miercuri, 23 mai 2018

Sfaturi terapeutice ale vindecătorului filipinez Antonio AgpaoaVindecătorul filipinez ANTONIO AGPAOA (1939-1982) cunoscut sub numele de Tony Agpaoa, a fost practicant al chirurgiei psihice și a lăsat în urma sa diferite metode de vindecare combinând bioenergoterapia cu leacuri naturale și ritualuri religioase.
Primul său sfat dat unui terapeut este ca acesta să-și dezvolte vederea eterică pentru a putea vedea aura.
Un exemplu de exercițiu:
Pacientul stă lângă un perete alb îmbrăcat cât mai sumar.
În primul rând terapeutul trebuie să se protejeze energetic și psihic. Terapeutul stă la o distanță de maxim 2 metri față de pacient. Cu ochii deschiși, clipind cât mai rar, își rotește ochii de jur împrejurul pacientului în sensul acelor de ceasornic de câteva ori, apoi își odihneşte privirea. Își mută apoi ochii de-a lungul corpului pacientului în sus şi în jos până când imaginea corpului se estompează, devine particule colorate.
 În timp se pot observa organele interne precum într-o radiografie.
Pe aceast fond pot apărea indicii despre eventualele boli ale pacientului.
De exemplu cancerul apare ca pete negre spre albastru. O infecţie puternică poate fi uşor confundată cu tumoarea canceroasă dar analizele medicale lămurește situația.
 Un om bolnav de ficat are fața pământie, ochii încercănaţi cu maro, pete maronii pe faţă, frunte și mâini. În aură apar pete de culoare închisă deasupra ficatului. Pietrele apar ca nişte steluţe întunecate. Ciroza este recunoscută energetic ca un ficat umflat și spongios, închis la culoare, maroniu. 
Schizofrenia, spune Tony A. că se poate vindeca doar de către acei vindecători care au acces liber la lumea spiritelor și care reuşeşte să convingă spiritul să se echilibreze.
Trebuie ca terapeutul să aibă mare putere de convingere pentru a putea să influenţeze subconştientul pacientului. 
În aură se observă în zona capului „dungi/brazde” albe-argintii.
 Paranoia în aură se observă ca niște săgeți de culoare întunecată, maroniu spre negru, care „săgeată” creierul din toate direcţiile, haotic.
Problemele în zona genitală apar ca pete cenuşii. Tumorile sunt negricioase.
Oasele sănătoase se văd fosforescente, dar apar pete cenuşii în zonele bolnave.
În cazul paraliziilor zona se vede distorsionat, imaginea pare ștersă.

Tony Agpaoa recomandă pase pregătitoare făcute la distanţă de 2 – 3 centimetri de pielea bolnavului, 3-4 minute. O palmă în fața corpului și una în spatele corpului, insistând în zona capului și al trunchiului pentru a energiza corpul. Se coboară mâinile cu palmele în jos, de la cap până la baza trunchiului apoi se ridică până în zona capului, se face astfel de jur împrejurul corpului. Apoi recomandă să se forfeteze aerul din jur împrejurul pacientului, ținând o palmă deasupra celeilalte și mișcându-le în lateral ca și când s-ar tăia aerul. În următoarea etapă se ține o palmă în fața corpului și una în spatele corpului și se apropie și se îndepărtează de corp ca și când s-ar presa aerul. Ultima fază de dinaintea tratamentului este „mângâierea” câmpului eteric de la cap la picioare.

Vindecătorul filipinez Tony Agpaoa recomandă pentru durerea de cap, să se țină capul între palmele la distanţa de 2-3 centimetri de piele, rotindu-le lent în jurul capului timp de 2-3 minute. Se fac cel puţin 5 rotaţii complete, necontând sensul de rotaţie. Apoi se se plasează palma dreaptă deasupra creştetului capului, iar stânga la baza craniului, dând energie 2-3 minute. Se coboară palma stângă în zona gâtului, sub bărbie, neatingând corpul și se dă astfel energie timp de 2-3 minute. Se pun palmele în zona tâmplelor timp de1 minut.
Apoi se face „mângâierea” câmpului eteric de la cap până la trunchi.
 Pentru sinuzită el recomandă întâi pasele pregătitoare. Apoi se cuprinde capul în dreptul frunţii, 2 minute. După care se pun palmele în dreptul tâmplelor, 2 minute. Apoi se presează aerul de sus în jos în dreptul frunţii şi lateral (tot în dreptul frunţii) în plan orizontal, de la stânga spre dreapta şi invers.
 Se unesc degetele de la mâna dreaptă și se apropie de rădăcina nasului, între sprâncene și mental se extrage energia negativă din acea zonă, se „smulge” îndepărtând mâna la o distanță de circa 30 centimetri, aruncând în jos, scuturând mâinile la fiecare minut de extragere a energiei negative. Apoi se face „mângâierea” câmpului eteric de la cap până la trunchi.
Pentru surzenie și otită: pase generale, apoi se cuprind urechile între palme, 2 minute. Se presează aerul prin lateral către interiorul şi exteriorul urechii și apoi se apasă aerul pe timpane. Apoi se face „mângâierea” câmpului eteric de la cap până la trunchi.
Pentru miopie Tony Agpaoa recomandă refacerea aurei prin„mângâiere”, apoi energizarea ochilor, cuprinzând capul între palme, de jur împrejur. Apoi alternativ, succesiv cu degetele în jos, în sus, înspre urechi, înspre nas, se aplică palmele pe ochi.
Se energizează stomacul: palma stângă lipită pe zona sacrală, dreapta se roteşte în sens orar, masând stomacul. Apoi se face „mângâierea” câmpului eteric de la cap până la trunchi.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu