apoi se unesc între ele cu linii.

Pe baza triunghiului, la stânga, se scrie numele dvs iar la dreapta numele persoanei cu care vă doriți armonie în relație. Se imaginează relația armonioasă, apoi se împăturește hârtia pe care ulterior o purtați cu dvs tot timpul!

vineri, 20 ianuarie 2017

Auto-îndoiala, neîncrederea în sine....


Încă din copilărie vi se pot implanta sentimente de neîncredere în sine. Fiecare cuvânt pătrunde în conștiința copilului și acest cuvânt îi poate clădi încrederea în sine sau i-o poate distruge, uneori definitiv, dezvoltând și un complex de inferioritate.
Pentru dezvoltarea personală trebuie curățat subconștientul de toate „gunoaiele” lăsate de alții acolo. Pentru a vă de a atinge obiectivele dorite și a devenit un om de succes trebuie să scăpați de neîncredere, nesiguranță și frici.
Înainte de a scăpa de neîncrederea în sine, investigați sursa și natura acesteia, cu scopul de a vedea câtă vechime are această idee inoculată, să fiți conștienți de ea și să învățați să o gestionați dar și mai important este să o eliminați.
Cercetați-vă și notați ce probleme aveți. De exemplu: teama de a fi respinși, teama de a nu reuși („nu cred că sunt în stare să...”), teama de a fi greșit înțeleși, frica de noi începuturi, frica de oameni, de situații, de boală, de sentimente, etc.
Orice problemă trebuie să fie recunoscută și rezolvată de către propria persoană. Auto-îndoiala este un obstacol în calea oricărei reușite personale, este ca un balast care împiedică libera mișcare și dezvoltare.
În fiecare persoană există capacitatea de a-și remodela personalitatea, caracterul, destinul, prin propria dorință, acțiune și prin propriile resurse interne, chiar dacă nu este ușor, cu răbdare și persistență este posibil.
Creșteți-vă stima de sine, iubindu-vă și acceptându-vă frumusețea. Aveți grijă de corpul fizic dar nu îl chinuiți cu tot felul de diete sau medicamente pentru că alții v-au spus că sunteți grași sau urâți. Având un aspect curat și un aer de „eu sunt un zeu, o zeiță” așa vă vor vedea și alții și vă veți crește și încrederea în sine.
Lucrați cu propriile gânduri: eu sunt frumos/frumoasă, eu eman frumusețe, eu mă iubesc și sunt iubit/ă, eu am carismă, eu am curaj, eu sunt apt/ă să..., eu am capacitatea să..., eu pot, eu reușesc în tot ce îmi propun, eu.....
Asta nu înseamnă că deveniți narcisiști, înseamnă că eliminați din subconștient „gunoiul” și umpleți golul rămas, cu imagini și cuvinte frumoase și pozitive.
Nu uitați: subconștientul și Universul nu fac diferența între frică și dorință, atrag în viața dvs acel ceva căruia îi acordați multă energie, acel ceva la care vă gândiți mai mult, indiferent dacă vă este util sau nu, indiferent dacă este atras din frică sau din bucuria dorinței fără implicarea temerii. 
Pentru a vă implementa afirmații pozitive despre dvs cu scopul de a vă crește încrederea în sine, cel mai bine este să faceți acest lucru în starea de veghe dimineața devreme sau seara înainte de a merge la culcare deoarece subconștientul percepe mai ușor ceea ce îi transmiteți în acea stare iar creierul este mai „productiv”.
Începeți să faceți cea de care vă temeți, fiți curajoși, luptați cu neîncrederea, fricile se vor „speria” și se vor dizolva iar dvs veți avea mai multă încredere în sine.
Pentru temerile ușoare puteți face următorul exercițiu:
Împărțiți o coală de hârtie în două coloane, în prima coloană scrieți-vă fricile și în a doua coloană descrieți cum ar fi viața dvs fără fiecare frică scrisă în prima coloană.
Asumați-vă responsabilități, scrieți un jurnal cu succesele mici și mari, notați-vă calitățile pe care le puteți pune în valoare, instruiți-vă, luați decizii cu curaj (indiferent de rezultat), nu vă comparați cu alții, nu vă demoralizați, faceți planuri, începeți lucruri noi și duceți-le la bun sfârțit, citiți și folosiți materiale motivaționale, faceți haz de necaz, mergeți cu spatele drept, meditați, faceți asane și mudre care sunt destinate măririi puterii personale, vorbiți pozitiv despre propria persoană, înconjurați-vă de oameni pozitivi și care vă ajută să aveți încredere în dvs. Vorbiți laudativ cu dvs în oglindă.
Nu încercați să ascundeți neîncrederea în sine prin a deveni tupeiști, prea vorbăreți sau bădărani, doar schimbați ceea ce simțiți față de propria persoană.
„Cea mai mare descoperire a generației mele este că oamenii își pot transforma viața, schimbându-și atitudinea mentală” William James.
„Un om puternic  este cel care îşi construieşte noua viață din cărămizile pe care alţii le-au aruncat în el. Adaptare după David Brinkley
Rețineți că sunt oameni care reuşesc în orice (chiar şi atunci când nimeni nu crede în ei) deoarece aceștia au mare încredere în ei însăși.
„Încrederea este balamaua uşii spre succes”. Mary O’Hare Dumas.
Nu uitați că toți putem greși, putem avea eșecuri, toți putem avea slăbiciuni, toate sunt experiențe și lecții și TOATE TREC.
De azi înainte sunteți încrezători în propria persoană, sunteți mai frumoși, mai luminoși, mai încântători,....minunați într-un totul.
Vă iubesc și vă sfatuiesc să vă iubiți pe voi înșivă!


miercuri, 18 ianuarie 2017

Scutul de protecție de Lumină şi Iubire


Persoanele sensibile care preiau cu ușurință emoțiile atât cele pozitive cât și cele negatine, simt sau preiau durerile fizice ale celor din jur, ar fi recomandat să folosească tehnici de protecție aurică.
Una dintre tehnicile de protecție este folosirea unui scut de protecție de lumină și iubire, care se face dimineața după trezire.

Această tehnică constă în invocarea ARH. Mihail căruia să îi cereți să vă înconjoare ca înt-un ovoid de lumină albă şi roz, faţă de toți oamenii cu care veţi veni în contact în cursul zilei (în toate situaţiile, în toate mediile: servici, loc aglomerat, parc, club, restaurant, etc.).

Meditația respirației SO HAM

SO HAM este o mantra sanscrită antică însemnând „Eu sunt”, care reprezintă conectivitatea tuturor ființelor. Este o mantra puternică folosită în meditație.
SO HAM - „Sunt cel ce sunt”, „Eu sunt El”, „Sunt tot ce există, sunt una cu întregul cosmos. Sunt fără formă, fără calitate, fără trecut, prezent sau viitor. Eu sunt lumina pură de conștientizare mai puțin de acțiune.”
O altă variantă a acestei mantra este HAM SA (sinele nostru divin, văzut ca o lebadă (hamsa)).
SO HAM– Mantra respirației, Mantra Meditației, mantra Hamsa; Mantra a fost numită mantra universală, datorită faptului că vibrația este deja o parte din respirație, și toată lumea respiră. Sooooo ... este sunetul de inhalare, iar hammmm este sunetul de expirație.
Prin practică se poate dezvolta o înțelegere a unicității a tuturor ființelor.
Tehnici de meditație cu SO HAM:
1. Pentru a practica această mantra se începe prin aducerea atenției asupra ritmului respirației, apoi pe ispirație se emite mental pe fiecare inspirație silaba SO și pe fiecare expirație HAM. Prin acest exercițiu mintea se calmează foarte repede.

2. O variantă de folosire a mantrei în meditație este: pe măsură ce inhalați SO, vă conectați la Sinele Esențial. Pe inspirație SO, interior spuneți EU SUNT. Prin vizualizare, imaginați-vă miliardele de ființe umane și nenumărate creaturi de pe Pământ sunt alimentate de aceeași inspirație.
Pe măsură ce expirați HAM, spuneți-vă pe plan intern „tot ceea ce este”. Simțiți cum expirația se întinde în jurul dvs. Vizualizați expirația pe nas, cum fuzionează cu aerul din jur, din atmosferă, înapoi în infinit, înapoi la „tot ceea ce este.”
Rămâneți cu această contemplare până când începe în mod natural să se stabilească o stare de conștiință unificată. Dacă sunteți distrași sau apare un gând, reveniți la mantra simplă, SO HAM.

3. So-ham, Meditația respirației, de asemenea, face parte din practica Kriya Shabda Sanchalana.
Pe scurt practica ar fi după cum urmează:
Stați confortabil, cu ochii închiși și un spate drept. Expirați profund.
Inspirați SO, simțiți energia vitală cum se deplasează din chakra 1 (Mooladhara chakra) în sus spre creștetul capului piercing, pătruzând  fiecare dintre chakrele (nodurile nervoase) pe drumul său.
Simțiți cum energia persistă în cap pentru un scurt moment după ce  sunetul „SO”, s-a încheiat.
Expirați sunetul „Ham” și simțiți cum energia revine înapoi, în jos din cap pentru a ajunge la Mooladhara.
Deschideți ochii și simțiți energia în Mooladhara pentru un scurt moment. Se repetă 59 de curse ale energiei.
Puteți face pauză între incantații dintre seturi, dacă este necesar. Dacă mintea este inițial tulburată, respirați mai profund și cântați mantra cu voce tare.

Uniune Spirituală


Utilitatea unor mantre


Dacă doriți să ieșiți din diverse stări mentale, emoționale sau fizice negative, ați putea intona anumite mantre, care prin repetare, produc efecte binefăcătoare asupra dvs. pe toate planurile: fizic (vindecare), mental (liniștire, limpezire, împăcare, armonizare) și spiritual (stări de iluminare). Ele pot fi cântate, pot fi rostite cu voce tare (japa, repetare) sau doar mental, cu pauze de conștientizare (meditație).
Se recomandă ca rostirea unei mantre să nu fie făcute mecanic ci cu atenția asupra cuvintelor, să se rostească clar și conștient.
108 este un numar cu semnificații spiritual. Se recomandă intonarea mantrelor de 108 ori, nu va lua mai mult de 5-10 minute. Dacă nu aveţi timp să rostiți de 108 ori, numărul de repetări trebuie să fie divizibil cu trei: 3, 6, 9, 12, etc.
Numărarea se poate face prin folosirea unor metanii, un șirag care să conțină 108 noduri, mărgele, bile, etc.
Importantă este practicarea zilnică, perseverența, rostirea cu simțire și intenție conștientă.„Doamne Iisuse Hristoase, miluieşte-mă...”. Mantra creştinismului, bună la toate: ajutor, protecţie, întărire....

*OM SRI KALI NAMAH - mantra ce distruge negativitatea din subconștient și din jurul câmpului bio-energetic. Este recomandat să o rostiți de 108 ori sau până vă veți simți mai bine.
*Om HRIM Shri Lakshmi BHYO Namaha- mantra Mahalakshmi. Zeița Lakshmi, un aspect al Shakti sau puterea feminină. Zeița Lakshmi guvernează bogăția și prosperitatea.
Mantra când este cântată cu devotament și credință ajută în atingerea obiectivelor și de a face profituri în afaceri.
Zeita Lakshmi va oferi bogăție și prosperitate. Dacă sunteți afaceriști veți obține profit.
Cântând, rostind această mantra în mod regulat, Zeita Lakshmi vă va binecuvânta cu frumusețe și cu o stare de sănătate bună.
Dacă sunteți angajați puteți fi promovați.
Vibrațiile generate în timp ce se scandează această mantra vor infuza cu energie pozitivă mediul.
*OM (SRI) NAMAH SHIVAYA - mantra ce distruge negativitatea din subconștient. Este recomandat să o rostiți de 108 ori sau până vă veți simți mai bine. Mantra invocă grația lui Shiva, ipostaza masculină a divinității care guvernează aspectul de Transformare. Este o mantra care ajută și la cultivarea puterii interioare și a detașării.
*OM SRI AGNI NAMAH SRI RAM DJAIA RAM DJAIA DJAIA RAM OM SRI GURIA AGNI DJAIA RAM - mantra ce invocă imensele forțe ale elementului FOC.
*Namah Om HRIM kshim shrim Shri Lakshmi nrisinhaye - mantra pentru succes și prosperitate, oferă protecție împotriva tuturor tipurilor de probleme din punct de vedere financiar, precum sărăcia.
*SO HAM– Mantra respirației, Mantra Meditației, mantra Hamsa; Mantra a fost numită mantra universală, datorită faptului că vibrația este deja o parte din respirație, și toată lumea respiră. Sooooo ... este sunetul de inhalare, iar hammmm este sunetul de expirație. Pentru a practica această mantra se începe prin aducerea atenției asupra ritmului respirației, apoi pe ispirație se emite mental pe fiecare inspirație silaba SO și pe fiecare expirație HAM. Prin acest exercițiu mintea se calmează foarte repede. Prin lucrul cu această mantra, practicantul își reamintește că el este pura conștiință care le percepe pe toate. Prin practică se poate dezvolta o înțelegere a unicității a tuturor ființelor.
*NARHIA GIARMIATOSH BUDDHA THARIRUPA - mantra care invocă forța lui Budhha.
*OM BUDDHA AMITABHA BUDDHA AMITAIUSA - mantra care invocă forța lui Budhha.
* OM sau AUM considerată cea mai importantă dintre toate mantrele. Hindușii spun despre sunetul OM că se află la originea tuturor celorlalte sunete și că a stat la baza formarii universului. Prin rostirea aceastei mantra pot fi atinse uriașe realizări spirituale, precum deschiderea celui de-al treilea ochi sau chiar starea de iluminare.
*BUDDHA-AMITHABHA-BUDDHA-AMMTAIUSA - mantra ce invocă ajutorul lui Buddha.
*OM-SHRI-GURU-NAMASTE-OM - mantra care invocă contactul cu Marele Învățător.
*ALAUM-RAUM-OM - mantra care anuleză conflictele.
*TEYATA GATE GATE PARAGATE PARA SAMGATE BODHI SOHA, cunoscută sub numele de sutra inimii. Mantra ajută în a deveni mai generoşi, răbdători, conştienţi, perseverenți, focalizaţi şi înţelepţi.
*KASTONAI LAPIASTERIUM-MANTO - mantra ce conferă forța energiei psihice și fizice.
*OM - HRA - PATSA - NA - DHI -  se foloseşte în procesul de învăţare, ţine de procesele cognitive. Se inspiră şi apoi pe expiraţie se pronunţă mantra. Se vizualizează o coloană de culoare portocalie care coboară din creștetul capului în inimă şi se răspândeşte apoi în tot corpul
*OM - BEM - SOHA - se foloseşte pentru curăţarea aurei.
*A-LE-U, BA-O sunt folosite pentru a pregăti meditaţiile şi învăţarea. Ele folosesc la deblocarea energiei și permit curgerea celor spirituale.
*GA-MO-AL este folosită pentru cazul bolilor care au legătură cu ficatul, pancreasul, splina şi rinichii.
*DOU-LAE, VO-A-A se adresează vindecării şi ameliorării stării de sănătate pentru aparatul respirator.
*HA-JO-HA este o secvenţă cu efect regenerativ.
*ZOO-UR, CHO-RA sunt folosite în regresiile în vieţile anterioare şi în activităţile cu caracter experimental.  
*TU-LA-RO este utilă la tratarea artritelor, a inflamaţiilor nervoase şi a erupţiilor cutanate.
  *OM SHANTI SHANTI SHANTI SHANTIHI - „mantra păcii”, aduce mai multă pace interioară și detașare.
* SARVESHAM SVASTIR BHAVATU - „Fie ca toate ființele să obțină bunăstarea, pacea, împlinirea, liniștea, fericirea și prosperitatea.” Mantra face o urare de bine întregii umanități.
*YO-OOH-DA folosită pentru vindecări cu caracter spiritual.
*CO-LAE-AH este indicată pentru deformaţiile fizice, sudarea oaselor fracturate (după ce au fost aşezate în poziţie carectă), vindecarea după o intervenţie chirurgicală sau stomatologică.
*LAU-RR-U, BA-O se asociază bolilor care afectează zona membrelor inferioare, îndeosebi în ceea ce înseamnă probleme circulatorii sau probleme musculare.
*MO-RAA-AH este folosită pentru a echilibra problemele dintre bărbaţi şi femei, îndeosebi în problemele de ordin sexual.
*NO-OH-RAH, SO-MAA-AH sunt utile pentru autoacceptare şi au legătură cu personalitatea şi cu sufletul. 
*O-OH-DA, FAA-RO vă aliniază cu frecvenţele spiritelor naturii.
*ZAU-RAAM poate fi folosit pentru stimularea energiilor, îndeosebi a celor de vindecare înaintea sesiunilor de tratament.
*KO-FAA-ROO, CHO-RA sunt utile atunci când pacienţii sunt copii, îndeosebi dacă ei suferă de afecţiuni Karmice (sindrom Down, autism, retardare mintală). Ocolesc personalitatea şi deschid problemele sufletului pentru ca mintea să le înţeleagă.  
*TRI-AAH se recomandă pentru problemele de sănătate care se referă la regiunea braţelor şi a umerilor.  
*THU-MAAR vă acordă sprijin în comunicare şi în receptarea vibraţiilor universale.
*AU-MA-LAAP este o secvenţă de protecţie împotriva invadării energiilor voastre şi a negativităţii, ea plasând în jurul vostru un scut protector.
*OM GAM GANAPATAYE NAMAHA cunoscută sub numele de „mantra lui Ganesha”. Ganesha este o ipostază a divinității care ajută la îndepărtarea obstacolelor de orice natură, îndeosebi pe cele din calea evoluției spirituale. Această mantra ajută în a pune un început bun acțiunilor importante și aduce reusită în acțiune.
*OM TARE TUTTARE TURE SOHA - cunoscută sub numele de „mantra lui Tara”. Tara este o ipostază feminină a divinității, compasiunea nesfârșită destinată tuturor ființelor din Univers. Mantra aceasta este folosită pentru a elimina tot ce este impur în corp, în vorbire și în minte.
*(HARE) OM MANI PADME HUM (HUNG) - mantra universală care invocă forțele lui Buddha, utilizată pentru purificarea gândurilor și eliminarea extenuării psihice și fizice. (Considerată „mantra lui Avalokiteshvara”. Avalokiteshvara este o ipostază masculină a divinității, compasiunea nesfârșită destinată tuturor ființelor din Univers. Se invocă compasiunea divinității, dar trezește compasiunea noastră față de toate celelalte fapturi. Traducere -„Bijuteria din floarea de lotus”.)

MANTRELE ELEMENTELOR ȘI SUPRA-ELEMENTELOR: (Elementele complementare se echilibrează reciproc: de exemplu, excesul de apă este echilibrat de pământ și invers, etc.)
*1. Pământ - mantra: OM LAM AOUM LAM.
*2. Apă - mantra: OM VAM AOUM VAM
*3. Foc - mantra: OM RAM AOUM RAM
*4. Aer - mantra: OM YAM AOUM YAM
*5. Ether-Akasha - mantra: OM HAM AOUM HAM
*6. Lumină - mantra: OM HAM-KSHAM AOUM HAM-KSHAM
*7. Gând- mantra: OM AUM AOUM AUM


Postarea este un colaj de informații din diferite cărţi sau bloguri.

luni, 16 ianuarie 2017

RUGĂCIUNE înainte de a începe orice lucru, înainte de a începe munca de terapeut, etc
Rugăciunea următoare este utilă tuturor celor care vor să își îmbunătățească viața.
De asemenea se poate rosti înaintea unor ritualuri făcute la lună nouă, așa cum am mai spus într-o postare anterioară.

Aprindeți o lumânare și cereți ajutorul Prietenilor de Lumină:
„Rog toate Entitățile de Lumină și Iubire, care sunt, pot, vor și cărora li se permite, tuturor Ierarhiilor Spirituale, Fiilor de Dumnezeu și Tatălui Ceresc, rog să mă ajute în lucrarea pe care o fac, așa după cum este Voia Tatălui!
Renunț la tot ce este rău în gândurile, vorbele, sentimentele, acțiunile și obișnuințele mele! Decid să manifest doar binele prin gândurile, vorbele, sentimentele, acțiunile și obișnuințele mele! Așa după cum este Voia Ta Doamne! Facă-se Voia Ta Doamne, nu a mea!”

La sfârșit (după activitatea nouă începută, pentru care v-ați rugat), multumiți tururor entităților de lumină care v-au ajutat: „Mulţumesc tuturor Entităţilor de Lumină și Iubire, tuturor Ierarhiilor Spirituale, tuturor Fiilor de Dumnezeu și Tatălui Ceresc, pentru tot ajutorul pe care mi l-au dat, pe care mi-l dau şi pe care mi-l vor da!”

Acatistul către Preasfântului Duh - ajutor la spor în casă și exameneCondac 1:
Veniți toți credincioșii să preaslăvim pogorârea Sfântului Duh. Cel Care din sânurile Tatalui a purces asupra Apostolilor, acoperind ca și cu niște ape pămantul de cunoștința lui Dumnezeu și învrednicind de harul cel de viață făcător al învierii și de slava cea de sus pe cei ce aleargă la El întru curățire, sfințind și îndumnezeind pe cei ce strigă: Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și te sălașluiește întru noi!

Icos 1:
Îngerii cu fețe luminoase în ceruri neîncetat slavoslovesc pe Duhul cel Sfânt, după cuviința datorată Izvorului vieții și Luminii celei Nematerialnice. Dimpreuna cu ei Te preaslăvim și noi, Duhule Necuprins cu mintea, pentru milele Tale cele ascunse, și cu smerenie ne rugăm să fim adăpostiți sub adumbrirea Ta cea fericită:
Vino, Lumină Adevărată, Duhovnicească bucurie;
Vino, Nor Purtător de rouă și Negraită Frumusețe;
Vino și primește ca pe un miros de bună mireasmă duhovnicească lauda noastră;
Vino și dă-ne nouă să ne împărtășim de bucuria purcederii Tale;
Vino și înveselește-ne cu îmbelșugarea darurilor Tale;
Vino, Veșnicule Soare neapropiat și întru noi Îti fă locaș;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și Te sălășluieste întru noi!

Condac 2:
În chipul limbilor de foc, întru lumină și suflare de vânt de bucurie făcătoare, pogorându-Se Duhul cel Sfânt peste Apostoli și de văpaia lui fiind cuprinși, chemat-au pescarii întreaga lume la Biserica lui Hristos; necazuri și nevoi răbdând cu bucurie pe pământ și pe ape, de morțile cele cumplite nu se spăimântau, în tot pământul ieșind vestirea cântarii lor, celei de Dumnezeu insuflate: Aliluia!

Icos 2:
Potir de ploaie dătător, izvorâtor de foc, care pe muntele Sionului ai purces asupra Apostolilor, Ție cântare îți aducem, pe Tine Te binecuvântam și Îți mulțumim Tie, Dumnezeule, Duhule Sfinte:
Vino, Cela Ce Sfânt ești și Biserica o păzești;
Vino și dă un suflet și o inimă celor ce cred în Tine;
Vino și aprinde evlavia noastră cea rece și neroditoare;
Vino și risipeste negura necredinței și a răutății, care se îndesește pe pamânt;
Vino și călăuzește pe toți pe drumul vieții celei drepte;
Vino și ne povățuiește la tot adevărul;
Vino, Ințelepciune neajunsă, și cu judecățile cele de Tine știute, mântuiește-ne;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și Te sălășluiește întru noi!

Condac 3:
O, Prea Adâncă Taină! Dumnezeule, Duhule necuprins cu mintea, Care împreună cu Tatăl și cu Fiul toate le-ai zidit! Tu care ai împodobit cetele îngerilor de sus, întru locasul luminii celei neapropiate. Tu ai chemat la ființă, cu strălucirea slavei, cetele de foc ale luminătorilor cerești. Unind Tu trupul și sufletul într-o minunată alcătuire, zidit-ai neamul omenesc; pentru aceasta toată suflarea Ta laudă și cântă: Aliluia!

Icos 3:
Alfa și Omega, Începutule și Sfârșitule, Tu, Veșnicule Duh, cu necuprinsa putere a purtării deasupra apelor și cu iubitoarea Ta îmbrățișare ai adus pe toți și pe toate la viață. Din suflarea Ta cea de viață făcătoare a răsărit, din genunea cea fără de chip, frumusețea lumii celei întâi zidite, pentru care îți strigăm:
Vino la noi Prea înțeleptule Ziditor al lumii;
Vino, Cela ce esti Mare în micuța floare, ca și în luminătorii cerului;
Vino, Felurime negrăită și Frumusețe veșnică;
Vino și luminează întunecata netocmire a sufletului meu;
Vino și ne arată pe noi zidire nouă în Hristos;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și Te sălășluiește în noi!

Condac 4:
O, Duhule Preabun și Neajuns, din care izvorăște sfințenia! Tu ai înveșmântat-o pe Preacurata Fecioară Maria cu strălucirea orbitoare și neapropiată a Dumnezeirii Tale, făcând-o Maică a lui Dumnezeu Cuvântul, Împarateasă a îngerilor, spre mântuirea oamenilor. Cu puterea cea mai presus de lume, Tu i-ai umbrit pe prooroci și apostoli, Tu i-ai purtat până la al treilea cer, Tu le-ai rănit inimile cu frumusețea cea de sus, punând în graiul lor îndemn înflăcărat, cu care aduc pe oameni la Dumnezeu. Tu îi preschimbi pe cei păcătoși, iar ei, plini fiind de arzătoare bucurie, îți cântă: Aliluia!

Icos 4:
Prin Duhul Sfânt totul viază, și cu puterea Lui se va ridica spre învierea cea de obște toată zidirea, în ceasul de pe urmă al veacului acesta și cel dintâi al veacului ce va sa vie. Ridică-ne atunci din groapă, Preabunule, Mângâietorule, nu spre osândă, ci spre a ne împărtăși de fericire, întru Dumnezeiasca lumină, cu Sfinții toți, cu părinții și apropiații noștri.
Vino dar, și de a sufletului moarte ne izbăvește;
Vino, și înainte de sfârșitul nostru, ne îndestulează cu Trupul și Sangele Mântuitorului Hristos;
Vino și dă-ne să adormim în pace, cu cuget neîntinat;
Vino și luminoasă fă scularea noastră din somnul morții;
Vino și ne învrednicește să privim cu bucurie la norii veșniciei;
Vino și fă-ne fii ai nestricăciunii;
Vino și luminează atunci ca un soare, trupurile noastre cele fără de moarte;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și te sălășluiește întru noi!

Condac 5:
Auzind glasul Tău: “Dacă cineva însetează, să vină la Mine și să bea”, rugămu-Te, Fiule al lui Dumnezeu, astâmpără-ne setea de viața duhovnicească și dă-ne apa vieții. Revarsă asupră-ne unda harului Duhului Sfânt, Cel ce împreună cu Tine are izvor în Tatăl, ca sa nu mai însetăm în veac, toți cei ce cântăm cu umilință: Aliluia!

Icos 5:
Nestricăciosule și Neziditule, Veșnicule, Prea Înduratule Duh, Apăratorule al celor drepți, Curățitorule al păcătoșilor, slobozește-ne de orice întinăciune, ca strălucirea luminii harului Tău să nu se strice întru noi, cei care Îti cântăm:
Vino, Preabunule și dă-ne umilință și izvoare de lacrimi;
Vino și ne învață să ne închinăm Ție în Duh și în adevăr;
Vino, Preaînaltule Adevăr, și lămurește îndoielile sărăcăcioasei noastre înțelegeri;
Vino, Viață Neîmbătrânitoare, și ne primește din strâmtoarea veacului acesta pământesc;
Vino, Lumină Veșnică, și se vor risipi toate nălucirile și spaimele;
Vino, Putere veșnic nouă, împrospătându-i pe copiii tăi cei osteniți;
Vino, Nemărginită Bucurie, și uitate vor fi vremelnicele întristări;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și Te sălășluiește întru noi!

Condac 6:
Saltă, fiică a luminii, Sionule, Sfântă Maică! Împodobită, slăvită Mireasă, cu cerurile împreună, strălucitoare Biserică sobornicească a lui Hristos! Asupră-ți odihnește Duhul Cel Preasfânt, Care tămăduiește neputințele, împlinește lipsurile, dăruiește viață celor morți și îi aduce la viața veșnică pe toți cei ce cu cuviință și cu dreptate strigă: Aliluia!

Icos 6:
“În lume necazuri veți avea”, a zis Mântuitorul. Unde vom afla alinare și cine ne va mângâia? Tu, Duhule Mângâietor, Însuți dezleagă întristarea noastră! Mijlocește pentru noi cu suspinuri negrăite și ușurează inimile celor care te roagă:
Vino, Dulce răcoare a celor osteniți și împovărați;
Vino, Împreună Grăitorule cu cei întemnițați și Adăpostul celor prigoniți;
Vino, și miluiește pe cei slăbănogiți de sărăcie și de foamete;
Vino și tămăduiește patimile trupurilor și sufletelor noastre;
Vino și cercetează pe toți cei care însetează de lumina Ta;
Vino și alină întristarea noastră cu nădejdea veșnicei bucurii;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și Te sălășluiește întru noi!

Condac 7:
“Celui care hulește împotriva Duhului Sfânt, nu i se va ierta aceasta nici în veacul acesta, nici în cel viitor”, a spus Domnul. Ascultând acest cuvânt străin ne cutremurăm, ca nu cumva să fim judecați cu cei neascultători și cu luptătorii împotriva lui Dumnezeu. Nu lăsa, Duhule Sfinte, inima noastră sa se plece spre cuvinte de vicleșug. Întoarce din schisme, eresuri și necredință pe toți cei rătăciți, iar pe întâii născuți ai Bisericii Tale învrednicește-i să cânte în vecii vecilor: Aliluia!

Icos 7:
Când S-a îndepărtat Duhul Sfânt de la Saul, atunci spaima și neliniștea l-au cuprins, iar întunericul deznădajduirii l-au coborât în cele mai de dedesubt; așa mi s-a întâmplat și mie în ziua întristării și împietririi cugetului meu, căci m-am îndepărtat de la lumina Ta; ci dă-mi a Te chema necontenit, Ocrotirea sufletului meu până ce lumina Ta mă va lumina pe mine, cel împuținat la suflet:
Vino dar, și nu mă lepăda pentru cârtirea și nerăbdarea mea;
Vino și potolește cumplita vijelie a tulburării și aprinderii;
Vino și odihnește pe cei necăjiți de strâmtorile vieții;
Vino și îmblânzește inima în ziua împietririi și a mâniei;
Vino și surpă urzelile, tulburările și spaimele duhurilor întunericului;
Vino și dă-ne cu suflarea Ta, inimă zdrobită, ca prin răbdare să mântuim sufletele noastre;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și te sălașluiește întru noi!

Condac 8:
Mântuiește-ne, Cerescule Părinte!
Săraci suntem, neputincioși și orbi, și goi duhovnicește!
Dăruiește-ne aurul Tău, cel curățit în foc, cu veșmânt alb acoperă rușinea noastră, vindecă ochii noștri cu balsamul Tău. Pogoară și în vasele cele necurate ale sufletelor noastre harul Preasfântului Tău Duh, Cel de viață făcător, învrednicindu-ne bucuriei celei de a doua nașteri pe toți cei ce cântăm: Aliluia!

Icos 8:
Ca turnul Babel se prăbușește fericirea pământească. Jalnice sunt toate strădaniile omenești. Bine îmi este mie că m-ai smerit, că în păcate și în căderi mi-ai acoperit toată slăbiciunea și nimicnicia. Fără de Tine nimic nu putem face, dar nădăjduim că ne vom mântui prin harul Tau, grăind:
Vino dar, Unule Preaînteleptule Ziditor al vieții;
Vino și lămurește-ne căile Tale cele neînțelese;
Vino precum un fulger și luminează sfârșitul vieții pământești;
Vino și binecuvintează tot începutul bun pe care îl punem;
Vino și fii nouă ajutător la fapte bune;
Vino și luminează mintea noastră în ceasul descumpănirii;
Vino și dăruiește duh de pocaință, ca să se risipească prin aceasta scârbele ce stau să vină asupra lumii spre pedepsire;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și Te sălășluiește întru noi!

Condac 9:
Atât a iubit Dumnezeu lumea, ca și pe Fiul Său cel Unul Născut L-a dat , Care S-a întrupat de la Duhul Sfânt și din Maria Fecioara, și Și-a întins pe Cruce mâinile Sale de Ziditor al lumii, iar prin Sângele Său răscumpărat-a din păcat și din moarte întreaga lume! Pentru aceea, toată zidirea așteptând libertatea măririi fiilor lui Dumnezeu, cântă Tatălui care a iubit, Fiului care a răscumpărat și Duhului care a sfințit: Aliluia!

Icos 9:
Duhul Cel Făcător de viață, Care S-a pogorât asupra lui Hristos la Iordan, în chip de porumbel, a odihnit și asupra mea, când mă aflam la scăldătoarea Sfântului Botez; s-a întunecat însa lucrarea bunătății Sale din pricina greșelilor mele. Pentru aceea, precum așteapta zorii drumețul rătăcit noaptea în pădure, așa și eu însetez de razele Tale, Bunule, ca sa nu pier cu totul:
Vino dar, la cel pecetluit cu numele Tău cel înfricoșat;
Vino dar și ușurează cugetul chinuit și pârjolit fără cruțare;
Vino și înnoiește întru mine chipul Tău ce S-a întunecat;
Vino și risipește nălucirile cele născute din păcat;
Vino și mă învață să împărtășesc durerile cele străine;
Vino și pleacă-mă să iubesc întreaga Ta zidire;
Vino și dă-mi iarăși bucuria mântuirii Tale;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și Te sălășluiește întru noi!

Condac 10:
Duhul Sfânt naște a doua oară pe om spre viața veșnică. Duhul Sfânt însuflețeste pe mucenici, sfințește preoții, încununează pe cei drepți, face din pâine și din vin Însuși Dumnezeiescul Trup și Sânge al lui Hristos. O, adâncul bogăției și al înțelepciunii lui Dumnezeu! Dă-ne cununa darurilor Tale: Dragostea veșnică și atotiertătoare, care se întristează pentru păcătoși și vrea ca toți să fie mântuiți prin ea, ca niște fii ai luminii, pentru care strigăm: Aliluia!

Icos 10:
Cine ne va despărți de dragostea lui Dumnezeu? Scârba, sau strâmtoarea, sau prigoana, sau foamea, sau goliciunea, sau nevoia, sau sabia? Daca ne vom lipsi chiar de toate cele de pe pământ, avem moștenire nepieritoare în ceruri: ci dă-ne, Doamne, să Te iubim. nu cu cuvântul sau cu limba, ci cu fapta nemincinoasă și cu nevoința întregii vieți:
Vino, Atotputernicule Duh, și ne sporește credința atotbiruitoare;
Vino și ne dă îndrăzneală în rugăciune;
Vino și încălzește inimile, ca să nu se răcească dragostea noastră din pricina prea multor fărădelegi;
Vino și dă-ne să nu cădem în vreme de prigoană și de batjocorire a credinței;
Vino și ne păzește de ispite peste puteri și de sminteli;
Vino și înviază inimile noastre prin rourarea Ta;
Vino, tămăduiește-ne, sfințește-ne și ne ridică, Bunule, cu harul Tău;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și te sălășluiește întru noi!

Condac 11:
Acestea zice Domnul: “Vărsa-voi Duhul Meu peste tot trupul, și fiii și fiicele voastre vor prooroci, bătrânii voștri vise vor visa, iar tinerii voștri vor vedea vedenii”. Duhule Preadorit, dă-ne doar o fărâmitură de la masa fiilor celor aleși ai Mângâierilor Tale, celor care cu umilință strigăm: Aliluia!

Icos 11:
Acolo unde ai răsărit, fie și doar pentru o clipă, în locul cel de taină al sufletului, strălucind ca un fulger, neuitată este frumusețea descoperirii Tale, prin care se preschimbă, cu preschimbare dumnezeiască și înfricoșată cuviință, făptura cea din tina. Învrednicește-ne Bunule Mângâietor, încă din viața pământească să Te vedem cu inimă curată, noi, cei care strigăm:
Vino, Fulger Dătător de lumina veșniciei;
Vino și luminează-ne cu strălucirea cea neînserată;
Vino, Vistiernicul smereniei și Veselia celor blânzi;
Vino, Apă Vie, răcorește-ne arșita patimilor;
Vino, că departe de Tine nu aflăm liniște și tihnă;
Vino, ca împreună cu Tine pretutindeni este Împărăția Cerurilor;
Vino și întiparește-ne în suflet chipul Tău cel ca de soare;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și Te sălășluiește întru noi!

Condac 12:
Râu nesecat al harului, Cela Ce ierți păcatele, Duhule Sfinte! Primește rugăciunea noastră pentru întreaga lume, pentru cei credincioși și pentru cei necredincioși și pentru fiii neascultării; întoarce-i la Tine și pe toți adună-i în Împărăția Sfintei Treimi, ca să se rușineze de Tine și cel din urmă vrajmaș - moartea - iar lumea, renăscută din focul cel curățitor, să cânte cântarea cea nouă a nemuririi: Aliluia!

Icos 12:
Văd cu duhul cetatea lui Dumnezeu – Ierusalimul Ceresc - ca pe o mireasă împodobită, cu chip de soare, în sărbătoare. Aud săltarea drepților la Cina Domnului, aud glasurile îngerilor și pe Prealuminatul nostru Domn Hristos între aleșii Sai, iar durerea, întristarea și suspinarea au pierit. Împărate Ceresc, Duhule Sfinte, învrednicește-ne prin înșeptita cunună a darurilor Tale să ne împărtășim în Domnul de bucuria veșnica, noi, cei care strigăm:
Vino, Bunule, și trezește în noi setea de viața de dincolo de mormânt;
Vino și aprinde în inimile noastre dorirea vieții veacului celui adevărat;
Vino și ne descoperă bucuria Împărăției celei ce va să vină;
Vino și dă-ne strălucirea ca zapada a curăției;
Vino și umple-ne cu strălucirea Dumnezeirii;
Vino și ia-ne la nunta Mielului;
Vino și ne învrednicește să împărățim în slava Ta cea veșnica;
Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și Te sălășluiește întru noi!

Condac 13:

O, noian purtător de lumină al iubirii celei mântuitoare, Duhule Făcător de viață! Încălzește cu suflarea venirii Tale neamul omenesc cel înghețat întru fărădelegi, grabește pieirea răului cu nepătrunsele Tale judecăți și ne descoperă cum să prăznuim în veșnicie adevărul cel Dumnezeiesc, astfel ca sa fie Dumnezeu totul întru toate, și cele cerești și cele pământești și cei izbaviți din iad, dimpreună să cânte: Aliluia!