luni, 30 aprilie 2018

Transformați-vă mintea!
Dacă vă transformați mintea, Dumnezeu vă va transforma viața.
Dacă timp îndelungat ați trăit într-o atitudine de profundă negativitate (griji, frici, depresii, etc.), pentru a vă schimba această atitudine aveți nevoie de o voință foarte puternică, și de un efort conștient și continuu.
Cu siguranță atitudinea negativă a fost creată în timp și din această cauză necesită un efort pe o durată mare.
 Dumnezeu vă da ajutor, dar trebuie să interveniți și să luați decizii bune, acceptând binele și respingând răul, gândind pozitiv și alungând gândurile negative.
Gândurile au o putere enormă, ele atrag ceea ce domină în gândurile repetitive. Vor fi atrase cu ușurință circumstanțe, experiențe, oameni, conform gândurilor predominante.
Teama și iubirea sunt sentimente foarte puternice și funcționează ca un magnet.
Dvs. decideți ce atrageți și ce curs veți da propriei vieți.
Trebuie să știți că gândurile pozitive provin de la Dumnezeu, și fiecare gând negativ provine de la inamic. Un gând care vă aduce descurajare, frică, îndoială, vă face să vă simțiți slabi, nesiguri, fiți siguri că nu este de la Dumnezeu. Cereți imediat ajutor Lui Dumnezeu pentru a nu cădea pradă acelui gând și sentiment. Tatăl Ceresc vrea ceea ce este mai bun pentru copiii Lui.
 Puteți să vă schimbați imediat gândirea către ceva pozitiv admirând natura conștientizând că Dumnezeu, în bunătatea și dragostea Lui infinită ne-a dat-o.
Reprogramați-vă calculatorul mental,  ceea ce programați în minte va fi modul în care va funcționa viața dvs. Nu lăsați să intre „viruși în acest computer”, deoarece nu va funcționa corect și vor exista consecințe grele, cum ar fi boala, stresul, durerea și nervii inutili.
Poate nu puteți împiedica gândurile negative să apară, dar puteți controla cât le lăsați să vă domine.
Dacă mențineți atenția asupra gândurilor și vă concentrați asupra lui Dumnezeu, gândurile rele nu vă vor atinge.
Concentrându-vă gândurile asupra credinței și a încrederii în Dumnezeu, veți fi protejați de inamic.
Astfel veți permite miracolului să vă intre în viață.
Uleiul esențial de lavandă are un efect calmant și ajută în eliminarea emoțiilor negative. Vibrațiile uleiului de rozmarin și de bergamotă trezesc pofta de viață, întăresc energiile vitale și conferă încredere în sine și siguranță.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu