miercuri, 10 ianuarie 2018

Vindecarea dependențelor folosind Karuna® și Karmic Reiki
Știm că simbolurile din Karuna® Reiki au energii uimitoare și merg foarte adânc vindecând rapid. Când combinăm Karmic Reiki cu aceste minunate energii din Karuna® Reiki, multe probleme nerezolvate, chiar și din vieți trecute, pot fi rezolvate.
Astăzi voi scrie despre vindecarea de dependențe.
Timpul necesar de tratament pentru vindecare, făcut în mod regulat, este de 21 de zile. În funcție de gravitatea problemei se poate continua tratamentul cu încă un set de 21 de zile.
Primul pas este să vă conectați cu clientul (persoana care vrea să scape de o dependență) prin Hon Sha Ze Sho Nen. Scanați-i aura pentru ai verifica dezechilibrele energetice.
2. Apoi desenați-vă simbolul fluturelui emoțional pe palme și periați aura persoanei cu intenția să o curățați de energiile sale karmice și cu intenția de a fi curățată de dependența sa.
3. Activați-vă acum simbolurile Zonar, Harth, Sei He Ki și Dai Ko Myo și începeți să dați Reiki chakrei sale coroană vizualizând cum energia se deplasează de la coroană către toate chakrele. Cereți îndrumare și ajutor de la Sinele Superior pentru a-i vindeca dependența. Când simțiți că fluxul se oprește treceți la pasul 4.
4. Activați-vă acum în palme simbolurile Zonar, Halu, Rama și Dai Ko Myo și imaginați-vă cum energia se deplasează de la chakra coroană la chakra rădăcină și se reîntoarce de la chakra rădăcină la chakra coroană, aliniindu-i chakrele, remodelându-i energiile din corp și eliminându-i dependența.
5. Când simțiți că fluxul se oprește, sigilați vindecarea cu Cho Ku Rei și mulțumiți-i Sinelui Superior pentru că vă ajută să eliminați modelele de dependență ale clientului.

Repet: Acest tratament trebuie făcut inițial timp de 21 de zile și dacă este necesar, continuați vindecarea pentru următorul set de 21 de zile.

Să vă fie de folos!
Uniune Spiriruală


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu